Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.5.2022

Anna tilaa korkeammalle tietoisuudelle

Tänään Jupiter siirtyy Oinaan merkkiin ja käynnistää nopeiden valitojen ajan edellytyksenä odottamattomille onnistumisille, jotka yllättäen putkahtavat näkyviin usvan ja sumun keskeltä. Useampi sata Astron ystävää on jo ottanut Tarotit ellei nyt ihan päivittäiseen, mutta ainakin viikottaiseen käyttöön Tarot verkkokurssin avulla. Mitä kaikkea korttien symboliikan takaa saattaakaan aueta, siitä voit saada jonkinlaisen käsityksen osallistumalla tänä iltana "Mystiseen Tarot-iltaan" Kalliokosken Timon hellässä ohjauksessa Villgrenin Jussin huolehtiessa tekniikasta ja ajankäytöstä tinkimättömään tyyliinsä.

Tervetuloa mukaan Tarot LIVE:en tänään keskiviikkona 11.5. klo 19.00 tästä linkistä.

Muistathan, että Tarot verkkokurssi on tällä viikolla erikoistarjouksessa. Tarjous päättyy 13.5.2022

Astrologisesti tarkasteltuna elämme odottamattomien onnistumisten ja monenlaisen menestyksen toukokuuta. Positiivisten aspektien määrä on melkein hengästyttävä ja jokainen on itse vastuussa omista tärkeistä valinnoistaan. Valinnat on uskallettava tehdä korkeamman tietoisuuden ohjauksessa ja usein vastoin järjen ääntä. Juuri tällaisissa tilanteissa pystymme käyttämään hyväksemme ikiaikaista symbolien viisautta. Jokaisessa suomalaisessa ja lopulta jokaisessa ihmisessä asuu erehtymätön tietäjä, joka vain odottaa heräämistä todelliseen henkiseen olemukseensa. Heräämisiä tapahtuu koko ajan tihenevään tahtiin ja siinä on avain lisääntyvään valoon ja rakkauteen ihmisten välillä.

Tulkinta astrologille

Kävin itse viime viikolla Tulkinnallisessa energiahoidossa Sydämen Salissa Tampereella ja tein kokemuksesta pienen videon asiasta kiinnostuneiden katsottavaksi. Aika, paikka ja keho katosivat hetkeksi aikaa puhtaan rauhan ja levollisuuden vallatessa koko tajunnan. En osaa sanoa yhtään tarkemmin, mitä tapahtui, mutta takaisin tähän todellisuuteen ei ollut mitään kiirettä. Tuossa kelluvassa hyvänolon tunteessa olisi mielellään viettänyt paljon pidemmänkin ajan. Herätyksen jälkeen saamani tulkinta hoidon aikana ilmaantuneista näkymistä oli ihanaa ja ajatuksia herättävää kuultavaa. Kaikki hoitajan tietoisuuteen nousseet symboliset kuviot ja tapahtumat seurasivat toisiaan ymmärrettävässä järjestyksessä ja johdattelivat vakuuttavasti nyt menossa olevaan aiemmin pelottavalta tuntuneeseen prosessiin.

Viimeinen näkymä tuolta Liisan ihmemaasta oli maisemaan katoava ohjaamani purjevene. Uskomattomalla tavalla juuri tuo näkymä on tullut konkreettisesti esille viikon sisällä tuosta tulkinnallisesta energiahoidosta. Istun tällä hetkellä paljon turvallisemmalla mielellä purjeveneeni ruorissa matkalla suureen tuntemattomaan tutun laiturin ja rannan pikku hiljaa kadotessa näkyvistä. Oheisella videolla juttelemme tapahtuneesta Katja Salokanteleen kanssa. Saa katsoa.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...