Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

11.1.2022

vieraskirjoitus:

Arvokkaan energian äärellä

Olen elämäni aikana miettinyt paljon sitä, kuinka paljon ihmisillä on luontaista energiaa käytössään. Fengshui-ideologian mukaan me synnymme tietty määrä chi'tä, eli elämänenergiaa, mukanamme, ja se siitä sitten pikkuhiljaa vähenee elämän myötä. Jos jokin kuluttaa energiaamme kohtuuttomasti, emme saa energiavarastojamme enää täyteen, vaan olemme ikään kuin lainanneet energiaa tulevaisuudestamme. Tällainen ajatustapa saa suhtautumaan omiin energiavarastoihin aika vakavasti. On pakko levätä ja miettiä tosissaan, mihin energiaansa laittaa, ja kenelle, tai mille, sitä antaa. Entä mistä saisi kulloinkin energiaa lisää, jos tuntuu olevan vajetta?

Usein päivän tarotkortti osaa hämmästyttävän tarkkanäköisesti kertoa, missä energioissa kuljen milloinkin. Miekkojen Kymppi ainakin kertoo, että nyt olet kaikkesi antanut, enempää ei ole, mistä ammentaa. Lepää ja toivu, sillä muuhun et nyt pysty. Uusi alku koittaa, kunhan ensin kokoat itsesi ja kokemuksesi. Kaikesta viisastuu, ja kaikella on tarkoituksensa.

Energeettinen kaivo

Yhden pysäyttävän burnoutin kokeneena tämä energian väheneminen on ollut minulle ihan totisinta totta. Kun energiaa ei enää ollut, ei sitä mistään saanut kaivettua väkisin lisää. Syvä kaivo oli tyhjä. Se, että vesi taas hiljakseen täyttää kaivon, on äärimmäisen hidas ja kärsivällisyyttä vaativa prosessi. Ei ole mitään hanaa, jonka täysille kääntämällä tuo kaivo täyttyisi siinä sekunnissa, tai ainakaan siinä tahdissa kuin työelämä ja yhteiskunta tuntuvat vaativan.

Kesti kauan myös hyväksyä, etten jaksa. En jaksa, vaikka pitäisi. Sellainen jaksamattomuus pakotti polvilleen, kerta toisensa jälkeen. Jossain vaiheessa ehkä annoin sitten jo periksi, ja aloin hyväksyä omaa vähäistä energiaa. Täysin sitä on vaikea hyväksyä vieläkään, etenkään, jos erehtyy vertaamaan itseään muihin, niihin superenergisiin ihmisiin, jotka tuolla menevät ja tekevät, saavuttavat ja suorittavat.

Pahinta on ehkä se, että ihmiset, joilla on täydet energiavarastot käytettävissään tässä elämässä, ne täydet tarotin kymmenen maljaa tai lanttia, eivät ymmärrä toisen kokemusta vähäisestä energiasta. Joku saattaa myös ihan ajattelemattaan sanoa, että meillä kaikillahan on ne samat 24 tuntia joka päivä käytössä, että lanttikortteja vaan takomaan. Että on vain itsestä kiinni, kuinka paljon siinä ehtii saada aikaan. Näin tokaiseva ihminen saattaa olla suurperheen äiti, yrittäjä, opiskelija, ja käy siinä sivussa vielä töissäkin. Energiaa siis piisaa, muillekin antaa. Mutta onneksi heitä on, sillä minusta ei ole tuollaiseen.

Energian määrä ja laatu ei ole kaikilla sama

Tänä talvena kaksi asiaa sai minut syvällisesti ymmärtämään, että ne 24 tuntia, jotka meille kaikille annetaan, eivät ole kaikkien kohdalla yhtä tehokkaita, yhtä energisiä, yhtä suorituskeskeisiä. Ensimmäinen tapaus oli se, kun fengshui-asiakkaakseni tuli aivovammapotilas. Oli alusta asti selvää, että nyt mennään aivan eri ehdoilla tämän ihmisen elämässä kuin terveiden asiakkaiden kohdalla. Päivässä on vain muutama tuottelias tunti, jos niitäkään. Nukkumiseen kuluu suuri osa päivästä, ja avustajia tarvitaan päivän askareista selviytymiseen. Oma terveys ja jaksaminen on tärkein tavoite. Kaikki muut tavoitteet ovat toissijaisia.

