Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Astron joululahjaideat

Lahjat läheisillesi nopeasti, ilman ruuhkia!


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

23.11.2021

vieraskirjoitus:

Maljojen Lähetti Maailmalla

Yhä varmempi voi olla siitä, että me emme enää pärjää, emmekä kehity yksin. Kummallinen aika, jota olemme eläneet, on erottanut, mutta se myös yhdistää, yhä vahvemmin sitein, yhä aidommalla rakkaudella ja vahvemmalla myötätunnolla.

Nostin Sinulle tänään Maljojen Lähetin - Annettavani maailmalle:

olet siis löytämäsi Rakkauden Voiman Lähetin. Uskalla kantaa kaikki tunteesi tähän maailmaan, jossa meidän kaikkien sielut näkevät toistensa kehot, puheet ja teot. Maljassasi on kansi: Sinun ei tarvitse aina jakaa kaikkea itsestäsi, eikä Sinun Maljasi Elävän Veden tarvitse olla avoinna saastuttamiselle, pahoille aikeille, ilkeydelle, vihalle ja pelolle. Tunteiden kantaminen täällä Valtakunnassa vaatii rohkeutta, Rakkauden kantaminen vaatii sankarillisuutta. Me voimme harjoitella molempia, meidän ei tarvitse uskaltaa avata maljaamme enempää kuin uskallamme. Me voimme aina valita kenen kanssa ja milloin olemme siihen valmiita.

Me menemme todella pimeään porttiin joulukuussa

Sitä Minä Olen-valoa, joka meissä kaikissa on, vastustaa nyt hajottava ja eristävä vastavoima. Sen ainoa tarkoitus on saada meidät eristymään ja masentumaan, se pyrkii saamaan meidät voimattomiksi ja pelokkaiksi. Meillä on kuitenkin avoin Malja, johon taivaan valo voi heijastua. Taivaan henkinen valo on myös nyt vahvimmillaan, meidän tarvitsee vain avata Maljamme kansi, täyttyä. Ja kun teemme tämän, näemme tässä valossa kaikki muut Valon Maljan kantajat. Me emme ole parempia, me vain avaamme Maljan, olemme valmiita jakamaan ihmisyytemme, ihmisten kanssa.

Jouluaattona koko vuotta 2021 värittänyt Saturnuksen ja Uranuksen neliö tiivistyy viimeisen kerran

Aikainkäänne on meneillään. Me olemme valinnan edessä: Valitsemmeko me molempien jättiläisten viesteistä sen paremman puolen, vai sen vääristyneen ja vaikean. Saturnus antaa meille muistin, rakenteen, rytmin, ymmärryksen. Sen ei tarvitse meitä rajoittaa siihen kehykseen, johon pölyttynyt käsitykseni itsestäni on kuvattu. Uranuksen ei tarvitse luoda tulevaisuusvisioitaan jonkun muun kertomana. Me emme tarvitse teknokraattista hallintoa määrittelemään tulevaisuuttamme ja unelmiamme. Me olemme itse oman tarinamme kertoja.

Me tarvitsemme yhteisön, vaikka se tuntuisi kuinka vaikealta. Voin sanoa täysin rehellisesti, että oma työni hermeettisen Tarotin ja astrologian kanssa ei edistyisi mitenkään ilman Teitä kaikkia, vanhoja ja uusia ystäviä. Niinpä toivotan kaikki uudet ystävät mukaan Black Friday huipputarjouksen myötä Tarot Paratiisin Puut -verkkokurssille ja innokkaimmat myös ainutlaatuisiin aitoihin kohtaamisiin . Tarot on kaikkien maailmoiden alkemiaa, myös sosiaalista, se kasvattaa meitä ymmärtämään elämämme rytmiä, motiivejamme, sitä, mikä on tärkeää, sitä, mikä on KULTAA.

Black Friday Tarot huipputarjous (voimassa to 25.11 ja pe 26 .11 klo 17 - 20 aikavälillä)

Tarot verkkokurssi Paratiisin Puut

Tämä kurssi antaa sinulle työkalun elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen, Tarotin muodossa. Tarot rakentuu Kabbalan Elämänpuun pohjalle. Elämänpuu on pohjimmiltaan hermeettinen filosofia jäsentyneenä kuvalliseen muotoon ja se kuvaa ihmisen roolia henkisen ja fyysisen maailman välisenä linkkinä.

Kaikki Tarotin salaisuudet kertovat jostakin oman kasvusi vaiheesta, tarpeesta, kerroksesta. Jokainen syventyminen näihin ”avoimiin salaisuuksiin” vie Sinut lähemmäksi itseäsi, omaa voimaasi ja muistuttaa sinua siitä mitä olet tullut tänne maailmaan tekemään. Jokainen meditaatio rakentaa yhteyttä Korkeampaan Minuuteesi.

Terveisin

Timo Kalliokoski

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...