Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

18.3.2022

vieraskirjoitus:

Elämä kasvaa hiljaisuudesta

Perjantaina 18.3. kello 9:17 on Täysikuu neitsyen maamerkissä. Vastapäätä oppositiossa on Auringon sekä Neptunuksen konjunktio kalojen vesimerkissä. Ympyrä sulkeutuu ennen uuden kierroksen alkamista. Maaliskuun Täysikuu viimeistelee talven viimeisiä rippeitä ja avaa ovia alkavalle keväälle. Se symboloi uuden ajanjakson alkamista. 

”Hiljaisuudella on monet kasvot se on näkymätön ja ilmenee niin monin tavoin. Hiljaisuus on aine jossa me elämme. Se ympäröi meitä kuin ilma kuin valo kuin pimeys. Elämä kasvaa hiljaisuudesta. Siemenet kypsyvät sen sylissä.” -Anne Fried 

  Sunnuntaina 20.3. Aurinko siirtyy oinaan merkkiin ja on Kevätpäiväntasauksen aika. Tähän liitetään uusiutuminen, puhdistautuminen sekä vahvistuva elämänvoima, joka saa luonnon syntymään. Siemen, joka on istutettu maan pimeyteen, kasvaa valoa kohden ja saa uuden muodon.


On mielenkiintoista, että Täydenkuun aikaan Pluto tukee sekä Auringon että Kuun, kun taas Ceres tukee Marsin, että Venuksen. Ceres (kreikkalaisittain Demeter) oli sadonkorjuun jumalatar sekä Persephonen äiti. Kun Pluto (kreikkalaisittain Hades) sieppasi Persephonen luokseen manalaan, Ceres ryhtyi tositoimiin saadakseen tyttärensä takaisin. Lopulta kun mikään muu ei auttanut, hän teki maasta rutiköyhän, jotta se ei tuottanut enää satoa. Lopulta jumalat puuttuivat asiaan ja saivat Pluton sopimaan Cereksen kanssa. Persephone sai olla äitinsä luona vuodesta yhdeksän kuukautta. Hän oli maan päällä ajan, jolloin maa alkoi heräämään sekä tuottamaan satoa. Syyspäiväntasauksen aikaan Persephone palasi kolmeksi kuukaudeksi manalaan miehensä luokse.  

  Demeter on sadonkorjuun, viljan ja kasvillisuuden äiti jumalatar. Hän on avioliiton, perheen sekä hedelmällisyyden suojelija. Demeter symboloi napanuoraa, joka kiinnittää meidät elämään. Se on myös elämänlanka, joka katkeaa, kun meidän on aika jatkaa eteenpäin. Demeter on myös yksi Täydenkuun jumalattarista. 

  Siinä missä Pluto tukee Täydenkuun muodonmuutosta, Ceres tukee vesimiehen merkissä olevien Venuksen ja Marsin yhteisvaikutusta. Aurinko ja Kuu ovat yksi parivaljakko. Ne symboloivat äitiä sekä isää. Mars ja Venus ovat toinen parivaljakko. Niihin liitetään rakastavaiset sekä kumppanuus. Ajallisesti voimme miettiä meissä olevia feminiinisiä sekä maskuliinisia puolia ja kuinka voisimme löytää niiden välille sopivaa tasapainoa.  

  Neitsyen merkin yksi mytologinen kertomus liittyy Astraean myyttiin. Sen mukaan jumalat asuivat kauan sitten ihmisten kanssa maanpäällä. Jumalat olivat kuolemattomia, joten heidän piti jatkuvasti luoda uusia ihmisiä kuolevaisten tilalle. Kultaisen aikakauden lopussa maailma oli kaaoksessa ja ihmiset käyttäytyivät aggressiivisesti. Tällöin jumalat pettyivät ihmisiin ja päättivät palata takaisin taivaaseen. Astraea oli ainoa joka ei suostunut lähtemään, vaan hän jäi opettamaan ihmisille tasapainoa sekä kuinka erottaa hyvä ja paha. Koska ihmiset eivät muuttuneet, lopulta Astraea nousi taivaaseen neitsyen -tähtikuvioksi. Astraea on luonnonlakien oikeudenmukaisuuden jumalatar, joka ylläpitää vuodenaikojen sekä luonnon tasapainoa. 

  Merkurius ja Jupiter ovat konjunktiossa kalojen merkissä. Mytologiassa Merkuriusta edustaa Hermes, jolla oli lupa kulkea manalan, maailman ja taivaan välillä. Merkuriuksen ja Uranuksen välinen sekstiili avaa uusia mahdollisuuksia. Sitä vastoin Venus ja Mars haastavat Uranuksen. Kevät tuuli voi muuttaa suuntaansa nopeasti. Kun ajassa on monenlaisia ristiriitaiseltakin tuntuvia tekijöitä, on hyvä rauhoittaa mieli ja tarvittaessa vetäytyä omaan rauhaan tarkastelemaan maailmanmenoa. Neitsyt on viisas ja tarkkanäköinen maailmanparantaja. Tämän kertainen Täysikuu on täyttymyksen, luopumisen ja uusiutumisen aikaa, joka parhaimmillaan ohjaa meidät puhtaan sydämen ja pyhyyden äärelle. 

  ”Yö on täynnä salaisuuksia, jotka syntyvät hiljaisuudessa. Hiljaisuus on elävää. Yöllä se on pitempi, syvempi, pimeämpi, äänettömämpi: Se kasvaa. On suuri seikkailu kuunnella sisäisesti, mitä hiljaisuudessa tapahtuu. Äänet ja liikkeet ovat eläviä, kaikki on elävää. Kun kaikki on hiljaista, tiedän olevani elämän syvyydessä.” –Anne Fried 

Lempeää viikonloppua!  ❤️ Johanna

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

UUTTA: Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI.
Tutustu verkkokurssiin täällä tarkemmin

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...