Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

20.5.2022

vieraskirjoitus:

Valaistu tie 

Lauantaina 21.5. Aurinko siirtyy kaksosten merkkiin. Auringon positiiviset kulmat Neptunuksen, Marsin ja Jupiterin ryhmittymälle lisää vauhtia viikonloppuun. Jupiter on siirtynyt oinaan merkkiin, mutta Mars ja Neptunus ovat vielä kalojen puolella. Auringon ja perääntyvän Merkuriuksen kolmio perääntyvälle Plutolle on merkittävä tuki, joka lisää tahdonvoimaa sekä periksiantamattomuutta. Mytologiassa Merkurius kulki jumalten sanansaattajana taivaan, maan ja manalan väliä. Pluto oli manalan herra, joka koki elämän syvän ja karun puolen, mutta myös siinä piilevän viisauden. Parhaimmillaan Pluto vakauttaa Merkuriusta sekä sen syväsukellustaitoja. 

”Kukat kukkivat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden kukintaan. Lehdet putoavat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden putoamiseen. Kukat eivät kuki yksistään, eivätkä lehdet  putoa itsestään, väärään vuodenaikaan. Kaikella on aika ilmetä ja aika kadota.” – Buddha 

Perääntyvä Merkurius on kaksosten merkissä ennen kuin pakittaa härän merkkiin maanantaina 23.5. Viikonloppuna Aurinko ja Merkurius kohtaavat. Aurinko valaisee sen mihin osuu. Merkurius voi hyödyntää tätä valoa ja tietoisuutta, kun vain keskittyy olennaiseen. Pluton intensiivinen puoli yhdistettynä Auringon elinvoimaan ja tietoisuuteen tekee tästä toivottavan yhdistelmän. 

”Istumme ääneti tekemättä mitään. Kevät tulee silti. Ja Ruoho kasvaa itsestään. ” -Osho  

Sanat voivat olla aseita, mutta myös työkaluja joilla rakentaa. Ajatukset ja sanat ovat energiaa, jotka vaikuttavat tunteisiin sekä tekoihin.  Vaikka kaikki ongelmat eivät ole aina ratkaistavissa, voimme oivallusten avulla kohdata elämässä olevia haasteita uudesta perspektiivistä. Tätä kautta osa asioista saattaa loksahtaa kohdilleen. 

Venus on oinaan merkissä. Se alkaa etääntyä Khironin konjunktiosta. Venuksen ja Saturnuksen sekstiilissä yhdistää alkutuli ja periksiantamaton maanvoima.  

”Katso ylös tähtiin, älä jalkoihisi. Yritä ymmärtää näkemäsi ja ihmettele mikä saa universumin olemaan olemassa. Ole utelias. ”– Stephen Hawking  

Uranus on 7 asteen päässä Kuunnoususolmusta. Heinäkuun viimeisellä viikolla Uranuksen ja Kuunnoususolmun konjunktio on tarkimmillaan. Nyt se herättelee tulevaisuuden suuntaviivoja sekä uteliaisuutta. Kaikkiin kysymyksiin ei ole vastauksia. Eikä välttämättä kaikkia tärkeitä kysymyksiä ole kysytty. Tämä on hyvää aikaa käydä sisäistä keskustelua siitä mitä kohti haluamme mennä ja mitkä asiat elämässämme merkitsevät eniten. 

Kaksosten aika muistuttaa kuinka tärkeää on härän maaenergian jälkeen lähteä liikkeelle ja etsiä uusia tuulia. Keskeneräisyyden hyväksyminen sekä armollisuus ja lempeys ovat taitolajeja jotka saatavat unohtua kaiken kiireen keskellä. 

”Olin juuri työhön valmiina, kun lintu lauloi laulua, perhonen leijui kaukana ja ruoho kutsui minua. ”-Richard LeGallienne 

Valontäyteistä viikonloppua

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...