Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.12.2021

Pluto ja Venus vahvistavat sydänkoherenssia

Tästä hetkestä jouluun saakka Venus ja Pluto tekevät tarkkaa yhtymää keskenään Venuksen pysähtyessä Pluton asteisiin ja aloittaessa perääntymistä eläinradalla. Kysymyksessä on merkittävä karmallinen tapahtuma, joka testaa rakkauden ja myötätunnon tilaa ihmiskunnan keskuudessa. Viimeisten kahden vuoden aikana Valon ja tietoisuuden määrä ihmiskunnan keskuudessa on kasvanut eksponentiaalisesti. Valtava valoverkko on tiivistynyt satojen maapallon laajuisten meditaatioiden ansiosta niin vahvaksi, ettei tapahtumassa olevaa valosydänten yhdistymistä pysty enää mikään pysäyttämään. Uskoakseni koskaan aikaisemmin ihmiskunnan historiassa ei ole samanaikaisesti kokoontunut yhtä paljon ihmisiä myös ihan fyysisesti tuhansiin kaupunkeihin kaikilla mantereilla.

Valon ja rakkauden määrä on tiivistymässä äärimmilleen nyt joulukuun aikana sydänvoiman vahvistuessa päivä päivältä. Maapallolla ja koko linnunradallamme on tapahtumassa jotain valtavan suurta paljon pidemmällä tähtäimellä myös Nasan tutkimusten mukaan. Lähdekenttä niminen kirja kertoo seuraavaa: (Ote luennoltani ”Suuri Herääminen”)

•       Aurinkokuntamme on siirtymässä linnunratamme uudelle vyöhykkeelle (Nasa / Don Shemansky)

•       1993 Nasan luotain havaitsi ensimmäisen kerran ionisoitunutta heliumia ja äärimmäistä ultraviolettia säteilyä (tähtipölyä) linnunradalla

•       2003 Ulysses luotain mittasi pölyn määrän kasvaneen 400-500%

•       2000-2003 aurikokuntaan virtasi enemmän galaktista pölyä, kuin koko 1990 luvun aikana

•       2009 Nasan julkaisu: Aurinkokunta kulkee sellaisen tähtienvälisen pilven läpi, jota fyysikkojen mukaan ei pitäisi olla olemassa. Voyagerin tiedot: Vahva magneettikenttä on havaittu aivan aurinkokunnan ulkopuolella

•       Ihmisinä saatamme kokea muutokset tietoisuuden muutoksina sekä biologisina ja fyysisinä muutoksina.

•       John Hawks: Geneettiset todisteet, että ihmisen evoluutio etenee sata kertaa nopeammin, kuin 5000 vuotta sitten. 7% geneettisestä materiaalista on muuttunut tänä aikana ja vauhti kiihtyy.

Olin itse kuuntelemassa luentoa näistä avaruuden muutoksista Tampereen Näsinneulan auditoriossa vuonna 1992. Joku suomalainen tutkija selvitti asiaa astronomian näkökulmasta, mutta ei pystynyt kertomaan, mistä tuo valtava maapallon läpi virtaava energiakenttä on peräisin. Hän arveli jo silloin sen vaikuttavan myös maankuoren ilmiöihin dramaattisella tavalla.

Tutkija ja kirjailija Alexander Jalo on kirjoittanut blogissaan sydänkoherenssista seuraavaa:

”Rakkaus, arvostus ja myötätunto, synnyttävät sydänkoherenssia. Kehon jokainen solu aistii eri teitä sydämen rytmisen aktiviteetin, mikä tukee sydämen roolia kehon globaalina synkronointisignaalina. Kun koehenkilöt keskittyivät positiivisiin tunteisiin, heidän sydämiensä koherenssi lisääntyi ja samalla myös heidän siihen synkronoitunut alfa-rytminsä.

     

Sydänkeskeisessä ja koherentissa tilassa olemme tiiviimmin kytkeytyneinä ja lähemmin linjautuneina intuitiivisen älykkyytemme syvimmän lähteen kanssa. Tutkimuksen tulokset osoittavat, että niin sydän kuin aivotkin saavat etukäteistietoa tulevasta tapahtumasta. Yllättävintä tuloksissa lienee se, että sydän saa tiedon ensimmäisenä ja lähettää aivoihin signaalin, joka moduloi otsalohkon aivokuorta.

Kokeessa havaittiin myös, että kun koehenkilöt olivat positiivisen ajattelun synnyttämässä koherentissa tilassa, he olivat huomattavasti herkempiä informaatiolle tulevaisuudesta.

