Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

13.5.2022

vieraskirjoitus:

Täydenkuun tunnelmissa 

Jupiter on siirtynyt oinaan merkkiin. Oinas edustaa alkukantaista voimaa. Venuksen ja Khironin konjunktio on myös oinaan merkissä. Khironia on kutsuttu koko Kreikan viisauden isäksi.

Mytologiassa Khiron oli haavoittunut parantaja sekä viisas ja myötätuntoinen opettaja. Khiron syntyi samassa luolassa velipuolensa Jupiterin kanssa. Siinä missä Jupiter edusti luolan valoisaa päiväpuolta, Khiron edusti yötä ja luolan pimeää puolta. Kaikista kokemistaan vääryyksistä ja kivuista huolimatta hän päätti, ettei toista kohtaamiaan vääryyksiä, vaan toimii parhaan mahdollisen ymmärryksen ja viisauden mukaan. Khironiin liitetään vaistot, selviytyminen, puolustusmekanismit, kokonaisvaltainen parantuminen, uusiutuminen ja henkilökohtaiset sekä kollektiiviset haavat, joita olemme ihmiskunnan kautta kokeneet.  Khiron opettaa hyväksyntää ja omien heikkouksien kohtaamista. 

”Aamun voi saavuttaa vain kulkemalla yön polun kautta.” -Kahlil Gibran

Melanie Reinhartin mukaan Khiron liittyy haavoittaviin kokemuksiin, jotka lisäävät ymmärrystä ja pistävät meidät määrittelemään monet asiat uudelleen. Liz Greenen mukaan Khironiin liittyy oppimisen ja parantumisen lisäksi, mahdollisuus tuhoamiseen sekä haavoittamiseen. Tämä nousee usein esille ihmissuhteissa, jossa joudumme vastakkain oman haavoittuvaisuuden kanssa. Khironin parantavaan energiaan liittyy ymmärrys siitä, että jos sairautta ei voi parantaa, kuinka elää sen kanssa parhaalla mahdollisella tavalla. 

Maanantaina 16.5. kello 7:15 on Täysikuu skorpionin merkissä. Kuunsolmut ovat 22 astetta ja Aurinko sekä Kuu ovat 25 astetta, joten kyseessä on Kuunpimennys. Aurinko valaisee Kuunnoususolmun, siinä missä Kuu heijastaa sen valoa Kuunlaskusolmulla. Perääntyvä Merkurius on kaksosten alussa. Auringon ja Merkuriuksen välissä Plejadit muistuttavat olemassaolostaan. Pleiadit olivat seitsemän sisarta, jotka Jupiter muutti kyyhkysiksi suojellakseen heitä Orionilta. Myöhemmin heidät nostettiin tähtikuvioksi. 

”Kukat kukkivat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden kukintaan. Lehdet putoavat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden putoamiseen. Kukat eivät kuki yksistään, eivätkä lehdet  putoa itsestään, väärään vuodenaikaan. Kaikella on aika ilmetä ja aika kadota.” – Buddha

Vesta ja Saturnus neliöivät Kuunsolmut, Auringon ja Kuun sekä Plejadit että Merkuriuksen. Jupiter, Neptunus ja Mars taas tukevat kaikkia edellä mainittuja suotuisilla aspekteilla. Kun mukaan otetaan perääntyvä Pluto, tästä muodostuu Kehto suurkuvio. Ajassa on voimakasta muutoksen tuntua, mutta myös toivoa elämän uusiutuvasta voimasta.

Maanantaina on myös Vesak eli Buddhan syntymän juhla. Kun jotain jää taakse, uutta voi syntyä tilalle. Vaikka elämä on välillä raskasta, se ei tarkoita, ettei asiat muuttuisi. Muutos vaatii aikansa. Ehkä tärkeintä on osata antautua sille. 

”Onnellisuus piilee muuttumisessa eikä saavuttamisessa.” - J. Krishnamurti 

Lempeää viikonloppua ja Täydenkuun aikaa.

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Vielä ehtii!

Tarot verkkokurssi on vielä tänään erikoistarjouksessa 49€ / norm 117€. Tarjous päättyy  13.5.2022 klo24.
Tutustu tarot kurssiin tarkemmin täällä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...