Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

25.2.2022

vieraskirjoitus:

Kaikella on aikansa 

Kaikki tapahtuu jaksoittain. Kun yksi sykli sulkeutuu, uusi alkaa. Aurinko on tällä hetkellä kalojen merkissä. Kalat ovat viimeinen vesimerkki. Sen jälkeen Aurinko siirtyy kevätpäiväntasauksen aikaan oinaan tulimerkkiin.  

Tällä hetkellä Kuu viimeistelee kierrostaan. Se käy loppuun vanhan Kuun vaihetta, ennen ensi viikon keskiviikkona olevaa Uudenkuun syntymää. 2.3. kello 19:38 on Uusikuu kalojen merkissä. 

”Vesi symboloi potentiaalin kokonaisuutta - kaiken mahdollisen olemassaolon lähdettä.” - Mircea Eliade  

Uusi alku ei koskaan vastaa edelliskertaista. Emme voi fyysisesti palata menneeseen, vaikka muistoissa ja tunteissa se onkin mahdollista. Mircea Eliade on kirjoittanut kirjan Ikuisen paluun myytti. Se käsittelee hyvin mielenkiintoisella tavalla elämän monitasoisuutta. Aika on kuin puun vuosirenkaat, joissa näemme samanaikaisesti monta kehää. Vaikka asiat toistuvat, ne myös muuttuvat, vaikka aina ei siltä tunnukaan. 

Vesi läpäisee kaikki tasot. Nyt kun Aurinko alkaa hivuttautua Jupiteria kohden, myös purot alkavat laajentua isommiksi virroiksi. Auringon sekä Uranuksen sekstiili on tuulahdus, joka enteilee tulevaa kevättä. Vaikka emme olekaan vielä täydessä voimassa, syvissä vesissä tapahtuu. 

"Uneksija ja hänen unelmansa ovat samat... unessa henkilöityvät voimat ovat niitä, jotka liikuttavat maailmaa."-Joseph Campbell

Merkurius on vapautunut varjoalueeltaan. Se on vesimiehen merkissä Junon sekä Saturnuksen välissä. Merkuriuksen ja Uranuksen haastekulma on ollut hallitsematon sekä arvaamaton. Merkuriuksen ja Saturnuksen konjunktio vahvistuu ensi viikon Uudenkuun aikoihin.  

Mytologisesti Uranus oli Saturnuksen isä. Heidän väliset valtataistelut jättivät Saturnukselle pelon, että samat asiat toistuisivat hänenkin lapsiensa suhteen. Ja niinhän siinä kävikin. Historia toisti itseään Saturnuksen käydessä poikansa Jupiterin kanssa omat taistelunsa.  

”Alkukantainen taikuri, lääkemies tai shamaani ei ole vain sairas mies, vaan hän on ennen kaikkea sairas mies, joka on parantunut, joka on onnistunut parantamaan itsensä.” - Mircea Eliade 

Jokainen meistä joutuu käymään omat taistelunsa läpi. On meistä itsestämme kiinni opimmeko jotain, vai jäämmekö toistamaan vanhaa kaavaa. Ensiviikon Uudenkuun aikaan Jupiter vahvistaa Auringon ja Kuun konjunktion. Ne saavat tukensa myös Uranukselta. Vaikka ajassa on uusiutuvaa voimaa, siinä on myös riskinsä. Jupiter laajentaa sen mihin osuu. Jos keskitymme vääriin asioihin, voi levottomuus jäädä päälle.  

Uudenkuun aikaan myös Saturnus ja Merkurius ovat konjunktiossa. Sanansaattajan ja Saturnuksen yhteistyö voi olla syvän viisauden lähde. Tarvitsemme rakenteita ja kärsivällisyyttä, mutta emme liiallista jääräpäisyyttä. Välillä on hyvä tarkistaa palveleeko suunnitelmat ja päätökset kyseistä hetkeä sekä elämäntilannetta. Kevyt inventaario voi olla ratkaisevaa kokonaisuuden kannalta, koska joskus pieneltä tuntuvat asiat voivat kuluttaa enemmän kuin huomaammekaan.

"Tänään meidän on opittava palaamaan sopusointuun luonnon viisauden kanssa ja oivaltamaan jälleen veljessuhteemme eläinten sekä veden ja meren kanssa."-Joseph Campbell

Vesta, Venus, Mars ja Pluto ovat konjunktiossa kauriin merkissä. Vesta lisää omistautuvaa sydämen paloa Venuksen sekä Marsin väliseen dynamiikkaan. Kun sydän roihahtaa, se voi olla kaunista ja rakkaudellista, mutta joskus tuli voi kääntyä ihmistä itseään vastaan. Pluton intensiivisyys voi lisätä muodonmuutokseen tarvittavaa volyymia. Sen suhteen on oltava varovainen. Mitä vaativammat työkalut, sitä suuremmat mahdollisuudet tehdä niillä hyvää, kuin myös aiheuttaa vaaratilanteita.  

”Käsityöläinen on salaisuuksien tuntija ja taikuri. Näin ollen kaikki käsityöt sisältävät jonkinlaisen initiaation ja ovat okkulttisen perinteen perimiä. Hän, joka tekee todellisia asioita, tietää niiden tekemisen salaisuuden.” -Mircea Eliade  

Lempeää viikonloppua!  

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

UUTTA: Karma-astrologian alkeet verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä Anne Sundellin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen karttaasi karma-astrologian valossa. Karma astrologian alkeet koostuu kahdesta kurssi osasta joista ensimmäisen osan voit aloittaa ILMAISEKSI.
Tutustu verkkokurssiin täällä tarkemmin

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...