Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Jäniksen vuosi 2023

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2023

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2023. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.2.2022

Missä mennään Ukraina?

Ystäväni Matti Pulkkinen Pirkanmaa mediasta laittoi muistutuksen joulukuussa tekemästään haastattelusta, jossa tutkimme muiden juttujen ohella Putinin karttaa. Siellähän tämä tilanne oli jo silloin nähtävissä. Matin innoittamana kokosin pienen yhteenvedon Ukrainan, Venäjän ja Putinin kartoista. Muistutan, että katsaus on pintaraapaisu, johon voimme palata tarkemmin joskus tulevaisuudessa isommalla porukalla.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

P.S. Video Ukrainan jne karttakuvioista tässä alla tekstiksi muunnettuna. Tuhannet kiitokset vapaaehtoiselle kirjoittajalle Melinalle.

Hyvää huomenta, hyvää päivää. Tänään on torstai 24. Helmikuuta 2022. Innostuin katsomaan Ukrainan karttaa, ja mitä siellä kartalla tapahtuu. Ja ajattelin vähän jakaa näitä tuntoja. Kun mennään nopeasti asiaan, niin jo vuonna 2012 ja sen jälkeen, oli jo ajatuksia, että milloin kulta-aika koittaa, ja minkälaiset tapahtumat siihen mahdollisesti johtaa. Yksi tällainen ennuste oli Edwin Bernbaumin kirjassa ”The Way to Shambala”. Hän kirjoitti, että kun Aurinko, kuu ja Jupiter kohtaavat samassa kvadrantissa kuin Tishya-tähdistö eli Sirius, niin silloin siitä lasketaan alkavaksi kulta aika. Vuoteen 2014 liittyy ihan valtava määrä enteellisiä tapahtumia, mutta en mene niihin nyt. Palautan mieleen kuitenkin vuoden 2014 ristin, jonka on ajateltu myös saattavan kuvata kolmannen maailmansodan syttymistä. 2014 asiaa spekuloitiin kuitenkin. Tässä näkyy kartta tuosta suuresta rististä. Ja sitten tässä on näitä ajankohtia, että milloin kuvio sitten toteutui. Siellä on kosmisia planeettoja, kuten Uranus ja Pluto neliössä keskenään. Niiden seurana ovat Jupiter ja Mars. Tässä siis näkyvät myös nuo suuren ristin muodostavat planeetat, eli Jupiter, Uranus ja Pluto. Jonkinlaista isoa kriisiä tästä ennusteltiin syntyväksi. Tämä käynnistyi Jupiterin ja uranuksen neliöllä helmikuussa 2014, jolloin menemättä noihin kuvioihin sen enempää, niin mennään eteenpäin.

2014 helmikuussa, jolloin tuo suuren ristin kuvio käynnistyi, niin kaikki muistavat, että silloin syntyi tai toteutui Ukrainan kriisi. Siellä oli tapahtumaketju Krimin niemimaalla, joka herätti paljon kansainvälistä huomiota, arvioita ja vastustusta sekä pakotteita vähän sinne sun tänne. Mutta mielenkiintoista astrologian kannalta on se, että mitä ja kuka silloin oli toteuttamassa sellaista tapahtumaketjua, joka astrologiassa näkyi. Suuren ristin tapahtumat vaikuttivat liittyvän 2014 Ukrainan selkkaukseen, jolloin piti katsoa yhtymäkohtia Putinin karttaan. Mielenkiintoista on, että Putinin kartan Aurinko on tämän suuren ristin kulmilla, eli lähinnä oppositiossa Marsiin. Marshan on tämän suuren ristin sotaa kuvaava tekijä. Nyt tietysti siinä vaiheessa se kriisi tuli ja meni, ja on ollut tietyssä mielessä rauhassa näihin päiviin asti. Minulle tuli jo sellainen ajatus, ettei tässä ollutkaan mitään todellista ideaa tässä minun spekulaatiossani silloin vuonna 2014. Mutta tässä ei ole kuitenkaan kulunut kovin pitkä aika. Ja jos mennään katsomaan, että mitäs nyt sitten tapahtuu, niin 2014 tosiaan syntyi sitten tämä Donetskin kansan tasavalta. Tämä synty osuu myöskin tähän suuren ristin teemaan siinä mielessä merkityksellisesti, että siellä on Aurinko, Pluto ja Mars kumpikin T-ristissä keskenään. Ja suuri ristikin on siellä paikan päällä, kun Jupiter on täällä ravussa. Että miten tämä Donetskin kansantasavalta, joka nyt tällä hetkellä on yksi osapuoli tässä prosessissa, mitä sille kuuluu? Jos mietitään tätä hetkeä, näyttää siltä, että siellä on tapahtumassa näin vastuullisesti katsoen positiivisia asioita. Vaikka tällainen sotakuvio ei koskaan ole mitenkään positiivinen. Mutta kuitenkin Donetskin tasavallan kannalta ei ole oikeastaan mitään isompaa hätätilaa näkyvillä.

