Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

6.5.2022

vieraskirjoitus:

Äiti maa 

Aurinko on härän merkissä ja konjunktiossa Uranukseen. Viikonlopun edetessä se alkaa valaista härän merkissä olevaa Kuunnoususolmua. Kalojen merkissä oleva Mars uiskentelee omissa maailmoissaan. Samaan aikaan se aktivoi Uranuksen, Auringon sekä Kuunnoususolmun positiivisella sekstiili aspektilla. 

"Jätä sydämessäsi tilaa käsittämättömälle." — Mary Oliver 

Merkurius on kaksosten merkissä eli omassa luontaisessa merkki sijainnissaan. Se on varjoalueella ennen 11.5. alkavaa perääntyvää vaihetta. Jupiter on kriittisessä 29 asteessa ennen kuin siirtyy 11.5. oinaan merkkiin. Venus jo odottelee siellä. Jupiter ja Venus ovat sekstiilissä Merkuriukseen, kun taas Junon ja Merkuriuksen välille muodostuu neliö aspekti. Tämä on mielenkiintoinen yhdistelmä.  

Merkurius on luonteeltaan vilkas ja pulppuava. Varjoalueella ollessaan se saattaa olla ylivirittynyt, varjojen väistelyn aiheuttaessa ristiriitaisia tunteita ja levottomuutta. Venuksen ja Jupiterin tuki helpottaa, mutta samaan aikaan saattaa lisätä liiallista optimistisuutta. Saatamme yliarvioida voimavaramme tai mahdollisuutemme. Junon neliö voi liittyä kommunikoinnissa sekä sopimuksissa oleviin ongelmiin. Ei tule antaa periksi, vaan pikemmin ottaa hetken hengähdystauko.  

"Mikä on elämän tarkoitus? Se oli kaikki - yksinkertainen kysymys; sellainen, joka taipui sulkeutuvan yhden vuoden aikana. Suuri ilmoitus ei ollut koskaan tullut. Suuri ilmoitus ei ehkä koskaan tullut. Sen sijaan oli vähän päivittäisiä ihmeitä, valaistumisia, otteluita, jotka löysivät odottamatta pimeässä; tässä oli yksi. "- Virginia Woolf, Majakka  

Perääntyvän Pluton kolmio Merkuriukselle lisää tahtotilaa sekä periksiantamattomuutta. Oikein käytettynä osaamme tunnistaa milloin on aika levätä ja milloin toimia. Tämä voi yhtäaikaisesti vahvistaa sekä rauhoittaa Merkuriusta ja vakauttaa sen syväsukellustaitoja. Mytologisesti Merkuriuksella oli kyky kulkea taivaan, maan ja manalan väliä. Shamanistisesti se kulkee ylisen ja alisen välillä ja yhdistää eri parisia tekijöitä. Fyysisesti Merkurius liittyy esimerkiksi oikean ja vasemman aivopuoliskon väliseen tasapainoon. 

"Virta ei yleensä synny suurista lähteistä, vaan siihen yhtyneistä monista puroista. "-Ovidius 

Jupiterin ja Pluton välinen sekstiili mahdollistaa kahden erilaisen tekijän yhteistyötä. Mytologiassa he olivat veljekset, Jupiterin hallitessa taivasta ja Pluton Manalaa. Aina kun kaksi tekijää muodostaa vastakkaisuuden, niin välillä on jännite, jossa kumpikin vaikuttaa toiseen. Ilman yötä ei ole päivää, ilman pimeyttä ei ole valoa. 

"Äidilläni oli tapana sanoa, että kyse ole siitä mitä sanon, vaan miten sen sanon. Ja itse asiassa, ei sillä niin väliä mitä teemme, vaan miten sen teemme, eikä ole juuri merkitystä mitä näemme, vaan miten sitä katsomme, eikä kyse ole siitä millainen elämämme on, vaan miten sen elämme. "— Sue Fitzmaurice 

Kaunista äitienpäivää kaikille! ❤️ Johanna

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI. Kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.
Tutustu verkkokurssiin tarkemmin täällä.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...