Jotenkin samaistuin tähän asiakkaaseen itsekin. Minullekin uni on hyvin tärkeää, tärkeämpää kuin varhaiset aamut. Jos on väärän energian päivä, en yksinkertaisesti voi tehdä asioita aiemman suunnitelman mukaan. Minun on mentävä kunkin päivän ehdoilla. En voi siivota tai kokata tai käydä asioilla, jos sellaista fiilistä ei sisältäni löydy. En voi pakottaa itseäni tekemään jotain, jos sieluni haluaa tehdä jotain aivan muuta. En enää, työuupumukseni jälkeen, pysty pakottamaan itseäni normaalin ihmisen tahtiin tai tehtäviin. Jos imuroin, niin imuroin kerran kuussa, tai kahdessa. Siihenkin tarvitsen valtavan energiapiikin, että se toteutuu. Nykyään monet muut asiat menevät tuollaisten käytännön asioiden edelle. Yleensä sisältäni löytyy niin paljon tehtävää, että ulkomaailma joutuu odottamaan.

Väsyneenä syntynyt

Sain onnekseni selityksen tällekin, miksi elämässäni on nykyään niin vähän ulkoista energiaa, ja niin paljon sitä sisäistä, hiljaista energiaa, joka ei ulospäin välttämättä näy. Selvänäköisessä astrologisessa tulkinnassa kävi nimittäin ilmi, että olen syntynyt tänne maailmaan vähän liian aikaisin, vähän jo valmiiksi väsyneenä. En ole malttanut levätä kunnolla edellisen elämän jälkeen, vaan olen hinkunut jo uutta elämäntehtävää toteuttamaan. Nousevana Jousimiehenä nuoleni oli jo valmiiksi tätä elämää varten viritetty ja tähtäin kirkkaana mielessä, lihakset ääriään myöten kireänä sekä mieli valppaana. Kuinka siinä ehtisi rentoutua ja chillata vielä vähän, kun maali jo odottaa täysosumaa? Sieluni on tietänyt lähtöhetkestä asti, mitä minun täällä tulee tehdä, mutta persoonani alkaa nyt vasta päästä siitä kärryille. Viisaus löytyy siis sisältämme.

Minulle kerrottiin tulkinnassa, että koska Neptunus on ykköshuoneessani, se on vahva viite kytköksestä menneeseen elämään, joka minua vieläkin vahvasti sitoo. Se sitoo energiaani entiseen. Kun olen kiinni menneessä, minulla ei ole niin paljon voimia suunnata nykyhetkeen tai tulevaan. Se selittää myös, miksi työelämä imaisi minut kuiviin, ja vieläkin on vähän nuiva olo. En pysty työmaratooneihin enää, vaan teen täsmäspurtteja, pikajuoksuja, joihin energiani juuri ja juuri riittää. Sitten pitää vähän tankata ja tasata hengitystä. Kääntyä kotona sisäänpäin, kuulostella, miltä nyt tuntuu, kehossa ja mielessä. Katsoa tarvittaessa tarotkortti, jos toinenkin. Usein tarotkorttipakan äärellä tulee jokin oivallus, joka saa hymyilemään. Se oivallus nousee itsestä, itsensä äärelle pysähtymisestä.

Sisäisen totuuden kuunteleminen

Minulla ei ole aivovammaa, kuten asiakkaallani, mutta samaa itsensä kuuntelemista tarvitaan. Täytyy olla rehellinen itselleen, ja myöntää, että tuohon minulla riittää kyllä energiaa, aikaa ja mielenkiintoa, mutta tuohon toiseen asiaan sen sijaan ei. Usein jälkimmäinen on jotain, mitä muut haluaisivat minun tekevän, tai mitä kuvittelen muiden haluavan minun tekevän. Se, mitä oikeasti haluan tehdä, on sieluni ensisijainen kutsu. Viime aikoina sieluni on kutsunut minua vain ajattelemaan ja sitten kirjoittamaan ajatukseni auki. On ollut tärkeää jakaa omat ajatukset toisten kanssa, koska siitä olen saanut sisäisiä oivalluksia, toisen ihmisen tarjoaman peilin äärellä.

