Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

4.4.2022

Automaattiohjauksella oikeaan suuntaan

Melkoisen malttamattomana seurailen tässä maailman menoa ja ennen kaikkea omaa menoa tämän kaiken sekamelskan keskellä. Vaikka elämä toki rullaa eteenpäin, tuntuu useampaan otteeseen päivän mittaan, että kaikki on pysähtynyt paikoilleen. Jollain tavalla kosmos ja universumi vetävät henkeä ennen kuin puhaltavat sen tulossa olevan tsunamin liikkeelle. Kukaan ei todellakaan voi tietää tarkempaa ajankohtaa tai suuntaa sille, mikä meitä ihmiskuntana on kohtaamassa. Se jää meille kaikille nähtäväksi ajan mittaa.

Planeetta Uutiset Huhtikuu 2022

Tämän viikon planeettakuvio on tiivis rykelmä, jota itse kutsun polttolasiksi. Kaikki kartan tekijät ovat pienen kaaren sisällä, jolloin energia on kohdistettavissa tehokkaasti vain yhteen pisteeseen (asiaan) kerrallaan. Pysähtyneisyyden tunne syntyy, siitä, että yrittää saada jonkinlaista tolkkua kokonaisuudesta aikana, jolloin se ei ole kenellekään mahdollista. Minulle on itsellenikin melkein mahdotonta jättää suurin osa huomiota vaativista tekijöistä tuuleen heilumaan. Sen parempaa ratkaisua ei kuitenkaan ole nyt olemassa.

Marsin ja Saturnuksen yhtymä takaa tehokkuuden siinä yhdessä asiassa kerrallaan. Koko ihmiskunta on samassa tilanteessa ja siksi siihen voimme yksilöinä vain parhaamme mukaan sopeutua. Marsin lisäksi myös Merkurius on hyvässä asemassa Saturnukseen ja kollektiivisesti katsottuna kaikki on loistavassa järjestyksessä ilman, että Sinun tarvitsee tehdä sen eteen mitään ylimääräistä. Tällaisen "polttolasi" jakson aikana vähemmän on enemmän.

Neptunuksen sumuinen voima kehittelee kokonaan uutta yhteiskuntamallia, johon mahtuu vain murto-osa nyt käytössä olevista vanhoista systeemeistä. Voit täydellä varmuudella luottaa siihen, että juuri se Sinun yksi juttu kerrallaan palvelee parhaalla mahdollisella tavalla tätä Kulta-ajan toteutumista. Maailma ja elämä ei ole millään tavalla Sinun tekemisestä tai tekemättä jättämisestä riippuvainen. Jo lähitulevaisuudessa tämä vapauttava totuus tulee paljastumaan kirkkaammin ja kirkkaammin Sinulle ja minulle. Vapauttakaamme siis itsemme tekemään kaikessa rauhassa se vähä, mihin nyt rahkeet riittävät ja jätetään kaikki muu hyvällä omallatunnolla tekemättä.

Jos sinulla on olemassa oma Sisäinen Soturi -tulkinta, niin nyt on hyvä hetki kääntyä sen puoleen ja muistuttaa itseään omasta sisäisestä voimastaan. Mikäli sinulta ei vielä löydy tätä tulkintaa, niin nyt se kannattaa hankkia. Sisäinen Soturi tulkinta on loistava apuväline omien vielä uinuvien henkisten valmiuksien syvempään oivaltamiseen tässä alati muuttuvassa maailmassa. Edessämme tulee olemaan nimittäin iso määrä erittäin ratkaisevia päätöksiä yksi toisensa jälkeen uudistusten ottaessa paikkaansa yhteiskunnassa. Tähän tarvitaan Soturin voimaa.

Keskiviikkona 6.4.2022 klo 19 järjestämme seuraavan LIVE tapahtuman Astron Youtube kanavalla. Keskiviikon  LIVE koskee Tarot Paratiisin Puut verkkokurssia ja live on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille henkilöille.   Siirry tästä Tarot LIVE:n pariin 6.4.2022 klo19 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Minut löytää muuten tulevana viikonloppuna Kokkolan vapausfesteiltä keskittymästä alkemian tekijöihin astrokartalla.

P.S.

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN INTENSIIVINEN TULKINTAKURSSI 23-24.4.2022

Paikka: Joogakoulu Shanti, Ruuneberginkatu 43, 4krs, Helsinki

Vetäjät: Seppo Tanhua ja Jussi Villgren

Hinta 240€ (Verkkokurssin ostaneille ja peruskurssilleni joskus osallistuneille hinta on 180€)

Lauantaina klo 10-18    Sunnuntaina klo 10-16

Kurssipaikalta löytyy jääkaappi ja mahdollisuus ruuan lämmittämiseen, jos haluaa selvitä omilla eväillä. Ruokatunti on 60min molempina päivinä ja ruokapaikkoja löytyy läheltä. Kurssilla ei käytetä hengityssuojia tai visiireitä ja kurssille saa tulla vain oireettomana.

Kurssille osallistuminen edellyttää perustietojen hallintaa, kuten horoskooppimerkkien ja planeettasymbolien tunnistamisen. Suositeltavaa on suorittaa astrologian verkkokurssi ennen tulkintakurssille tuloa. Aikaisempaa tulkintakokemusta ei tarvita, sillä kurssin tarkoitus on opetella tulkintojen tekemistä ja parhaiten oppii tekemällä.

Kurssilla harjoitellaan tulkintojen tekemistä ensin lauantaina ryhmissä ja sitten sunnuntaina pareittain. Kahden päivän aikana jokaiselle osallistujalle tulee valtava määrä kokemusta erilaisista kartoista ja tulkintamekanismista.

Jokainen kurssilla tehty tulkinta pitää sisällään sekä syntymäkartan tulkinnan että aikaa tutkivan transiittitulkinnan. Kun näitä tulkintoja tehdään ohjatusti kaksi päivää, olet oppinut astrologiasta enemmän kuin koskaan on mahdollista kirjoja lukemalla.

Astrologinen tulkinta ei ole pelkkää tekniikkaa, vaan intensiivinen kohtaaminen tulkitsijan ja tulkittavan välillä. Jokainen saa omasta kartastaan useamman tulkinnan ja löytää sillä tavalla itsestään paljon uusia ulottuvuuksia. Kurssi maksetaan kurssille saavuttaessa.

Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...