Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.11.2021

Mistä eväät valoisaan Jouluun?

Joulun idea ja tunnelma tuntuu kadonneen jonnekin ihmeelliseen usvaan ja ajoittain tuntuu, ettei joulua tällä kertaa tule lainkaan. Valoisat tulevaisuuden tunnelmat ja näkymät taitavat olla kiven alla muillakin kuin minulla. Astrologina olen kuitenkin tuhansia kertoja nähnyt, kuinka juuri tällaisista tunnelmista ja olosuhteista kehkeytyy jotain uskomattoman kaunista ja antoisaa. Tuskin kukaan pystyy edes aavistamaan, mitä se voisi olla ja milloin se sitten tapahtuu. Myöskään tähän asti normaalina pidetyssä elämässä tulevaisuuden ennustaminen ei ole ollut sen helpompaa, vaikka toivoa lienee ollut ilmassa paljonkin enemmän.

Kaikki varmasti muistavat erään profeetan lohduttavat sanat: "Jos teillä olisi uskoa edes sinapinsiemenen verran, te voisitte sanoa tälle silkkiäispuulle: ’Nouse juurinesi maasta ja istuta itsesi mereen’, ja se tottelisi teitä". Kuinka suuri valta omilla ajatuksillamme voikaan olla kaikkeen siihen, mitä elämässämme tapahtuu? Jokaisella ihmisellä on täsmälleen itse itselleen määrittämä elämän suunnitelma, jonka mukaan jokainen meistä elää omaa elämäänsä. Unohdamme helposti oman elämämme pyhyyden ja samalla olemme unohtaneet lähimmäisemme elämän pyhyyden.

Emme siis voi vaatia itseltämme rakkaudellista ymmärrystä naapurimme valinnoille, ellemme ensin kunnioita vilpittömästi ja epäitsekkäästi oman sydämemme valintaa. Jopa korkearvoiset kirkonmiehet ja tuomarit, poliitikoista puhumattakaan alentuvat arvioimaan yksilöiden tekemiä valintoja oikeiksi tai vääriksi oman henkilökohtaisen näkemyksensä perusteella. Ei siis ole mikään ihme, että sokea kansa seuraa innokkaasti esimerkkiä ja heittäytyy mukaan huutokuoroon samaan tapaan kuin aikoinaan jouluna syntyneen profeetan ja hänen pienen seuraajajoukkonsa tuomitsemiseen reilut 30v myöhemmin "ristiinnaulitse, ristiinnaulitse". Kuitenkin kaikki tämä kuului suureen suunnitelmaan tuolloin aikanaan, kuten se kuuluu tänäkin päivänä. Se tapahtuu, minkä kuuluu tapahtua. Jokainen saa vapaasti päättää, kuuluuko tuomitsijoihin vai tuomittuihin. Välimuotoa ei ole olemassa.

Meillä on edessämme hyvin erikoinen joulunaika Venuksen pysähtyessä tekemään yhtymää Plutolle. Kosmos mittaa tarkasti sydänkoherenssia ja antaa sisäisen rauhan kaikille niille, jotka pystyvät seuraamaan sydämensä ääntä omassa elämässä ja sitä kautta pystyvät suhtautumaan sydämellisesti kaikkiin päivittäin kohtaamiinsa lähimmäisiin heidän valinnoistaan riippumatta. Millaisena lähimmäisenä Sinä haluat nähdä itsesi? Yhtään päivää ei nyt ole hukattavana Venuksen tarjotessa suurta mahdollisuutta sydäntietoisuutesi kohottamiseen jolukuun alkaessa.

Mitä ahdistuneempi ihminen on oman elämänsä suunnasta ja mitä kauempana hän on omasta totuudestaan, sitä hanakammin hän hyökkää sellaisen ihmisen kimppuun, joka on sinut itsensä ja valintojensa kanssa. Tällaisiin hyökkäyksiin on jokaisen sydäntään kuuntelevan etsijän varauduttava joka ainoa päivä erityisesti nyt joulukuun alkaessa. Yksi hyvä keino tällaiseen varautumiseen ja omassa suunnassa pysymiseen on tarot-pöydän tekeminen vaikkapa juuri joulukuulle.

Joulun tarot  -ilta 

1.12. 2021 keskiviikkona vietämme suurta Joulun Tarot - iltaa Timo Kalliokosken esitellessä ihan konkreettisen tulkinnan muodossa "Shakra tarotpöydän". Pääset seuraaman tätä Timon kehittämän tarotpöydän ideaa ja toteuttamista alla olevasta linkistä keskiviikkona klo 19.00 alkaen. Video jää tarot kurssin tilanneille katsottavaksi omalla kurssisivulla.

https://www.youtube.com/channel/UCnPL4WBq8HXR4aqVw-yteGQ

 

Vietämme tänään myös Astro Joulukaupan avajaisia

Tervetuloa joulukauppaan. Avajais huumassa laitoin sinne tarjouksen aikaa tutkivasta astrologisesta tulkinnasta. Käy katsomassa mikä tuo tuote on. 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...