Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

8.11.2021

vieraskirjoitus:

Erillisyydestä kohti ykseyttä

Olen kirjoittanut monen moisia kirjoituksia mm. energioista, ihmisen hyvyydestä, elämän suuresta taikatempusta, rakkauden polariteetista, Universaaleista lajeista ja henkisestä heräämisestä. Niin kuin henkimaailmakin aina sanoo, ei ykseyttä ilman erillisyyttä. Kohti ykseyteen menemmekin kovalla vauhdilla, vaikka aina se siltä ei tunnukaan. Tähän suureen henkiseen heräämiseen kuuluu siis erillisyys.

Kaikki ne koetut tunteet ja tapahtumat ovat vain kokemuksia, joita me keräämme kollegtiiviseen tietoisuuteen. Lopulta saavutamme ainoastaan rakkauden, joka on. Ihminen on siis pohjimmiltaan hyvä.

Puhutaan paljon henkisyydestä ja siitä, mitä joku/jokin on tai ei ole

Me ihmiset elämme fyysistä elämää ja siihen todentotta kuuluu dualistisuus. Asiat ovat joko/tai. Asiat voivat olla hyvin tai huonosti. On totuutta tai ei totuutta. Totuuskin on vain omaa totuutta. Koemme vahvasti hyvää tai huonoa, jopa pahaa. Syntyy erillisyyttä. Erillisyydessä koemme todella olevamme erillisiä toisistamme. Tällöin syntyy vastakkaisasettelu, mitä nyt koemme. Tällöin alamme syyllistämään, pelkäämään ja jopa maalittamaan toisia ihmisiä. Kaikki johtuu ainoastaan omasta egostamme. Puhumme matalasta värähtelytaajuudesta.

Tosiasiassa, kun ihminen kasvaa ja kulkee omaa henkisistä polkua eteenpäin, niin värähtelytaajuutemme nousee korkeammalle tasolle. Ihminen kasvaa henkisesti omalla tasollaan. Ihmisen sydän avautuu, pyyteetön rakkaus näyttäytyy. Ymmärrämme enemmän kaikkea ja kaikkia. Tunnemme enemmän rakkautta sekä myötätuntoa toisia kohtaan. Ymmärrämme sen, että ego luo kaiken harhan, minkä kuvittelemme. Omassa sisimmässään ei ole enää hyvää tai pahaa. Kaikella on korkeampi tarkoituksensa. Tällöin itsestään poistuu toisten tuomitseminen, viha sekä pelko. Ilo ja rakkaus täyttävät omat kokemuksemme. Tunteet ohjaavat meitä omalla polullamme. Alamme myöskin hyväksymään toistemme tunteet, sekä mielipiteet. Tällöin myöskin kahtiajako sekä erillisyys poistuvat. Luomme itse ykseyden.

Itse olen myös tällä samalla matkalla. Olen kokenut kaikenlaista. Kiitos siitä teille kaikille ja kaikelle, että saan lisää kokemuksia. Arvostan ja kunnioita teitä kaikkia. Matka on pitkä, mutkikas ja joskus kivinenkin. Jokainen kokemus opettaa ja vie itseäni eteenpäin tällä matkalla. Muistakaa, kaikella on tarkoituksensa, kaikella on rakkautensa ja kaikella on oppinsa. Henkimaailma välitti alla olevan viestin kesällä 2020 ja siinä on tärkeä sanoma meille kaikille siitä, mitä meidän kaikkien tulee muistaa ja ymmärtää näiden vaikeiden aikojen keskellä.

Rakkautta kaikille

Janne Laakso

 

Keskikesän kanavointi 2020

Kanavointi on tehty 23.6.2020 https://www.5dhealing.fi/. Aiheina ovat mm. luonnonmullistukset sekä värähtelytaajuuden nousu.

K: Kuka toimii tiedonvälittäjänä henkimaailmasta?

V: Voitte kutsua korkeammaksi entiteetiksi.

K: Onko kyseessä valontaajuudesta lähtöisin olevaa energiaa?

V: Olen korkeinta ja puhtainta energiaa, Jumalasta lähtöisin.

K: Onko koronavirus vaarallisempi tietylle ihmisryhmälle vai onko siitä tehty median kautta vaarallisemman kuuloinen, kuin todellisuudessa?

