Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.3.2022

Shamaanien ja parantajien viikko

Tämän viikon kartalla näkyy kaksi vaikuttavaa planeettaryhmittymää, jotka molemmat rakentavat tehokkaasti uutta todellisuutta vanhan ja merkityksettömäksi muuttuneen tilalle. Aivan kuun vaihteessa Chiron, Merkurius, Aurinko, Pallas Athene ja Kuu ovat Oinaan merkissä yhtymässä keskenään. Uusikuu osuu tarkalleen aprillipäivälle ja tarjoilee siihen hetkeen yhtä tämän vuoden tehokkainta jaksoa ottaa kiinni omasta sisäisestä viisaudesta ja valjastaa se Sinulle tärkeimpien ratkaisujen tekemiseen. Anna ilon ja innostuksen toimia tehokkaimpina mentoreina tämän viikon päivittäisessä elämässä. Ainuttakaan eteesi nousevaa ja kiehtovalta tuntuvaa mahdollisuutta ei pidä nyt jättää käyttämättä.

Mihinkään ei tarvitse lähteä ryntäämään, eikä mitään tarvitse alkaa rikkomaan omassa elämässä. Paine uudenlaisen ja uusilla arvoilla määritellyn elämän käynnistämiseen on suurimmillaan tämän viikon aikana. Venuksen ja Marsin yhtymät Saturnukselle vahvistavat aloitusten merkitystä ja antavat niille vahvaa rakennetta. Älä siis murehdi, mitä pitäisi jättää pois, vaan anna elämäsi täyttyä jollakin uudella ja raikkaalla. Siivoamisen ehtii oikein hyvin tehdä joskus myöhemminkin. Planeetta Uutisissa torstaina klo 16.00 (suora lähetys) katselemme tätä aloittamisen tunnelmaa jokaiselle merkille erikseen. Lähetystä pääset seuraamaan livenä tästä linkistä:

 Planeetta Uutiset LIVE to 31.3 klo 16.00 (suora lähetys) Youtube ennakkolinkki

Yksi tutkimisen arvoinen mahdollisuus on osallistuminen astrologian intensiivikurssille ehkä ensimmäisenä todellisena askeleena astrologian harjoittamiselle jopa ammattimielessä. Tärkein anti tällä alla näkyvällä kurssilla on kuitenkin omien sisäisten valmiuksien ja henkisten kykyjen aktiivinen omaksuminen. Kurssin käytyäsi tiedät tarkemmin, miten haluat jatkaa.

ESOTEERISEN ASTROLOGIAN INTENSIIVINEN TULKINTAKURSSI 23-24.4.2022

Paikka: Joogakoulu Shanti, Ruuneberginkatu 43, 4krs, Helsinki

Vetäjät: Seppo Tanhua ja Jussi Villgren

Hinta 240€ (Verkkokurssin ostaneille tai peruskurssilleni aikaisemmin osallistuneille hinta on 180€)

Lauantaina klo 10-18

Sunnuntaina klo 10-16

Kurssipaikalta löytyy jääkaappi ja mahdollisuus ruuan lämmittämiseen, jos haluaa selvitä omilla eväillä. Ruokatunti on 60min molempina päivinä ja ruokapaikkoja löytyy läheltä. Kurssilla ei käytetä hengityssuojia tai visiireitä ja kurssille saa tulla vain oireettomana. (Kurssin osanottajamäärä on rajattu)

Kurssille osallistuminen edellyttää perustietojen hallintaa, kuten horoskooppimerkkien ja planeettasymbolien tunnistamisen. Suositeltavaa on suorittaa astrologian verkkokurssi ennen tulkintakurssille tuloa. Aikaisempaa tulkintakokemusta ei tarvita, sillä kurssin tarkoitus on opetella tulkintojen tekemistä ja parhaiten oppii tekemällä.

Kurssilla harjoitellaan tulkintojen tekemistä ensin lauantaina ryhmissä ja sitten sunnuntaina pareittain. Kahden päivän aikana jokaiselle osallistujalle tulee valtava määrä kokemusta erilaisista kartoista ja tulkintamekanismista.

Jokainen osallistuja saa ennen kurssin alkamista katsottavakseen kaksi aspekteista kertovaa kurssivideota ja yhden transiiteista kertovan videon. Videot ovat noin tunnin mittaisia ja riittää, kun ne katsoo ennen tulkintakurssille saapumista.

Jokainen kurssilla tehty tulkinta pitää sisällään sekä syntymäkartan tulkinnan että aikaa tutkivan transiittitulkinnan. Kun näitä tulkintoja tehdään ohjatusti kaksi päivää, olet oppinut astrologiasta enemmän kuin koskaan on mahdollista kirjoja lukemalla.

Astrologinen tulkinta ei ole pelkkää tekniikkaa, vaan intensiivinen kohtaaminen tulkitsijan ja tulkittavan välillä. Jokainen saa omasta kartastaan useamman tulkinnan ja löytää sillä tavalla itsestään paljon uusia ulottuvuuksia. Kurssi maksetaan kurssille saavuttaessa.

Ilmoittautuminen sähköpostilla seppo.tanhua@gmail.com

P.S. Verkkokurssiin voit tutustua tästä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...