Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

23.11.2021

Homeopatiaa, kursseja, live tulkintoja

Tapahtumien vyöry on ollut aivan pitelemätöntä viimeisten viikkojen aikana, eikä vauhti tule hiljenemään vielä moneen vuoteen. Luovuuden viimeiset padot ovat murtumassa ihmisten alkaessa muistaa omaa salattua historiaansa suurina tietäjinä ja taitajina. Yhä useammat etsivät tietoisesti uutta suuntaa elämälleen ja riistäytyvät irti pienuuden ja mitättömyyden hypnoosista palanen kerrallaan. Oma irrottautumiseni käynnistyi, kun monien sattumien kautta ajauduin kuulemaan totuuksia omasta astrologisesta kartastani yli 30v sitten. Oivallus toisenlaisesta itsestäni oli niin suuri, ettei siihenastinen elämä voinut jatkua entisellään. Sukelsin täysin outoon ja silti niin tuttuun astrologian maailmaan pimeyden voimia uhmaten ja kaiken omaisuuteni menettäen, ihmissuhteet ja lapset mukaan lukien.

Astrologian ja Hermeettisen filosofian vetovoima ei hellittänyt isojenkaan vastoinkäymisten edessä ja kymmenen laihaakin laihempaa vuotta myöhemmin koin ensimmäisen kerran olevani jälleen kohtalaisen turvallisesti vedenpinnan yläpuolella. Sen jälkeenkin olen sukeltanut monta kertaa synkkiin syvyyksiin, uskoani kuitenkaan menettämättä.

Koko ihmiskunnan tavoin olen tänään ja tänä vuonna jonkun tuntemattoman täyskäännöksen edessä, mutta en pelokkaana, vaan uteliaana ja valmiina tekemään siirron toisensa perään. Hyviä ja vähemmän hyviä siirtoja tulee tapahtumaan, mutta tärkeintä on, että tapahtuu. Paikoilleen jääminen ei yksinkertaisesti ole mahdollista, sillä mikään ei tule pysymään ennallaan. Luonto ja kosmos on palauttamassa meitä uuteen järjestykseen ja uuteen Kulta-aikaan ehdottomasti ja juuri niin lempeästi tai lujasti, kuin on tarpeen.

Tässä alla on video taitavasta homeopaatista ja hänen sukelluksestaan uuteen ihmeelliseen maailmaan intuitiota kuunnellen. Suosittelen katsomaan ja kuuntelemaan muutoksen tunnelmaa rohkaisuna omille uusille ratkaisuille. Marita Rita: Yksi on kaikki 

SINUSTAKO ASTROLOGI melkein ilmaiseksi

Jos astrologinen polku kiinnostaa, niin torstaina tai perjantaina Black Friday kaupasta sinulla on elämäsi tilaisuus ilmoittautua:

Astrologian verkkokurssille puoleen hintaan eli 29,90€ / norm. 59€.

Black Friday tarjous on voimassa VAIN torstaina ja perjantaina klo 17 - 20 välisen ajan.

Pimeään kauppaan pääsee alla olevasta linkistä vaikka heti, mutta ostoja pystyy tekemään vain kolmen tunnin ajan klo 17-20 molempina päivinä. Sieltä löytyy varmasti paljon muutakin mielenkiintoista, joten tervetuloa penkomaan.

Siirry katselemaan Black Friday tuotteita tästä

 Jokaiselle BF kaupasta ostaneelle henkilölle luvassa bonus lahjana 2022 vuosi horoskooppi e-book!

PS. Teen jälleen live tulkintoja Tampereella ja Helsingissä muutamana päivänä kuukaudessa. Aikavarauksia voi tehdä osoitteessa

Helsinki:    https://slotti.fi/booking/astrofyoy/#?service=5

Valitse sieltä Tampere tai Helsinki ja joulukuu tai tammikuu, niin näet tulkintapäivät ja vapaana olevat ajat. Helmikuulle ei vielä ole määritetty tulkintapäiviä. Jos kalenterissa ei näy vapaita aikoja, niin niitä ei ole enää jäljellä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...