Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Anne Sundell

Anne Sundell

22.2.2022

vieraskirjoitus:

Sielun syvimmät tarpeet karma-astrologian valossa

Karma-astrologiassa keskeisenä teemana on sielu. Mutta mitkä ovat sielun syvimmät tarpeet? Ja miksi sielu haluaa tulla takaisin aina uudelleen elämästä toiseen? Näihin kysymyksiin monet viisaat ovat etsineet vastausta kautta historian. Sielu on syvän tunteen vallassa oleva käsite, jota emme pysty täysin järjellä selittämään.

Sielun syvimmät tarpeet sinänsä viittaavat heti jo tiettyyn mystiseen tilaan, jota ei ole kytketty rationaalisuuteen, emmekä näin ollen osaa ratkaista asiaa järjen avulla. Vanhoissa uskonnoissa, kuten buddhalaisuudessa, sielulla on karkeasti ottaen ollut kaksi päämäärää. Yksi niistä on irtautua kaikkeudesta, ja toinen taas on yhtyä kaikkeuteen ja Luojaan itseensä.

Länsimainen astrologia opettaa myös, että ihmisellä on sielu, joka vaeltaa ajasta ikuisuuteen oppiakseen itsestään lisää, kasvaakseen, ja yhtyäkseen lopulta äärettömään valoon. Sielu käy maan päällä hakemassa kerta toisensa jälkeen kokemuksia ja oppitunteja, kunnes se on viimein valmis yhdistymään omaan henkiseen korkeimpaan minäänsä eli maailmankaikkeuden valtavaan yhteen tietoisuuteen.

Astrologian symbolikielellä voimme yrittää ymmärtää enemmän tai yksityiskohtaisemmin näitä meidän sielullisia päämääriämme, ja samalla se avaa mieleen uusia ovia ja tietoisuuden tasoja.

Loppumaton rakkaustarina

Muistan erään astrologin kertoneen aikoinaan, että sielut voivat uhrautua toistensa eteen kerta toisensa jälkeen tulemalla takaisin aina uudestaan ja uudestaan elämään. Ja se voi myös tarkoittaa, että ne haastavimmat henkilöt meidän elämämme polulla voivat juuri edustaa näitä sieluja, jotka ovat tulleet auttamaan ja samalla myös haastamaan meitä, jotta löytäisimme oman sisäisen voimamme ja oikean tiemme tavoitellessamme valaistumista. Joskus tällaiset sielut joutuvat uhrautumaan roolinsa takia ja jäävät tavallaan omassa elämässään "jälkeen", kun toinen sielu menee eteenpäin. Joskus he taas kulkevat kanssamme kohti sitä uutta ja ehkä jalostetumpaa versiota itsestämme, johon me pyrimme.

Tämä on niin kiehtova ja myös mullistava näkökulma, jonka kautta voimme löytää sekä lohdutusta että suurempaa ymmärrystä sielun matkasta. En olisi varmasti koskaan edes ajatellut tällaista mahdollisuutta, ennen kuin aloin itse aikanaan opiskella, ja myös myöhemmin opettamaan, astrologiaa.

Sinun elämässäsi läheiset henkilöt ovat joko sinun sukulaissielujasi tai sopimussielujasi

Karma-astrologiaa tutkiessa tulee usein eteen tällainen sielujen jako, jossa on luokiteltuina ne sielut, joiden kanssa me elämämme aikana ikään kuin ”joudumme” olemaan tai joista olemme jotenkin riippuvaisia, ja ne sielut, jotka me valitsemme elämäämme mukaan, eli ne "vapaammat valinnat”. Oli miten oli, joka tapauksessa sielut voivat olla meille vanhoja ”tuttuja” tai uusia, muistuttamassa meitä vanhoista seikoista tai tutustuttamassa meitä ihan toisiin uudenlaisiin teemoihin. Mutta ymmärtääksemme tätä sielujen kulkua, me joudumme tavallaan laittamaan aivomme hetkeksi narikkaan, ja menemään erilaiseen tilaan.

Omalla kohdallani tämä on se ydinasia, joka on kiehtonut minua ja vienyt minut syvemmälle tähän astrologiseen opinhaaraan. Meillä kaikilla on oma karmamme ja sen karman työstäminen ei varmastikaan onnistuisi kovin pitkälle yksin, ilman näitä meitä ympäröiviä sielunkumppaneita. Asenteet ja elämänsuunnat muokkautuvat juuri suhteidemme kautta, on sitten kyse niistä ikivanhoista läksyistä, tai niistä uusista, joita luomme, ja joihin törmäämme yhteisellä matkalla. Tunnettu ja legendaarinen henkinen astrologi Dane Rudhyar on sanonut seuraavasti:

”Tapahtumat eivät ole läheskään yhtä merkityksellisiä ihmisille kuin mitä ihmiset ovat tapahtumille”. Ja tässäkin lauseessa piileskelee iso totuus, joka myös koskee henkisen astrologian ydinteemaa.

Karma-kartat ovat astrologiassa lähtöisin 1900-luvulta

Karma-astrologian ja psykologisen astrologian kehitys on edennyt käsi kädessä, ja siksi karma-kartan voi yhtä hyvin nähdä psykologisena karttana, eli se voi olla heijastus henkilön psykologisesta taustasta, liittyi se sitten karmaan tai vaikka perinnöllisyyden tai geenien kautta tuleviin muistoihin.

