Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.1.2022

Sydäntietoisuus koetuksella

Vapauden totuuden ja rakkauden viikko on täynnä uusien mahdollisuuksien ja uusien oivallusten energiaa, kuten astrologian harrastajat voivat alla olevasta kuvasta havaita.

Uranuksen neliö Auringolle kuvaa tälle viikolle kuuluvaa ehdotonta vapauden ja riippumattomuuden vaatimusta jokaisen ihmisen henkilökohtaisessa elämässä. Se on oikeus olla oma itsensä ja oikeus päättää omista asioistaa. Suosittelen seuraamaan tarkasti omaa levottomuutta tällä viikolla. Se yrittää kertoa, miten piilossa olevan miinan voi välttää. Pluton yhtymä perääntyvälle Merkuriukselle tarkoittaa paljastavan totuuden esiinmarssia, jonka alaisuudessa joudumme arvioimaan aikaisemmin tekemiämme valintoja uudelleen ja etsimään uusia polkuja elämälle. Oikeudentuntosi osaa nyt tehdä kipeitäkin ratkaisuja joidenkin asioiden ja tilanteisen ratkaisemiseksi. Nyt ei ole mahdollista välttyä ankaralta kritiikiltä tilanteissa, joissa joku on olettanut voivansa hyötyä Sinusta enemmän, kuin mihin olet valmis suostumaan. Vestan ja Venuksen yhtymä taas kuvaa sydänyhteyttä korkeimmillaan ja ehdotonta lupaa luottaa oman sydämen ääneen kaikissa mahdollisissa valinnoissa. Kun pystyt toteuttamaan nuo kaksi ensimmäistä vaikuttajaa sydäntietoisuudestasi käsin, tiukasti puolesi pitäen ja kenellekään hermostumatta, olet puhtaimmalla tavalla elämässä todeksi omaa sydänkoherenssia. Tällä viikolla rauha voi säilyä vain itseesi ja omiin valintoihisi luottamalla - sisäistä lastasi armollisesti kannustamalla. Tiedät kyllä kaikkia muita paremmin, mitä olet tekemässä. Älä anna pelolle valtaa.

Jos sinulla on oma Sisäinen Soturi tulkinta, niin tällä viikolla kannattaa palata voimaantumaan sen ääreen. Jos et vielä omista tulkintaa, niin nyt se kannattaa tilata. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken sen, mitä elämä päättää eteesi milloinkin tuoda.

Kaikkia näitä samoja elementtejä sisältyy myös Vapausfestien ideaan ja tarkoitukseen ja siksi näen tämän loistavana ajankohtana avata jokaiselle halukkaalle mahdollisuus tulla osallistumaan ja kuuntelemaan vapauden, oikeudenmukaisuuden ja rakkauden sanomaa eri puolilla Suomea järjestettäviin tapahtumiin. Laitan tähän alle näkyviin ne tapahtumat, joissa itse ole luennoimassa. Kahteen ensimmäiseen voi jo ilmoittautua. Lopuista kerron sitten kun niiden lopullinen ohjelma valmistuu.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Tervetuloa Vapausfesteille!

Helsinki 5.2.  Lahti 12.2.  Tampere 26.2.  Seinäjoki 19.3.   Kokkola 9.4.  Mäntyharju 14.5.
(Alla Helsingin ja Lahden ohjelma)     Näissä kuudessa tapahtumissa olen itse esiintyjänä

Olemme valmistelleet kaikkea kulisseissa jo kuukausia ja nyt on vihdoin aika paljastaa mistä todella on kyse ja miten pääset mukaan. Siispä, asiaan. 

Kyse on siitä, että olemme ihmiskuntana tienristeyksessä, jossa voimme valita vanhan maailman, tai sitten valintanamme on uudenlainen maailma, joka perustuu aitoon hyvyyteen ja korkeampaan tietoisuuteen. 

Mahdollisuutemme on nyt kääntyä ja tehdä asiat uudella tavalla. Kaikki toimintamme kumpuaa silloin sydäntietoisuudesta käsin, kun jätämme vanhan mallin taaksemme.

Meidän on aika TULLA TAKAISIN YHTEEN, koska “Yksin pääsee nopeasti, yhdessä pitkälle.
Yhdessä olemme voimakkaita, yksin heikkoja”.  Emme enää erottele toinen toisamme minkään asian suhteen.
Yhteentuleminen EI kuitenkaan yksistään riitä. Tärkeää on se, MITEN tulemme yhteen.

Uuden Vapausfestit ry:n perustana on se, että voimme hyvin. Kun meillä itsellämme on happinaamari, voimme sitä tarjota muillekin. On siis aika tulla yhteen ilon kautta. Kun iloitsemme, säteilemme. Kun iloitsemme, levitämme hyvää ja kun ilo täyttää sydämemme, voimaannumme.

Vapausfestit ry:ssä kyse on siis vapaudesta, yhteentulemisesta, ilosta ja voimaantumisesta. Vapausfestit ry on voittoatavoittelematon yhdistys, joka tuo kaikki yhteen voimaantumaan ilon kautta.

Olemme tehneet jo useita tapahtumia ja nyt olemme vihdoin valmiita laajentumiseen. Tavoitteenamme on rakentaa vuosittain yli 1000 tapahtumaa. Kaikki tämä pitää tehdä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, koska me kaikki olemme uuden edessä.

Vapausfestit ry aloittaa jotain todella suurta, jonka takia tähän tarvitaan kaikki apu mitä on saatavilla. Jos haluat olla tässä mukana, voit tulla mukaan omalla tyylilläsi. Voit olla mukana luomassa tapahtumia, auttaa käytännön järjestelyissä, tai sitten ihan osallistujana tapahtumissa. Valinta on sinun. Toimimme vapaudesta käsin.

Jos kuulet kutsun, klikkaa allaolevasta linkistä, syötä tietosi ja pääset mukaan meidän vapauden, voimaantumisen ja ilon liikkeeseen eli Vapausfesteihin!  Liity vapausfestien työporukkaan tästä

Ilmoittaudu Helsingin festeille tästä

 

Ilmoittaudu Lahden festeille tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...