Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.4.2022

Merkuriuksen viikko on opiskelun aikaa

Astrologista aikaa hallitsee planeettojen hurja keskittyminen 1/3 alueelle Kauriin lopussa sijaitsevan Jupiterin ja Härän lopussa/ Kaksosten alussa vaikuttavan Merkuriuksen välille. Tiivistymä on tällä viikolla myös Kuun vahvistama ja kartta näyttää varmasti myös maallikon silmään varsin erikoiselta. Täysin ennakkoon suunnittelematta Esoteerisen astrologian tulkintakurssimme toteutui tämän Merkurius - Pluto kolmion alaisuudessa ja näin jälkikäteen katsoessani ymmärrän hiukan paremmin sen, kuinka loistavasti jokainen kurssilainen sai kartan tulkitsemisen haltuun yhden viikonlopun aikana. Toki täytyy muistaa, että kaikilla oli jo takana astrologian perusopinnot joko Astrosta löytyvän verkkokurssin tai muiden peruskurssien kautta.

Samaan aikaan Merkurius Pluto kolmion kanssa vaikuttaa Venuksen yhtymä Jupiterille ja Neptunukselle Kaloissa ja hienossa 60 asteen sekstiilissä näihin molempiin. Elämme äärimmäisen kaunista, harmonista ja menestyksellistä korkeamman oppimisen aikaa varmasti monella esoteerisen opiskelun alueella. Tuntuu melkein euforiselta päästä julkaisemaan UUTUUS: Astrologian verkkokurssin kolmas osa tällaisen intensiivisen Merkurius-jakson aikana, jota keskipisteenä johtaa rakkaudellista uudistumista loistavasti kuvaava Venuksen yhtymä Neptunukselle ja Jupiterille

Kuten astrologiaan hiukan perehtyneet voivat kuvista ja viivauksista todeta, olemme nyt viettämässä siunattua oppimisen, opettamisen ja tiedostamisen viikkoa, joka vasemman kuvan mukaisesti kulminoituu Venuksen kauniiseen yhtymään Jupiterille ja sekstiiliin Plutolle Vapun kunniaksi. Tämä on kyllä kaunein 30v urani aikana kohtaamistani Vapun astrologisista energioista. Vapun ja toukokuun ihaniin tunnelmiin palaamme suorassa Planeetta Uutisten lähetyksessä Astro Youtube kanavalla perjantaina 29.4. klo 18.00 alkaen. Lähetystä pääsee seuraamaan youtube kanavaltamme tästä linkistä: 
Planeetta Uutiset pe 29.4. klo 18.00 alkaen

Vaikka astrologiset energiat ovat kauniita ja rakkaudellisia, niin silti tällainen tiukka ryhmittymä yhdelle kartan kaarelle synnyttää melkoisen kovaa painetta elämäsi tarkaksi suuntaamiseksi sydämesi viitoittamaan suuntaan. Paine tuntuu sitä ahdistavammalta, mitä kauemmas olet ajautunut omasta arvomaailmastasi. Paine tulee siitä, että jokaisen ihmisen henkinen ja fyysinen dna tunnistaa kollektiivisen rakkaudellisen virtauksen ja pyrkii kaikin tavoin kurottautumaan sitä kohti.

Tähän vappuviikkoon on olemassa vain yksi oikea lähestymistapa ja se on omasta elämästä nauttiminen kaikin mahdollisin tavoin. Nyt on aika muuntaa oma elämä selkeästi luksuksen puolelle niillä eväillä, joita kullakin sattuu olemaan. Helli ja kunnioita omia mielitekojasi, anna rakkauden magneetin vetää Sinua päivittäin parhaan mahdollisen elämäsi pariin. Vappuna sitten voimme yhdessä juhlia mielettömän upeaa kulunutta viikkoa ja toistaiseksi upeimman mahdollisen kesäkauden alkamista.

Kirsikkana kakun päälle julkaisimme tänään 25.4.2022 Astrologian verkkokurssin karmaa ja jälleensyntymistä sekä transiitteja eli ajankuvaa valottavan kolmannen osan. 

Astrologian peruskurssissa on kaiken kaikkiaan 3 erillistä osaa:

Kurssisarjan 1 osa on ILMAINEN ja osa 2  myös erittäin edullinen.

Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit: Karma ja tulevaisuus

49€ / norm 59€. 

TARJOUS VOIMASSA: 25.4 - 30.4.2022.

Tähän 3 osaan pääset tutustumaan ja tilaamaan sen tästä linkistä:
UUTUUS: Astrologian verkkokurssi osa 3: aspektit ja transiitit

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...