Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

11.12.2021

vieraskirjoitus:

En koskaan 

Perääntyvä Ceres on Kuunnoususolmulla kaksosten merkissä. Vastapäätä Kuunlaskusolmulla on Mars jousimiehen merkissä. Se käy loppuun skorpionin merkin viimeiset henkäykset ennen siirtymistään jousimiehen merkkiin.  Merkkivaihdos tapahtuu maanantaina 13.12. Jupiter neliö Kuunsolmut, Marsin sekä Cereksen, jolloin niiden jännitteistä muodostuu T-risti kuvio. 

Samaisena maanantaina Merkurius siirtyy kauriin merkkiin. Merkuriuksen ja Jupiterin välinen sekstiili tukee muutosvaihetta. Merkurius on nopea liikkeissään. Torstain ja perjantain välisenä yönä se on 23 astetta jousimiestä, kun taas sunnuntain ja maanantain välisenä yönä se on 29 astetta samaista merkkiä. Viikonlopun aikana se erkaantuu Auringon läheisyydestä ja etsii uudenlaisen muuntuvan tavan ilmaista itseään. Aina kun jokin planeetta on 29 asteessa, sitä sanotaan kriittiseksi asteeksi. Tällöin se viimeistelee kyseisen merkin teemoja, ennen siirtymistään uuteen merkkiin. 

Vaikka Neptunuksen perääntyvä vaihe on jäänyt taakse, sumuvaroitus säilyy. Auringon ja Neptunuksen välinen neliö sumentaa jousimiehen tulienergiaa, mutta toisaalta aika ei käy pitkäveteiseksi. Sumussa seikkailemiseen vaaditaan tarkempia tuntosarvia. 

Venus on varjoalueella ennen 18.12. alkavaa perääntyvää vaihettaan. Venuksen ja Pluton konjunktio kauriin merkissä voi vahvistaa sekä syventää Venuksen alaisia teemoja niin arvomaailman kuin elämästä nauttimisen suhteen. Sen riskeihin kuuluu liian vahvat aistinautinnot, kiihkeys ja mustavalkoisuus, jolloin saatamme vahvistaa asioita, jotka eivät tue elämämme suurempaa kokonaisuutta.  

Marsin ja Venuksen, samoin kuin Venuksen ja Neptunuksen välillä on positiivinen harmonia ja tuki. Neptunus herkistää, kun taas Mars tuo maskuliinisen toimintaenergiansa mukaan kuvioon. 

Saturnuksen ja perääntyvän Uranuksen välinen neliö viimeistelee pitkäkestoisen muutosten vyyhdin. Mytologisesti Saturnus on Uranuksen sekä äitimaa Gaian lapsi. Saturnus kääntyi isäänsä vastaan ja luonnollisesti omien lapsiensa kohdalla, pelkäsi saman toistuvan. Sama toistui, kun Jupiter otti vallan isästään Saturnuksesta. Hyvin usein, kun pyrimme välttämään vanhoja toimintamalleja tai virheitä, toistamme niitä toisella tavalla. Muoto muuttuu, mutta ongelma säilyy. 

"Tämä tuhansien murheellisten laulujen maa
jonka tuhansiin järviin juosta saa
Katajainen kansa, jonka itsesäälin määrää
ei mittaa järki, eikä Kärki määrää,
jonka lauluissa hukkuvat elämän valttikortit
ja kiinni pysyvät taivahan portit" 

Eppu Normaali, Murheellisten laulujen maa 

Kun käännymme toisia ihmisiä vastaan, käännymme myös itseämme vastaan. Se on loputtomien taistelujen suo, jossa kukaan ei voi voittaa. Uranus on alkuvoima ja sen on sanottu olevan `ilmaa, jota jumalat hengittävät`. Saturnus taas on konkreettinen rakenne ja perusta. Jupiterin luonne on laajentava, mutta sen riskeihin liittyy asiat, jotka voivat mennä liiallisuuksiin. Jokaisessa meissä on nämä energiat edustettuna. Jokainen meistä käy sisäistä varjotaistelua omalla tavallaan. Taistelemme, vapaudumme ja etsimme vakaata perustaa, jolle rakentaa kotia. Meissä jokaisessa on syvempää tasapainoa, joka tulee sisältämme käsin.  

Muistisi on hirviö. Sillä on oma tahto. Kun luulet, että sinulla on muistoja, muistoilla onkin sinut. —John Irving 

Ketä vastaan taistelemme? Toimimme muistojen sekä kokemusten pohjalta. Jos jokin kokemus on ollut kipeä, saatamme ajatella, ettemme itse koskaan sorru mihinkään vastaavaan. Se miten me toimimme, saattaa saada toisen ihmisen kokemaan kipua, joka taas toimii päinvastoin, kun me olemme toimineet. Tietenkin tämä on hyvin kärjistetysti ilmaistu, eivätkä asiat ole näin yksinkertaisia, mutta kierteiden muodostumisella on oma kaavansa. Siinä missä perustelemme omaa toimintaamme oikeutetuksi, samalla saatamme aiheuttaa kierteitä, jotka rikkovat enemmän kuin rakentavat.   

Ihmisen oma mieli, ei hänen vihollisensa tai vastustajansa, houkuttelee hänet pahoille teille.  —Buddha 

Jousimiehen tarot kortti on kohtuus. Ajassa on intensiivisyyttä, sydämen paloa, mutta myös väsymystä. Hyvin usein, kun lapset ovat väsyneitä, he saavat `itkupotkuraivareita`. Niin me aikuisetkin saamme, mutta yleensä hieman eri tavoin. Silloin kun emme tunnista mistä lähteestä käsin toimimme, voi olla parempi ottaa hengähdyshetki, ennen kuin teemme mitään. Tämä on oivallinen aika saattaa rauhassa päätökseen keskeneräisiä teemoja, levätä sekä voimaantua rauhallisin askelein. Ceres Kuunnoususolmulla muistuttaa meitä oikeanlaisesta kantavasta voimasta sekä tarpeista, joihin voimme löytää syvempää ravitsevaa voimaa, kun vain pidämme jalat maassa.  

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Siirry joulukauppaan tästä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...