Oman henkilökohtaisen koherenssin lisääminen ei ainoastaan lisää omaa terveyttä ja onnellisuutta, vaan se on myös syöte globaaliin kenttään ja heijastuu siellä eteenpäin. Kun yhä useampi ihminen lisää koherenttia energiaa globaaliin kenttään, se auttaa vahvistamaan ja stabiloimaan keskenään hyödyllisiä takaisinkytkentöjä ihmisten keskuudessa ja itse asiassa maapallon itsensä kanssa.” (Alla linkki Alexanderin mielenkiintoisiin blogeihin).

https://alexjalo.blogspot.com

Minun kokemukseni ja tuntemusteni mukaan olemme tänä jouluna isommassa positiivisessa käännekohdassa kuin kukaan osaisi kuvitella. Positiivisuudesta huolimatta muutokseen on syytä alkaa konkreettisesti varautumaan omaa sydänkoherenssia kohottamalla. Se on mahdollista kokemalla ja osoittamalla rakkautta jokaista lähimmäistä kohtaan, kunnioittamalla toisen ihmisen itsemääräämisoikeutta ja ennen kaikkea luottamalla täydellisesti omaan sisäiseen tietoon ja kaikkiin omiin valintoihin. Tänä jouluna kuuluu kutsu Valon joukkoihin.

PS. Toki kehitys jatkuu ja entisestään kiihtyy ensi vuoden puolella. Liitän tähän vielä mainoksen tapahtumasta Muhoksella.

ITSENSÄ KOHTAAMISEN RETRIITTI 7.–9. 1. 2022 MUHOKSELLA / Janne Heikkinen ja Seppo Tanhua

Muutama sananen itse tapahtumasta

Kyseessä on siis erittäin lämminhenkinen tapahtuma, johon jokainen voi tulla täysin omana itsenään ja jossa kaikki hyväksytään juuri sellaisina kuin he ovat. Silloin kuin kaikki saapuvat paikalle tässä mielentilassa luodaan turvallinen ympäristö kohdata itseään. Viikonloppu pitää sisällään ohjattua meditointia, hengitysharjoituksia, rumpuhoitoja, itsestä nousevien tunteiden kohtaamista harjoitteiden avulla, sisäisen lapsen kohtaamista, ja tietysti ruokailut. Varsin tiivis viikonloppu siis luvassa! (Janne Heikkinen)

Ilmoittautuminen: https://tthyvinvointi.fi/kauppa/itsensa-kohtaamisen-viikonloppuretriitti/

Illanvieton yhteydessä tutustutaan yhdessä jokaisen osanottajan Soturikarttaan ja tällä hetkellä menossa olevaan missioon Kulta-ajan rakentajana. Luomme katsauksen myös tulevan vuoden tärkeimpiin teemoihin jokaisen osallistujan kartalla. (Seppo Tanhua)

Muistathan myös, että kyseessä on luonnollisesti päihteetön tapahtuma eli myöskään nikotiinivalmisteita ei viikonlopussa käytetä. Hiljaisuus laskeutuu Villaan viimeistään klo 01:00 ja aamupalaa syödään noin klo 9-10.00 aikaan aamulla. Hajuvesien ja muiden vahvojen hajusteiden käyttöä ei suositella sillä jotkut saattavat olla herkempiä hajusteille.

Tapahtumapaikkana toimii Villa Finnature Muhoksella noin 30km Oulusta. Osoite on ylikiimingintie 205, 91500 Muhos. Mukaan tarvitset itsesi ja avoimen mielen lisäksi petivaatteet, pyyhkeen ja joogamaton tai vastaavan alustan. Kohteessa on useita makuuhuoneita, jolloin valtaosa nukkuu sängyissä (80cm) sekä yläkerrassa kolme (120cm) sänkyä ja pari viimeistä osallistujaa nukkuu patjoilla lattialla. Mukaan kannattaa ottaa siis lakana, pussilakana ja tyynynpäällinen.

Tapahtumassa on tarjolla lämmintä ruokaa ja hedelmiä, leipää yms välipalaa. Jos sinulla on herkkyyksiä tai allergioita ruoka-aineiden suhteen kerro niistä ikviikonloppu@gmail.com.

Tapahtumaan saapuminen on perjantaina klo 15:00-16:00 ja uloskirjautuminen klo 13:30-14:00 sunnuntaina. Tapahtuman lopuksi tilat siivotaan ja laitetaan siistiin kuntoon yhdessä.

Kannattaa kysellä myös kimppakyytejä tapahtuman yleisryhmässä telegrammissa eli jos vaikka tulet junalla Ouluun saat hyvin todennäköisesti kyydin paikan päälle. Tukiryhmä puolestaan on
tarkoitettu vain tapahtumaan osallistujille ja siellä sitten käydään keskustelua retriitin jälkeen, mikäli itse haluaa.

Tässä vielä linkit telegram ryhmiin:
Yleisryhmä: https://t.me/joinchat/W1i7FBQM9_swYjA0
Tukiryhmä: https://t.me/joinchat/7i3Nst7nuidlNGQ0

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän tapahtumaan. Laitetaan yhdessä elämä virtaamaan!

Tapahtuman järjestää:
TTHyvinvointi Oy, Janne Heikkinen, janne@tthyvinvointi.fi, 0443460001

Astro joulukaupassa tapahtuu ihmeitä:

Klikkaa itsesi kauppaan sisään. Tarjouksia aikaa tutkivista ja omaa henkistä kehitystä tukevista tulkinnoista sekä verkkokursseista nyt edullisin pakettihinnoin. Astro.fi muistaa jokaista aikaa tutkivaa astrologisen tulkinnan ostajaa hienoin lisälahjoin. Käy katsomassa mitä nämä lahjat ovat.  

Siirry kauppaan tästä

 

Joulu terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...