Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.4.2022

Kun mitään ei ole tehtävissä

Pitkät pyhät ja alitajunnan lukkoja rytinällä availlut täysikuu ovat siirtäneet meidät kuin huomaamatta tämän menossa olevan muutosjakson seuraavaan Neptunus-vaiheeseen, joka ei näyttäisi tarjoavan mitään selkeää tai mielekkäältä tuntuvaa suuntaa, päämäärästä edes puhumatta. Auringon neliö Plutolle vaikuttaa edelleen tehokkaasti ja sulkee monia aiemmin avoinna olleita ovia sisäisessä maailmassamme vain siksi, että niin moni ihmiskunnan elämään konkreettisesti vaikuttanut asia on menettänyt merkityksensä.

Olen saanut paljon hätääntyneitä puheluita vakituisilta asiakkailta, jotka kokevat tien yksinkertaisesti nousseen pystyyn jonkun oman ja hyvältä tuntuneen idean toteuttamisessa ilman mitään näkyvää syytä. Yhtäkkiä tuntuu vain siltä, että homma ei toimi ja kaikki ikäänkuin pysähtyy. Vastaukseni tällaiseen tilanteeseen on: LOISTAVAA. "Olet näköjään hyvin kartalla tässä kollektiivisessa energiapyörteessä. Herkimmät ihmiset tunnistavat tämän aurinkokunnassamme vaikuttavan pulssin niin tiukana ohjauksena, ettei ainuttakaan tutulta ja turvalliselta tuntuvaa polkua ole valittavana. KAIKKI tulee muuttumaan ennustamattomalla tavalla ja sisäinen pysähtymisen tunne valmistaa meitä näihin muutoksiin. Uskalla siis pysähtyä ja anna kaiken vain olla ja mennä tai olla menemättä enemmän omalla painollaan."

Ketään ei olla ohjaamassa väärään suuntaan. Jokaisella pysähdyksellä on suuri tarkoitus, joka selviää sitten joskus aikanaan. Kukaan ei voi nyt tehdä enempää, kuin on tuolla korkeammilla tahoilla määrätty. Jotain merkittävää näyttäisi olevan tapahtumassa myös astronomian näkökulmasta katsottuna. Astron juttuja seuraillut ajattelija ja tutkija Matti Linnala lähetti minulle mielenkiintoisen tiedesivustolta löytämänsä ja käännösohjelmalla suomeksi kääntämänsä julkaisun merkittävästä planeettalinjauksesta, joka mielestäni entisestään korostaa tämän vallitsevan ja jännittyneen tunnelman merkitystä.

"Tässä tieteellinen näkemys astrologiasta. "Emme aina saa tätä mahdollisuutta", tähtitieteen kouluttaja Michelle Nichols Chicagon Adler-planetaariosta kertoi Live Sciencelle. "Joskus linjassa on yksi tai kaksi planeettaa taivaalla; useimmite ei ole yhtään."

12. huhtikuuta 2022 aurinkokunta

Aurinkokunnan planeettojen näkeminen siistinä rivinä on yksi monista kunnioitusta herättävistä tähtien katselukokemuksista, joita voimme saada – ja tässä kuussa sinulla voi olla mahdollisuus nähdä se omin silmin.

Kuukauden puolivälistä alkaen pohjoiselta pallonpuoliskolta katsottuna voit nähdä Saturnuksen, Marsin, Venuksen ja Jupiterin lähes täydellisessä planeettojen linjauksessa ennen aamunkoittoa.

Kohdistus alkaa muodostua noin 17. huhtikuuta, mutta on näkyvimmillään 20. huhtikuuta aamulla. Nähdäksesi linjauksen Yhdysvalloista, sinun on noustava ennen auringonnousua aamulla 20. huhtikuuta ja katsottava itään päin.

Tasaus 20. huhtikuuta. (Stellarium)

Siellä, horisontissa, jos katseluolosuhteet ovat hyvät, sinun pitäisi pystyä erottamaan kaikki neljä taivaallisessa rivissä olevaa planeettaa, vaikka kuten jotkut ovat huomauttaneet, Jupiterin läheisyys horisonttiin voi tehdä siitä hieman vaikeamman erottaa.

Kuten innokkaat tähtitutkijat todennäköisesti jo tietävät, Saturnus, Mars ja Venus ovat itse asiassa ryhmittyneet yhteen maaliskuun lopusta lähtien, mutta Jupiter liittyy linjaukseen vasta huhtikuun puolivälissä.

Muutamaa päivää myöhemmin – noin 23. huhtikuuta – linjauksesta tulee vieläkin näyttävämpi Kuun jliittyessä siihen oikealla.

Huhtikuun 24. päivän linjaus, mukana Kuu. (Stellarium)

Kun taivaankappaleet asettuvat näin, se tapahtuu tietysti vain maan taivaalla. Eri paikasta avaruudessa katsottuna jokaisen planeetan sijainti olisi täysin erilainen.

Aurinkokunta on käytännössä tasainen, ja jokainen planeetta kiertää aurinkoa samassa tasossa, joten mikä tahansa havaittu kohdistus on vain perspektiivitemppu, riippuen siitä, missä ja milloin olet.

Siitä huolimatta planeettojen linjaukset ovat hämmästyttävä asia, ja niitä ei tapahdu kovin usein – ei ainakaan linjauksessa, jossa on mukana niin monta planeettaa kuin nyt.

Vaikka tämän kuun linjaus onkin harvinainen, se on kuitenkin vain alkupala vieläkin uskomattomammalle tapahtumalle, joka toteutuu tämän vuoden kesäkuussa.

24. kesäkuuta myös muut aurinkokunnan planeetat – Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus ja Uranus – liittyvät yhteen vieläkin suurempaan planeettojen linjaukseen, vaikka tarvitset todennäköisesti kiikarin tai kaukoputken nähdäksesi Neptunuksen ja Uranuksen. Linjaus ulottuu myös suuremmalle osalle taivasta, mikä vaikeuttaa erottamista tai valokuvaamista.

Näistä haasteista huolimatta tämän kaltaiset, ihmissilmälle näkyvät suuret planeettojen linjaukset ovat hyvin, hyvin harvinaisia, ja niitä on tapahtunut vain kolme kertaa vuoden 2005 jälkeen. "

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

P.S.  Vapauden Puolesta bileet Helsingin kaivohuoneella perjantaina 22.4. klo 18.00 alkaen. Tapaamisiin t. Seppo

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...