Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

10.5.2022

vieraskirjoitus:

Helpotusta ja ennusmerkkejä etsimässä

Siitä on jo pidempi aika, kun kinkkisessä tilanteessa ollessaan ihminen saattoi kysyä itseltään: “Mitä Madonna tekisi nyt?” Supertähti Madonna edusti aiemmin rohkeutta, oman polkunsa kulkemista ja tinkimätöntä asennetta. Hän oli meille esikuva.

Ajat ovat muuttuneet, ja idolit muuttuvat toisiksi eri vuosikymmenillä. Nyt voisi kysyä pikemminkin, “Mitä Adele tekisi nyt?”, tai täällä kotimaassa, “Mitä Kaija Koo tekisi nyt?” He ovat molemmat onnistuneet kääntämään sydänsurut suuriksi menestyshiteiksi ja näyttämään epäilijöille närhen värkit. Lisäksi Adele yllätti koko maailman pitämällä pitkää hiljaiseloa ja tulemalla esiin täysin muuttuneena ulkoisesti. Adelen asenteessa onkin jotain, mitä haluaisin itsellenikin. Se on se sama luovuttamattomuus vaikeuksien edessä. Minustakin tuntuu, että sydänsuruista täytyy taikoa jotain omaa elämää paljon suurempaa, ja hakata oma kivinen tie läpi suuren harmaan kallion. 

Ennen kaikkea Adele sanoi, että hän istui vaikeiden tunteidensa kanssa päivittäin alas (tai painonnostopenkille) noin parin vuoden ajan, ja koki ne kaikessa kolkkoudessaan läpi. Hän ei paennut niitä tai yrittänyt löytää jotain ohimenevää hetken helpotusta. Usein me nimittäin teemme kaikkemme kääntääksemme pahan olon hyväksi, eli pakenemme meissä olevaa kipua jollain konstilla. Juomme liikaa alkoholia. Syömme ylettömät määrät lohturuokaa. Joko liikumme pakkomielteisesti, tai jämähdämme kokonaan sohvalle. Harrastamme irtoseksiä ja etsimme ylipäätään kuumeisesti seuraavaa fiksiä, mitä tahansa, joka vie tuskamme pois. Tämä on inhimillinen keino yrittää päästä eteenpäin, kun tuntuu, että eteenpäin ei vain pääse. Adele valitsi toisenlaisen tien, kuin superstarat yleensä. Hän ei kääntynyt viinaksiin tai mässäilyyn ruoalla tai ihmissuhteilla - hän katsoi pahaa oloaan suoraan silmiin, niin kauan kuin sitä riitti. Siksi Adele on idolini, yksi niistä.

Yksi kortti kerrallaan sisäistä tietämystä kohti

Näiden suuren maailman antamien esikuvien lisäksi voimme etsiä vastauksia omiin ongelmiimme tarotkorteista. Sekin on välillä pakokeino, saada äkkiä jokin fiksi, joka kääntää ongelmallisen tilanteen hyväksi. Tiedän, koska olen siihen itsekin välillä takertunut. Olen paennut pahaa oloa sisälläni ja yrittänyt täyttää sitä tarottien toivolla. Pahimmalla epätoivon hetkellä on saattanut tulla ne pahimmat kortit. Maljojen kymppi käänteisenä - onnesi on valumassa maahan. Miekkojen kymppi - makaat rannalla kaikki sapelit selässä. Usein olen saanut Miekkojen Nelosen - lepää jo hetki. Et pääse tuossa mielentilassa nyt eteenpäin. Kerää voimasi, et voi väkisin punnertaa uupumuksen keskellä.

Tarotit avaavat portin korkeampaan tietoisuuteesi. Vaikka kuinka haluaisit kuulla vain hyviä uutisia, ne kertovat aina totuuden tietoisuutesi avustamana. Tarotit eivät ole siis kiiltokuvakortteja, joita katselemalla kaikki on kohta zen, ja ongelmasi raukeavat kuin Aladdinin taikalamppua hieromalla. Voit toki esittää kolme toivetta, kääntää kolme korttia, ja tulkita ne parhain päin. Mutta tarotit vaativat rehellisyyttä, nimenomaan sinulta itseltäsi. Kiellätkö totuuden, vai kohtaatko sen suoraan tässä ja nyt? Tarottien katsominen onkin sama asia kuin katsoisi itseään peiliin. Näetkö vääristyneen kuvan vai näetkö itsesi juuri sellaisena kuin nyt olet?

Vuoden 2022 tarotkortti

Joka vuodelle voimme katsoa oman kollektiivisen tarotkortin. Tänä vuonna se on numero 6 (2+0+2+2 = 6), eli The Lovers, Rakastavaiset. Rakkautta on ilmassa, tai ainakin rakkauden oppiläksyjä. Olen tutkinut tuon The Lovers -kortin eri tulkintoja, ja niissä tulee esille valinnan tekeminen kahden välillä. Rakastavaiset edustaa Kaksosten merkkiä. On siis kaksi suuntaa, kaksi mahdollisuutta. On itse tehtävä valinta, mihin suuntaan lähtee, kenet kenties valitsee. Muutoin voi olla, että joku muu tekee valinnan sinun puolestasi. Vuoden korttina Rakastavaiset testaakin meidän tahtoamme rakastaa, niin itseämme, kumppaniamme, sekä lähimmäisiämme. Elämme hullua vuotta, se on jo nähty. Siksi rakkauden sanoma onkin voimallinen tässä vuoden kortissa. Pystymmekö elämään, kaikissa eteemme heitettävissä yllättävissä ja ikävissäkin tilanteissa, puhtaan rakkaudellisuuden voimassa? Rakkaus on voima, joka ravistelee meitä liitoksistaan. Samalla se on voima, joka pitää meidät kasassa. Ilman sitä maailmaa ei olisi olemassa. Juuri tänä vuonna rakkautta tarvitaan, ja vuoden kortti muistuttaa meitä siitä.