Astrologiset energianlaadut

Mielestäni me siis synnymme tähän maailmaan aivan erilainen energeettinen lataus ja syntymäkartta kädessä. Toisten kartassa on paljon räjähtävää, kestävää energiaa, kuten Oinas-laatua, tai Härän sinnikästä eteenpäin puskemista kaikkien esteiden läpi. Toisilla on siis ihan sitä fyysistä energiaa, virkeyttä ja tehokkuutta. Heille on jo syntymässä annettu tehokkaampi prosessori, eli suoritin, omaan henkilökohtaiseen tietokoneeseen.

Toisten energeettinen kone pulputtaa kyllä paljon ajatusten tasolla (ilmamerkit), mutta sitten kun pitäisi lähteä raa'alla voimalla toteuttamaan, se ei onnistukaan enää niin helposti. Ideoita syntyy kuin Seppä Ilmarisen takomana, mutta jonkun muun täytyy tulla avuksi, jotta asiat saa alkamaan käytännön tasolla, vaikkapa tulimerkkien kanssa toimien. Silloin on arvokasta tajuta tarvitsevansa tiimiä, muiden apua ja heillä olevaa erilaista energianlaatua.

Ja sitten on niitä ihmisiä, jotka uivat ja uinuvat intuitionsa varassa, kuin Kalat tai Rapu, välillä lähes tiedottomuuden tasolla, kollektiivisissa alitajuisissa energioissa. Vesimerkit ammentavat muutenkin voimansa erilaisesta lähteestä kuin vaikkapa maamerkit. Energianlaatu meissä eroaa jo tälläkin perusteella.

Oma tehtävä, oma energia

Emme siis millään voi laittaa omaa energiaamme, omaa 24 tuntiamme, samalle viivalle toisten kanssa. Syntymän hetkellä meille kullekin annettiin omat tehtävämme ja myös resurssit niiden suorittamiseen. Jos teet kuitenkin itsellesi vääriä asioita ja käytät elämänenergiaasi tehtäviin, jotka eivät luontaisesti luista, käytät sitä voimiesi reserviä, joka ennen pitkää loppuu.

Mutta sitten löytyy jotain uutta, kuten mutkan takaa aina. Voitkin paremmin suunnata tehtäviin, joihin oma sielusi sinua vetää. On aina suurta tietoisuutta ymmärtää itseään enemmän. Sen tien laveys, syvyys ja pituus ei koskaan häviä. Siksi me olemme yhdessä tässä mystiikan, itsetuntemuksen, astrologian ja tarot-tietouden äärellä. Se on tie ihmisyyden ymmärtämiseen.

Oletpa sinä sitten energinen tai et, muista, että se on sinulle annettu, kuin tarotkortti, joka nousee ohjauksella pakasta. Energian määrässä on meille tärkeä opetus. Meidän tulee arvostaa omaa energiaamme, suurta tai pientä, ja tehdä sillä arvokkaita asioita.

Kun haluat selvyyttä siihen, mihin sinun tulisi omat paukkusi tällä hetkellä ohjata, taroteilta kysyminen on turvallinen tapa, sillä lopullinen ratkaisu jää aina sinulle. Tarot-tulkinta ikään kuin nostaa jo sinussa olevat vastaukset eteesi pöydälle, jolloin ne konkretisoituvat ja niitä on helpompi tarkastella. Jos omat kortinlukutaidot ovat vielä haparat, niin oman tarotpöytäsi voit rakentaa myös Tarot 5 korttia tai Tarot 3 korttia -tulkinnan tilaamalla. Ne tarjoavat ohjausta ja tukea juuri sinun tilanteeseesi.

Omia tämän vuoden arvokkaita asioita voit lisäksi tutkia Astron Youtube kanavalla keskiviikon Tarot-2022-illassa klo 19 alkaen. Kortti jos toinenkin voi kolahtaa omassa energiassa, joten kuunnellaan mitä kosmos meille korttien välityksellä kertoo.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...