Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.1.2022

Intensiivisen helmikuun Planeetta Uutiset

Elämme todella jännittävää vaihetta melkein scifiksi muuttuneessa tilanteessa eri puolilla maapalloa.Kanadan Ottawassa pörisee 100 000 rekkaa (paikallisen poliisin arvio) vaatimassa pakkorokotuksista ja koronapassista luopumista. Jopa meillä Suomessa on käynnistymässä jotain vastaavaa jo tällä viikolla. Talousuutisissa neuvotaan varautumaan inflaatioon ja sijoitusten turvaamiseen pörssikurssien lähdettyä lievään sukellukseen. Monet tavaratoimitukset teollisuudessa ja rakennusalalla ovat myöhässä ja tilanne näyttäisi olevan pahenemassa monista eri syistä. Myös tarvikkeiden hinnat kohoavat kovalla vauhdilla. Jännitteet kasvavat myös kansainvälisesti Ukrainan tilanteen johdosta, eikä tuolla USA:ssa näytä paljon sen paremmalta. Paljon on liikkuvia osia nyt pelissä. Merkeittäin tutkimme helmikuuta Planeetta Uutisissa. Aikamoista pöhinää tiedossa merkille kuin merkille.

Levottomuus on käsin kosketeltavaa myös tavallisen ihmisen arjessa. Turvallisuutta on vaikeaa ja usein mahdotonta löytää materiaalisesta maailmasta, joka jollain tavalla tuntuu olevan romahtamassa niskaan milloin hyvänsä. Ei siis ole mikään ihme, että monet ovat lähteneet etsimään ratkaisua levottomuuteen ja turvattomuuteen omasta sisimmästään eri menetelmien avulla. Henkisen kasvun näkökulmasta olemme ihmiskuntana uskomattoman suurien mahdollisuuksien äärellä vain siksi, että luottamus konkreettiseen materiaaliseen turvallisuuteen on liuennut tavoittamattomiin. Vaikka näyttää pahalta, niin kaikki on silti paremmin kuin aikoihin. Suurin elämän ja elämisen potentiaali löytyy meistä itsestämme ja niistä hämmästyttävistä kyvyistä, jotka ovat uinuneet latentteina juuri tätä heräämisen hetkeä varten.

Juttelemme Samulin kanssa kotiinpaluusta tällä videolla 

 

Samulin terveiset: Hei kanssakulkijani,

teemme kaikki yhdessä matkaa täällä maaplaneetalla. Tällä hetkellä olemme jättämässä vanhentuneen ja toimimattoman mielitietoisuuden maailman taaksepäin. Samalla olemme astumassa rakkauden ja uuden tietoisuuden aikakauteen, joka on yhdeltä nimeltään Pyhän Hengen aikakausi.

Tämä uusi aikakausi tuo mukanaan monia asioita. Yksi niistä on se, että gurujen aika on ohi. Jokainen voi löytää totuuden omasta sisimmästään ja siksi haluan tässä selventää, että tällä kurssilla en tule gurua esittämään. Olen aivan tavallinen ihminen, kuten me kaikki. Minun tehtäväni on nyt kerätä kasaan yhteisö samanhenkisistä ihmisistä ja tarjota siten tukea tässä muutosprosessissa.

Sydäntietoisuudessa ihminen alkaa hiljalleen ohjautumaan mielipiteiden, uskomusten ja tunnereaktioiden sijaan sisältään kumpuavasta syvemmästä osastaan käsin. Tämä osa toimii mieltä kokonaisvaltaisemmin, tasapainoisemmin ja on rakkauden ohjauksessa. Siirtyminen mielitietoisuudesta sydäntietoisuuteen on luonnollinen osa tietoisuuden laajenemisen matkaa.

Tutustu Kotiinpaluu vuosikurssiin tästä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...