Kun katsotaan vähän eteenpäin, niin voidaan tsekata Ukrainan tilannetta. Ukrainahan tietyllä tavalla sai uuden aseman vuonna 1991, ja tässä on Ukrainan syntymäkartta. En oikeastaan puutu tähän syntymäkarttaankaan sen enempää, mutta tästä voi nähdä mitä Ukrainalle voisi olla tapahtumassa tänä vuonna, ja aikalailla näihin aikoihin. Pluton yhtymä saturnukselle merkitsee aina uutta todellisuutta, joka liittyy rajoihin ja rajoituksiin, koska Saturnus kuvaa myöskin maan rajoja. Nyt Pluton oppositio Saturnukselle on pitkäkestoinen juttu – kaikkiaan näkyy viisi ohitusta. Viimeiset ohitukset tapahtuvat 2023. Se millä tavalla Ukrainan tilanne tulee muuttumaan, mitä siellä oikein tapahtuu, niin näyttää siltä, että siellä on tosi isot ja valtavat voimat, kosmiset voimat, vaikuttamassa rajojen kehittymiseen. Ja siihen, että mihin ne rajat sitten asettuvat. Tästäkään ei voi ajatella sen enempää muuta kuin, että se on erittäin merkittävä tilanne. Tosi haastava. Ja tämä tulee asettamaan Ukrainan kokonaan uuteen asemaan täällä maailman kartalla. Jos tämä prosessi on kestoltaan liki kaksi vuotta, niin tulee sellainen fiilis vaan tässä, että tilanne siellä ei ole ihan heti ratkeamassa. Vaikka me emme tiedä Ukrainan syntymän hetken tarkkaa kellonaikaa, niin voisi olettaa, että se voisi olla jossain puolen päivän aikoihin. Jos sitä niin katsotaan, niin siellä on myöskin Uranuksen yhtymä kuulle, eli jonkinlainen uudelleen rakentuminen nimenomaan sen turvallisuuden ja kotielämän sektorilla. Myöskin ehkä tällainen kokonaan uusi arvomaailma rakentuu myös. Saturnuksen yhtymä Venukselle osuu myöskin tälle vuodelle. Merkittävää aikaa. Jotain suurempaa on menossa Ukrainankin näkökulmasta katsoen. Tässä vaiheessa toivotaan parasta.

Vielä tähän pieneen katsaukseen liitän yhden kartan. Tässä on Putinin kartta, joka silloin aikanaan osui auringon osalta (Merkurius ja Saturnus tekevät yhtymää) 2014 vuoden suureen ristiin. Nyt lähinnä voidaan katsoa vain, että mitä Putinin kartan alueella on tapahtumassa. Saturnus ja Aurinko –yhtymässä vaikuttavat Uranuksen 150-asteen kulma sekä Aurinkoon että Uranukseen. Tästä on pääteltävissä, että Putinilla itsellä henkilökohtaisesti on ratkaisevat jaksot ja isot päätökset edessä. Nämä ovat väistämättömiä. 150-asteen kulma kuvaa tosi merkittävää ratkaisua. Kun on valtion päämiehestä tai yleensä vallanpitäjästä kysymys, se liittyy siihen alueeseen, mitä hallitaan. Tämäkin jakso on aikalailla samankaltainen tuon Ukrainan kartalla. Eli nyt keväästä sitten tuonne 2023 kevääseen asti on tämäkin kuvio päällä. Kartan perusteella Putin on kohtalaisen vaikeassa, hankalassa tilanteessa tekemässä ratkaisuja ja päätöksiä tällä hetkellä. Päätöksiä, jotka ovat todella kauaskantoisia.

Astrologisen ohjeistuksen mukaan tässä hetkessä kuuluu tehdä vaikeilta ja pelottavilta tuntuvia ratkaisuja, jotka eivät saa muuten yleistä hyväksyntää. Eli joutuu toimimaan jotenkin kosmoksen voimien välikappaleena. Tästä juttelimme jo vuoden vaihteessa Pulkkisen Matin kanssa, joka on Pirkanmaa mediassa. Sain siitä kimmokkeen tehdä tämän jutun, kun hän laittoi minulle viestiä keskustelumme pohjalta, että ”Hei, mitäs me silloin juttelimmekaan Putinista?”. Silloin tällainen prosessi ei vielä ollut tiedossa ainakaan tällaisessa mittakaavassa. Mutta, mitä tästä sitten seuraa. Tämä on ilman muuta kriittistä ja vaikeaa aikaa, jos asiaa miettii Putinin kannalta. Jotenkin aika tästä eteenpäin näyttää, että (Pluto on kolmiossa askendenttiin) se on henkilökohtaisesti hyvä juttu, mutta (Uranus, joka on ollut vaikuttamassa ja vaatimassa näitä päätöksiä tekee yhtymää Jupiterille) äkkiä tästä voisi jotenkin ajatella, että suosio on kasvamassa ja kaikin puolin näyttää siltä, että se mihin tässä päädytään on Putinin kannalta positiivista ennemmin kuin negatiivista. Tietysti se edellyttää, että hän osaa tehdä ne ratkaisut, jotka tässä universaalin ja kosmisen aikajärjestyksen mukaan on välttämättömiä. Ei oikeastaan tästä sen enempää. En ota tähän enempää tekijöitä mukaan. Tämä oli lyhyt katsaus, sellainen tunnelmatuokio näistä tapahtumista. Kiitoksia, ja oikein mukavaa päivän jatkoa.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...