Kollektiivisen vuoden kortin lisäksi voi laskea itselleen vuoden kortin, oman syntymäajan perusteella. Se tarkentaa vuoden sanomaa juuri sinulle. Oma vuoden korttini on kuitenkin Kuolema, The Death. On suuren muutoksen aika. Vanha kuolee ensin kokonaan ja elämässä on totaalinen raivaus käynnissä. Vasta sen vanhan haihduttua on uuden aika. 

Usein saamme saman viestin montaa eri kautta, niin kauan, että osaamme yhdistää punaisen langan eri päät. Omalla kohdallani Skorpionin auringonpaluuvuosi yhdistettynä Kuoleman korttiin on jo tuplasti täräyttävä uutinen. Kun siihen yhdistää kiinalaisessa astrologiassa vielä 5-keskustähtivuoden (meidän kaikkien kiusana) sekä kolminkertaisen oman eläimen vuoden, ollaan jo hälytysmerkki otsassa ja rälläkkä korvissa soimassa. Ne kaikki kertovat, etten voi mitenkään selvitä tästä vuodesta “elävänä”, vaan minun täytyy syvällisesti muuttua, tehdä täysi transformaatio. Muutos minussa rätisee ja kipinöi niin ulkoa kuin sisältä päin. Mikään ei muutu, ellei asioita ala tehdä toisin kuin tähän asti on tehty. 

Annos toivoa

Kun olemme omassa henkilökohtaisessa elämässä tällaisessa henkisessä puristuksessa, yhdessä ja erikseen, meidän pitää selvitä kahdella eri tavalla. Ensimmäinen tapa on tuo Adelen tapa, katsoa pahaa oloaan silmiin ja selättää se lannistumattomuudella. Voit tarvita siihen nessuja useammankin lavallisen, kenties puret hampaita yhteen niin, että hammaslääkärilasku kasvaa, tai sitten yrität nukkua mahdollisimman paljon, jotta tämä vuosi olisi pikemmin ohi. Yleensä ainoa mitä voimme tehdä, on vain elää päivä kerrallaan ja tehdä parhaamme. Niin tiukalta ja tahmaiselta kuin se tuntuukin, emme pääse nykyhetken otteesta irti toivomalla parempia aikoja. Tässä olemme ja taistelemme tiemme tämänkin päivän, tämänkin viikon ja tämänkin vuoden läpi. 

Se toinen tapa mennä eteenpäin on kysyä välillä taroteilta, että mitä nyt. Miten voisin kääntää tämän tilanteen edukseni? Miten voisin palata rakkaudelliseen olotilaan maailman kaaoksen keskellä? Se on vuoden haasteemme, jonka Rakastavaisten tarotkortti meille kaikille nyt antaa ratkottavaksi.

Joka kerta, kun olen kunnolla pysähtynyt ja hiljentynyt ja suhtautunut asiaan sen vaatimalla hartaudella, itseni ensin rauhoittaen, olen saanut tarotkorteilta toivoa ja lohtua. Vaikka tarotit antavat välillä tiukkaa tietoa ja kenties pienen näpäytyksen väärästä suunnasta, niiden sanoma on silti aina toivon sanoma. Me etsimme aina jotain, jonka avulla nähdä valon pilkahduksia pimeydessä. Pienikin valo auttaa meitä eteenpäin, eikä tilanne tunnu enää niin lohduttomalta. Minullekin on näytetty nyt Voima-korttia, jossa pitää vain avata Leijonan kita, ja puhua omaa totuuttaan. Olen nähnyt jo useamman kerran kymmenen kuppia kultaa, suosikkikorttini, jossa yksi malja kerrallaan voin humaltua elämän iloista. Olen nähnyt Tornin käänteisenä, minkä olen ajatellut merkitsevän uuden tornin rakentamisen alkavan, entisen raivatuille raunioille. Olen nähnyt Auringon paistavan taas risukasaan, ja Sauvojen Kuningas on silloin tällöin pyrkinyt seuraani. Itse olen välillä Erakko, joka tarvitsee aikaa koota ajatuksiaan ja tunteitaan pienen kammionsa pimeydessä, jota oma sydämen valo valaisee. Ja sitten voin taas olla kiivas Miekkojen Kuningatar, joka laittaa asiat ja sanat tehokkaasti järjestykseen, ja pilkut paikoilleen.

Sillä niin kauan kuin on tarotit, joiden puoleen kääntyä, on toivoa. Ja niin kauan kuin on toivoa, me selviydymme kyllä.

Kaipaatko selkeyttä elämäntilanteeseesi ja ajatuksiisi?

Kysytäänkö korteilta? Tarot 3 Korttia -pöytä tai Tarot 5 Korttia -pöytä on valmiina levitettäväksi eteesi. Mieti kysymys valmiiksi, ja sano se vaikka ääneen. Anna sitten tarotkorttien johdattaa sinua oman sisäisen viisautesi äärelle. Sillä siellä ne vastaukset ovat.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...