Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.12.2021

Tärkeä DNA aktivointi käynnistyy NYT

Tähän talvipäivän seisaukseen tuntuu asettuvan melkoinen kanavointien vyöry, mutta en lähde niitä tähän postaukseen liittämään erillisinä linkkeinä. Oman okkultisen lähipiirini kanssa olemme kuitenkin päätyneet samaan oletukseen, astrologi kollegoista nyt puhumatta. Talvipäivän seisaus 21.12. edeltää tarkkaa Saturnuksen ja Uranuksen neliötä 24.12. ja jonkinlainen täyskäännös on aivan varmasti tapahtumassa. Kysymys on kuitenkin niin suuresta tuhansien vuosien mittaisesta jaksosta, ettei mitään tapahtumaa voi fyysisesti tai konkreettisesti saada näköeteisyydelle.

Olen luennoillani jo viimeisten viiden vuoden ajan puhunut DNA tasolla tapahtuvasta evoluutioharppauksesta, joka ajoittuu vuosien 2012 ja 2032 välille. Viime päivinä olen saanut enemmän postia ja tulkintapyyntöjä kuin koskaan aikaisemmin näin lyhyellä aikajaksolla. Valitettavasti en ole millään ehtinyt vastaamaan kaikkiin viesteihin. Sama tilanne toistuu kaikissa kohtaamisissa ja keskusteluissa turuilla ja toreilla. Jotain SUURTA on tapahtumassa sekä henkisen että fyysisen DNA rakenteemme kanssa. Eräässä kanavoinnissa puhuttiin hiilipohjaisen DNA:n muuntumisesta kristallipohjaiseksi, mutta tuo on niin korkeaa kemiaa, ettei siihen voi ottaa mitään muuta kantaa, kuin että isolta vaikuttaa.

Tällainen prosessi on jo aiheuttanut ja aiheuttaa edelleen voimakkaita tuntemuksia sekä kropassa että sielussa. Mitä ihmeellisempiä kiputiloja ilmaantuu kuin tyhjästä ja joillekin nousee aivan uskomattomia ahdistuskohtauksia ilman mitään näkyvää syytä. Kaikkiin näihin evoluutio-oireisiin kannattaa nyt suhtautua mahdollisimman rauhallisesti ja pyrkiä näkemään ne osana omaa kohoamisprosessia. Tälle uudelle rakkaudelliselle valoenergialle heränneitä ihmisiä on keskuudessamme joka päivä enemmän ja enemmän. Tänä jouluna planeettamme läpi saattaa olla pyyhkäisemässä aiempaa voimakkaampi energiakenttä, joka herättää massoittain uusia sieluja vapautumaan vuosisatoja kestäneestä hypnoosista ja kuolemanpelosta.

Kanavointien yksi tärkeimmistä sanomista on se, että on tullut aika muistaa keitä tai mitä me todellisuudessa olemme. Viime aikaisista tulkinnoista huokuu tällainen muistaminen ja valmius nousta omien haitallisten uskomusten yläpuolelle kirkkaassa tietoisuudessa. Astrologian pyhä symboliikka avautuu koko ajan voimakkaampana kaikille karttaansa tutkiville etsijöille, mutta ihan yhtälailla muiden esoteeristen menetelmien välityksellä. Tarot korttien symboliikka uppoutuu sielun syvyyksiin aiempaa helpommin ja energiahoitajat välittävät koko ajan korkeampaa energiaa sitä tarvitseville.

OSALLISTU ENERGIANJAKO PIIRIIN TÄNÄÄN 20.12.

Huomisen eli 21.12. päivän aikana suosittelen osallistumaan maailmanlaajuiseen meditaatioon mihin aikaan tahansa. Jos haluat ennakkoon kohottaa värähtelytasoa, niin tänään maanantai iltana 20.12. klo 20-21 on massiivinen yhteinen laskeutuminen valon ja muistamisen energioihin. Tässä Timo Lampenin terveiset osallistujille. (Sain palautetta, että Suomen ja Viron yhteinen massameditaatio toteutetaan 21.12. klo 18.00. Eli tuohon aikaan kaikki kynnelle kykenevät mukaan. Meditaatio lähetetään Astron youtube kanavalla 21.12.  klo 18.00 alkaen)

"Energian Jaossa on mukana Rakkauden Energiaa Säteilevä Jaakko Kaisto, joka johtaa Meidät Rumpu Matkalle Parantaviin Taajuuksiin ja Tämän Jälkeen Siirrytään Energian Jakoon!! 

Kun fiilistelen tätä tulevaa, niin Sydämessäni tunnen että tää tulee olemaan todella vahva setti ja mikäli tunnet samoin Sydämessäsi niin tuuhan mestoille!! 

Varaathan rauhallisen paikan, jossa pääset makuulle ja tunnin aikaa itsellesi, jotta voit vastaanottaa energiaa luonnollisessa tilassa!! 

Koska nyt tuntuu siltä, että meitä on tulossa todella paljon tähän Erikois Energian Jakoon, niin olen vastaanottamassa Teitä maanantaina 19.40 alkaen!! 

Tästä mukaan tähän Erikois Energian Jakoon: (Zoomissa 999 paikkaa jaossa)

https://us02web.zoom.us/j/86581534613?pwd=ajBGNVN3WVdxdWtRSHNlRVNKcTRRQT09

PS. Huomisen blogivideolla myös pieni ohjattu meditaatio ja Maya-päivitys

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astron joulukaupassa tapahtuu ihmeitä:

Klikkaa itsesi kauppaan sisään. Tarjouksia aikaa tutkivista ja omaa henkistä kehitystä tukevista tulkinnoista sekä verkkokursseista nyt edullisin pakettihinnoin. Astro.fi muistaa jokaista aikaa tutkivaa astrologisen tulkinnan ostajaa hienoin lisälahjoin. Käy katsomassa mitä nämä lahjat ovat.  

https://www.astro.fi/horoskooppi/joulukauppa/

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...