Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

8.2.2022

vieraskirjoitus:

Tietoisuus – olemme kaikki yhtä suurta tietoisuutta

Oikein hyvää Uutta vuotta kaikille Astro.fi lukijoille. Niin, kuin Seppo Tanhuan alkuvuoden blogikirjoituksista on havaittu, niin vuosi 2022 on alkanut hurjissa energioissa. Energian muutokset ovat tuntuneet jokaisella ihmisellä, jokaisessa solussa. Me saatamme sen tuntea ihmeellisenä tai erikoisena olona. Energian muutokset ovat myös näkyneet maailman menossakin. Kaikki on aivan täysin normaalia ja kuuluu asiaan. Kyse on ainoastaan tietoisuuden tason noususta, joka todella on käynnissä.


Olen kirjoittanut viimeisen vuoden aikana teille tietoisuudesta, henkisyydestä sekä henkimaailman asioista. Päätin jo viimevuoden aikana, että kirjoituksiani tulisin muuttamaan radikaalisti. Niinpä vuoden ensimmäinen blogini onkin videon muodossa yhdistettynä kaikkia yllä mainittuja aiheita. Minna-Maaria kanavoi suoraan tietoisuutta. Kannattaa siis katsoa video.

 

Miksi tietoisuuden nousu tapahtuu?

Kyse on ainoastaan ihmisten kääntymisestä itseensä sisäänpäin, meidän sisimmästämme. Sanontakin kuuluu, että kaikki mitä on, niin löytyy sisimmästämme. Se on aivan totta. On aivan turhaa etsiä asioita ja vastauksia ulkopuoleltamme. Sieltä niitä ei löydy. Tietoisuuden nousussa on siis kyse ainoastaan meistä itsestämme, peloistamme sekä mielen rajoituksistamme sekä näiden poistamisesta. Se tapahtuu ainoastaan hiljentämällä, kääntyen sisäänpäin. Kiireisessä elämässämme emme yksinkertaisesti ehdi hiljentyä tarpeeksi itseemme.
Miksi tietoisuuden nousu tapahtuu nyt?

Universumi on aina kulkenut ja kulkee sykleissä

Tulee aikakausia, jolloin asiat vain ovat erilailla. Ei ole olemassa edelleenkään hyvää tai huonoa. Meille ihmisille ainoastaan näytetään tapahtumia eri näkökannoista. Me itse annamme niille merkityksen eri aikakausina, joko hyvinä tai huonoina. Kaikki tapahtumat vievät ihmiskuntaa kokonaisuudessaan eteenpäin, parempaan. Henkimaailman sanoin ei ykseyttä ilman erillisyyttä. Olemme nyt erillisyyden vaiheessa, jossa tulemme vielä näkemään ykseydenkin merkityksen.

Kulta-aika on todella tulossa

Olemme parhaillaan sinne siirtymässä. Emme yksinkertaisesti kykene sitä vain vielä havaitsemaan. Monella saattaa vain olla vääränlainen kuvitelma kulta-ajasta ja sen merkityksestä. Maapallo on fyysisen tason kiteymä, jossa fyysisiä asioita tulemme jatkossakin kokemaan. Kaikki ”paha” ei tule koskaan häviämään. Mutta ihmisten käännyttyä sisäänpäin inhimillisyys, sydänlähtöisyys sekä rakkaus lisääntyy suuresti ihmisten keskuudessa. Nykymaailman ”pahuus” häviää tällaisenaan. Kollektiivisen tietoisuuden lisääntyessä eri puolilla maapalloa tullaan keksimään teknologisia uudistuksia, jotka helpottavat elämistämme sekä auttavat kaikki ihmisiä kaikkialla maan kamaralla. Näiden teknologisten kehitysten myötä ihmisille tulee suurempi halua auttaa muita ihmisiä, eläimiä, luontoa sekä koko palloamme. Yhteenkuuluvuus sekä ykseys lisääntyy kaikkialla.

Mikä se tietoisuus sitten on?

Tietoisuus on energiakeskittymä, joka pitää sisällään kaiken ja samalla ei mitään. Olemme osa tietoisuutta, kaikkea. Ihmismieli ei voi käsittää sitä, mitä se todellisuudessa on. Parhaiten asiaa voisi kuvailla ihmistä kokonaisuutena. Aivan kuten Universumissakin, tähtiä ja planeettoja on ääretön määrä. Ihmisessä on kaikkiaan biljoonia soluja, joissa on taas biljoonia atomeita, jotka koostuvat taas alkeishiukkasista. Silti olemme yksi ja kokonainen ihminen. Olemme siis yksi, kaikki, mutta ei mitään samaan aikaan. Tietoisuus on tätä kaiken elämän energiaa, joka on kiinnittynyt juurikin näihin samoihin soluihin ja alkeishiukkasiin. Sitä on kaikkialla, äärettömästi.

Henkimaailman terveiset lukijoille;

Älkää ottako elämää liian vakavasti. Kaikki tapahtumat ovat osa isompaa kokonaisuutta. Kaikki asiat menevät juuri niin, kuin kuuluu, harmonisessa aikataulussaan. Keskittykää itseenne, sisimpäänne, sydämen kautta. Rakastakaa, kunnioittakaa, arvostakaa ja välittäkää toisistanne. Tietoisuus lisääntyy, ykseyden merkitys kasvaa, mitään pahaa ei teille voi koskaan tapahtua.

Henkilökohtainen kanavointi

Voit varata henkilökohtaisen kanavointiajan Minna-Maarialta 13.2.20221 saakka osoitteesta https://www.5dhealing.fi/yhteydenotto/.

Mainitse yhteydenottolomakkeen kentässä koodi ASTRO.

Saat 30 min. kanavoinnin hintaan 50€.

Tarjous voimassa 13.2.2022 saakka.
Tarjouksen ulkopuolella kanavointi maksaa 80€ / 40 min.

Kanavoinnit tapahtuvat etänä puhelimitse tai Zoomin välityksellä. Kanavointi voidaan myös tallentaa Zoomin kautta ja asiakas voi saada siitä koosteen itselleen.

Mikä on Tietoisuus ry. (www.tietoisuusry.fi)

Tietoisuus ry on perustettu vuonna 2021. Toimin yhdistyksen Hallituksen puheenjohtajana. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, henkistä kehitystä, tietoisuuden lisääntymistä sekä henkilökohtaista kasvua. Astron ja blogini lukijoilla haluan antaa tuntuvan alennuksen (-25%) kevään 2022 kursseista. Tarjous on voimassa 15.2.2022 saakka. Käy katsomassa kurssit osoitteesta: https://www.tietoisuusry.fi/ohjelmat/. Lisäkysymyksiä voi lähettää sähköpostiin info@tietoisuusry.fi

Yhteistyöterveisin
Janne Laakso ( Tietoisuus ry  ) ja Minna-Maaria Aholainen ( 5D Healing.fi)

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...