Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.11.2021

Dramaattisen mahtava täysikuu 19.11. klo 11.00

Mystisen kaunis täydenkuun kuvio härän merkissä 

Kuten kuvasta näkyy, osuu Kuun ja Auringon oppositiolle kaunis aspektikuvio, josta kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki ilo irti. Vihreistä aspekteista (kolmiot ja sekstiilit) muodostuva malja-kuvio kertoo tunteiden ja tietoisuuden syvästä yhteydestä kosmisiin tekijöihin täydenkuun hetkellä. Kuu noususolmulla ja Aurinko yhtymässä Valon asteroidi Vestaan antaa viitteitä pyhästä hetkestä tai rituaalista omaan henkiseen tehtävään vihkiytymisessä. Kulta-ajassa olemme kaikki vihkiytymässä valon ja rakkauden työhön kukin omalla tavallamme. Tämän täysikuun hetkellä voimme yhdessä asettua meditatiiviseen äärimmäisen ymmärryksen ja rakkauden tilaan ainuttakaan lähimmäistämme tuomitsematta teoin tai ajatuksin.

Tämä hetki antaa mahdollisuuden oman valon ja kirkkauden kokemiseen ja tärkeän valinnan tekemiseen kahtia jakautuneessa maailmassa. Rakkaus ei koskaan ole kummallakaan puolella, vaan keskellä omassa rauhassaan kaikki näkemykset ja näkökannat hyväksyen. Nyt on mahdollisuus löytää ainakin hetkellisesti ykseyden tila omassa sydämessä ja sitä kautta luottaa kaikkiin omiin valintoihin muiden arvostelua tai tuomioita pelkäämättä.

Täysikuun malja kuvio aktivoi alitajuntaa ja intuitiota äärimmäisen tehokkaasti ja antaa huikeat eväät minkä tahansa oman mission oivaltamiselle ja välittömälle käynnistämiselle. Pluton alkemistinen viisaus väreilee ilmassa ja yhdistyy meditaation aikana henkiseen ja fyysiseen DNA rakenteeseen. Voit kaikessa rauhassa antaa kaiken vain tapahtua ilman pienintäkään pyrkimystä saavuttaa jotain tiettyä asiaa tai suunnitelmaa. Jätä tilaa aivan uusille löydöille pohjattomasta viisauden aarreaitastasi.

Täydenkuun hetkellä Aurinko ja Kuu ovat edellisen kuvion lisäksi neliössä Jupiteriin, joka auttaa näkemään ja kokemaan tyytymättömyyttä herättävät asiat nykyisessä elämässä ja tilanteessa. Ota tällaiset tuntemukset ilolla vastaan ja muistuta itsellesi, että valinta on koko ajan omissa käsissäsi. Nyt on paras mahdollinen hetki tiedostaa häiriöitä aiheuttavat tekijät ja vapautua niistä.

Täydenkuun ja kuunpimennyksen massameditaatio perjantaina 19.11. klo 11.00 Astron Youtube kanavalla

Osallistu meditaatioon tästä

Terveellisen elämän salaisuudet live-zoom 16.11.2021 on nyt katsottavissa

Lähetys on vapaasti katseltavissa 20.11. 2021 saakka. Mikäli olet kiinnostunut aiheesta LIVEÄ enemmän niin lisää informaatiota löytyy Timon workshopin tuotesivun kautta. 12 Voimatapaa Todelliseen Terveyteen workshop pidetään sunnuntaina 12.12.2021 klo 12-16.30.

Timo tarjoaa Astro.fi:n käyttäjille workshopin edullisesti ENNAKKOTARJOUSHINTANA 39€ VOIMASSA 20.11. KLO 23.59 asti (norm. 124€). Siirry tutkimaan 12 Voimatapaa Todelliseen Terveyteen -workshoppia tästä.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...