Osa kartoista voi kertoa ihmisen kehityksestä ja tämänhetkisestä kehitysvaiheesta, mikä sinänsä on tärkeä havainto, jos ajatellaan suhteita. Karma-kartta voi kertoa jotain suhteen karmallisesta kehityksestä, ja siitä, miten sielut ovat jo aikaisemmissa inkarnaatioissa olleet yhteydessä toisiinsa, ja mitkä ovat yhteiset sielulliset kosketuspinnat.

Karma-astrologiassa voidaan eri tekniikoiden kautta tutustua sielun matkaan ja yrittää ymmärtää sen syvempää tarkoitusta

Karmakartta kertoo enemmän sielujen varastotietoisuudesta ja antaa samalla tietoa vanhoista mahdollisista alipersoonista, jotka voivat nostaa päätään lähimmissä suhteissa. Se kertoo myös tarinan sielujen yhteisestä matkasta ja mahdollisista yhteisistä kokemuksista. Kuunsolmuhoroskooppi ei rajoitu pelkästään yhteen elämään, vaan toimii enemmän kuin yhteenvetona sielun edellisistä kokemuskentistä. Mitä olemme jo työstäneet ja kokeneet yhdessä? Miten se näkyy tämänhetkisissä suhteissa? Kun haluamme saada selville sielujen syvimmät keskeiset teemat ja läksyt, tämän menetelmän käyttöä ei voi aliarvioida.

Terveisin
karma-astrologi Anne Sundell

UUTUUS: Karma-astrologian alkeet -verkkokurssi

Olen rakentanut yhdessä astrologi Johanna Vilénin kanssa Karma-astrologian alkeet -verkkokurssin, jossa voit tutustua tarkemmin omaan astrologiseen syntymäkarttaasi karma-astrologian valossa.

Karma-astrologian alkeet -verkkokurssi kertoo sinulle, miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen syntymäkartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä. Karmakartan voikin yhtä hyvin nähdä psykologisena karttana, joka heijastaa henkilön psykologista taustaa, oli sitten kyse karmallisesta, perinnöllisestä tai geenien kautta tulevista muistoista. Karma-astrologian alkeet -kurssilla tutustutaan siis syntymäkartan perustekijöihin. Kuunsolmut käsitellään syvemmin esimerkiksi jatkokursseilla.

Karma-astrologiassa tutkimme syntymäkartan teemoja syvemmällä ja laajemmalla näkökulmalla. Haluamme ymmärtää, mihin suuntaan olemme tällä hetkellä menossa, mikä on elämämme tarkoitus, tai miten voisimme edistää omaa kehitystämme parhaalla mahdollisella tavalla. Karma-astrologiassa tutkitaan elämänkuvaa sekä kehityksen teemoja tämän hetken lisäksi sen perusteella, miten edellisten elämien kokemukset sekä ympäristöt ovat muokanneet meitä.

Meillä kaikilla on mukanamme lahjoja ja sisäistettyä tietoa, mitä voimme hyödyntää matkallamme. Kun tutkimme astrologista karttaa karmamenetelmien avulla, pääsemme nopeammin ja syvemmin jyvälle siitä, kuinka voisimme toimia. Karma ei ole koskaan rangaistus, vaan mahdollistaa kehityksemme ja ominaisuuksiemme jalostamisen uudelle tasolle elämässämme. Se voi auttaa sinua ymmärtämään tapahtumia ja ihmissuhteita elämässäsi paremmin. Se voi myös auttaa sinua löytämään omat voimavarasi syntymäkarttasi avulla.

Tervetuloa tutustumaan karma-astrologiaan verkkokurssimme kautta

Tervetuloa mukaan kurssin ensimmäiseen osioon ILMAISEKSI! Ensimmäinen osio perehdyttää hieman aiheen piiriin, mutta kurssin toinen osio avaa varsinaiset karma-astrologian alkeet. Kurssille voi osallistua jokainen. Ei siis tarvitse tietää vielä karma-astrologiasta yhtään mitään. Avaamme aiheita kurssilla kohta kohdalta ymmärrettävällä tavalla.

Siirry tilaamaan kurssin ILMAINEN 1. osa täältä

Ja

Mikäli innostut tilaamaan myös kurssin 2. osan, niin saat sen tilatttua edullisesti 3 päivän ajan 22.-24.2.2022

hintaan 39€

/ norm 49€.

Siirry tilaamaan kurssin 2. osa täältä

Palaa Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Anne Sundell

Olen Anne Sundell, suomenruotsalainen Ammattiastrologi, kouluttaja ja kirjailija. Astrologia tuli elämääni 90´luvulla ja on sen jälkeen ollut luonnollinen osaa kehitykseni matkaa. Ihmismieli ja sen takana olevat voimat ovat aina kiehtonut minua, sitä lähdinkin opiskelemaan psykologia ja valmistuessani olin töissä ihmiskeskeisissä työtehtävissä, Suomessa kun ulkomailla. Kirjoittamis- innostus on ollut läsnä jo ihan lapsesta saakka, ja tällä hetkellä uusinta on Karma-astrologian avaimet kirja ja Karma astrologian alkeet verkkokurssi, joka löytyy täältä Astro.fi:n Astro Akatemiasta. Blogissani kerron ajankohtaisista asioista ja varmasti myös erikoisosaamisaluestani eli karma-astrologian näkökulmasta. Toimin myös Astroservice yritykseni kautta ja minut tavoittaa joko www.astroservice.fi tai Instagramissa Astroservicefinland nimellä.

Anne Sundell

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...