Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.5.2022

Shamaanit vauhdissa - Sinäkin

Jännittävä viikko on nyt käynnistymässä, kun Merkurius lähtee perääntymään ja sotaisa Mars tekee yhtymää Neptunukselle. Kollektiivinen shamaanien kokoontumisajo on käynnissä seuraavat pari viikkoa. Se todellinen tieto ja viisaus on haettava näkyvän maailman ulkopuolelta ja näkyvän itsesi sisäpuolelta samaan aikaan. Perääntyvä Merkurius varmistaa, ettei mikään varmistelu ole minkään arvoista. Ennustamiselle ja ennusteille ei pidä antaa mahdollisuutta vaikuttaa omaan elämään, sillä shamanistinen tieto on sisäistä varmuutta tämän hetken päätöksistä ja ratkaisuista. Onnistuaksesi omassa osuudessasi, voit luottaa vain sisäiseen viisauteesi ja omaan tunnelmaasi siitä, mikä on oikea ratkaisu juuri nyt.

Sodan jumala Mars kuvaa symbolisesti energian tehokasta kohdistamista johonkin itselle tärkeään tekemiseen. Tällä ja ensi viikolla Mars elää ja toimii täysin Neptunuksen ohjauksessa eli täydellisessä pimennossa tulevaisuuden suhteen. Toimivat ratkaisut ovat hetkellisempiä kuin koskaan, eikä seurauksista ole pienintäkään varmuutta. Tällaisiin energioihin ja tilanteisiin on kautta aikojen haettu opastusta tietäjiltä ja shamaaneilta, jotka ovat vastanneet enimmäkseen arvoituksilla, joista viisas kuulija on vetänyt omat johtopäätöksensä. Vanhimpia tietäjien käyttämiä välineitä ovat olleet Astrologia, Tarot ja Numerologia. Nämä mielenkiintoisen arvoitukselliset keinot ovat nytkin käytettävissä.

Melkolailla tarkalleen Marsin ja Neptunuksen kohtaamishetkellä 11.5. klo 19.00 käynnistyy "Mystinen Tarot-ilta" Timo Kalliokosken nostellessa kortteja oppaiksi osallistujien kysymyksiin. Ennakkoon voit hakea vastauksia Tarot-sivuilta Tarot 5 korttia ja 3 korttia tulkinnoista. Minä puolestani availen astrologisen kartan salaisuuksia Mäntyharjun Vapausfesteillä Lärvätsalossa lauantaina 14.5. Flyeri on blogin lopussa.

Timon terveiset ja Mystinen Tarot-ilta 11.5.2022 

Rakkaat Ystävät…

On taas aika kokoontua ”tietoisuuden kartan”, eli siis Tarotin, ääreen. Tutkimme viime kerralla hyvin interaktiivisesti korttien merkitystä ja viestejä itsetuntemuksen kehittämiseksi. Kun me opimme sijoittamaan ”salaisuudet” omille paikoilleen Elämänpuuhun, joka kuvaa tietoisuuttamme, alamme ymmärtää, minkä viestin tämä salaisuus on meille tuomassa. Onko tilanteen juurisyy henkinen, ihmissuhteisiin ja tunteisiin liittyvä, tiedostamiskysymys vai toiminnallinen?

Jokainen salaisuus tuo meille viestin. Meidän kaikkien oma uskollinen ystävä, pahvinen, mutta loputtoman viisas oraakkeli vastaa yleensä kysymyksellä, joka auttaa meitä tunnistamaan ongelman tai saavutuksen todellisen laadun.

Pieni Arcana kertoo kasvumme rytmistä. Mitä me nyt tarvitsemme? Mitä me olemme voittaneet? Mikä meitä haastaa ymmärtämään lisää? Hovikortit kertovat aina tasapainosta, henkilökohtaisesta saavutuksesta, jota tulisi hyödyntää, jokainen ”aatelinen” kertoo meidän tilaisuudestamme, mahdollisuudestamme. 

Suuri Arcana pyytää menemään maailman suuriin tarinoihin, arkkityyppeihin, jotka elävät meissä kaikissa. Ne opettavat meitä näkemään maailman suurena luomisena, valtavan kertomuksena, jossa jokainen meistä on luku, laulu. Tarot on avain meditaatioon, itsetuntemukseen, ehtymättömään voimaan. Me tarvitsemme siis Yhteyden, Oivalluksen ja Päämäärän.

Keskiviikkona 11.5.2022 kello 19 alkaen Timo ja Jussi ottavat vastaan kysymyksiänne. Parhaita tutkimisen kannalta ovat sellaiset kysymykset, joissa voi lähteä pohtimaan, mitä oma tilanteesi edustaa Sinulle, Mikä on jonkun ihmisen, asian, suhteen merkitys oman tarinasi kannalta. Käytämme hyväksemme Elämänpuun tuntemusta ja sijoitamme salaisuudet tähän ”tietoisuuden karttaan” ja alamme tältä pohjalta tutkia saamasi vastauksen merkitystä.

Tällainen työskentely on Paratiisin Puut-tarotverkkokurssin materiaalin ansiosta mahdollista kaikille, jotka jaksavat syventyä kurssiin ja tarotmeditaatioihin. Tervetuloa mukaan matkalle omaan elämään!

Siirry seuraamaan keskiviikon LIVE lähetystä tästä linkistä

Kurssi jälleen webinaariviikon erikoistarjouksessa! 

TARJOUS VOIMASSA: 9 - 13.5.2022 KLO24.00

(Paratiisin Puut-intensiiviviikonloppu Oulussa 21.-22.5. 2022 Lisätiedot www.leveetaelamaa.com, Ilmoittautumiset astrohemetica(at)gmail.com)

ILMOITTAUDU VAPAUSFESTEILLE MÄNTYHARJULLE TÄSTÄ   https://mäntyharju.vapausfestit.fi

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...