V: Riskiryhmät ovat aina vaarassa, olipa kyseessä mikä tahansa virus. Siinä mielessä tämä on oikeasti vaarallinen virus. Koronaviruksella on myös toinen tarkoitus tässä ajassa. Se on tuotu näiden tiettyjen ihmisten kautta puhdistamaan maapallon energiaa ja ihmisten itsekkyyttä. Te ihmiset olette kohdelleet toisianne, Äitimaata, eläinkuntaa, kasvillisuutta ja vesistöjä epäkunnioittavasti. Kaikella tällä on myös vaikutuksia avaruuteen ja muihin planeettoihin. Värähtely ja säteily mitä maapallolta on lähtenyt, on vaikuttanut myös kaikkeen Äitimaan läheisyyteen. Kaikkea tätä korjataan parhaillaan. Tämä ei ole mikään pieni prosessi, mutta ihmiskunta on menossa oikeaan suuntaan koko ajan.

K: Koronaviruksella ja ilmastokriisillä on siis tarkoituksensa. Ne saavat ihmiskunnan miettimään toisia ihmisiä, luontoa, avaruutta ja tätä kautta nostamaan värähtelytaajuutta omalla planeetallamme.

V: Te ihmiset elätte siellä maapallolla elämää dualistisessa maailmassa. Siellä on aina sekä hyvä, että paha, niin kuin tässäkin asiassa. Kaikki tekeminen tulee sieluntasolta.

K: Ihmiskunta on aiheuttanut "pahaa" maaplaneetalle, eläinkunnalle, kasvillisuudelle jne., Miten Äitimaa reagoi tähän? Äitimaallakin on oma sielunsuunnitelma. Aikaisemmissa kanavoinneissa on mainittu erilaisista luonnonmullistuksista. Onko niitä mahdollisesti tulossa lähitulevaisuudessa?

V: Se, miten Äitimaa puhdistaa negatiivisesta energiasta sisältä käsin itseään, tapahtuu juurikin erilaisten luonnonmullistusten kautta. Tarkoituskin on tapahtua juuri näin, jotta te ihmiset ette pysty hallitsemaan sitä. Te ihmiset yritätte kahlita ja hallita kaikkea, mutta tämä on mahdotonta. Tällä tavoin maaplaneetan ihmiset huomaavat juuri sen oman pienuutensa tässä suuressa kokonaisuudessa. Samalla tulette myöskin huomaamaan, että jokainen pieni osa on hyvinkin tärkeä tässä isommassa kokonaisuudessa. Ilman toista ei toimi mikään, eikä kukaan pysty toimimaan yksin. Äitimaa tarvitsee teitä ja te tarvitsette Äitimaata. Ihmisten tulisi oppia elämään symbioosissa kaiken kanssa.

K: Minkälaisia luonnonmullistuksia on odotettavissa ja millä aikavälillä?

V: Kun maan sisältä alkaa purkautua energiaa, niin se näkyy tulivuorenpurkauksina, mannerlaattojen liikkumisina, jotka vaikuttavat maahan mutta myöskin valtameriin. Tämä vaikuttaa myöskin erilaisiin virtauksiin merissä. Se tulee vaikuttamaan ihmisten elinolosuhteisiin joissakin paikoissa maailmaa radikaalisesti. Voi olla, että elinolosuhteet, joihin olette tottuneet, tulevat radikaalisti muuttumaan, joka aiheuttaa osassa ihmisistä järkytystä. Samoin myös tiettyjä saaria tulee jäämään veden alle ja uusia saaria tulee syntymään. Tätä ei pidä nähdä pelkona, vaan uuden alkuna. Näiden tapahtumien myötä maapallon ja ihmiskunnan puhdistusprosessi on hyvässä vauhdissa. Maapallon ilmakehää korjataan tällä hetkellä koko ajan. Te ette sitä näe, ettekä tiedosta sitä. Tähän te olette saaneet apua muualta ja tulette saamaan jatkossakin. Maaplaneetan teknologialla te maan ihmiset ette koskaan pystyisi ilmakehäänne korjaamaan. Ihmiset ovat tehneet valtavasti hallaa omalla toiminnallaan ilmakehälle. Tämä on myös yksi syy, miksi luonto voi huonosti. Te ette tätä korjausoperaatiota vielä näe, mutta ajallaan se tullaan teille näyttämään. Tämän vuoden puolella tulee vielä tapahtumaan erilaisia luonnonmullistuksia. Alkaa tietynlainen tapahtumasarja. Tämä tapahtumasarja toivottavasti tulee herättämään teitä niin, että teissä tapahtuu muutos, jottei tarvitse tapahtua radikaalimpaa herätystä.

K: Ketkä maapalloa ovat auttamassa ilmakehän korjauksessa?'

V: Eri kiteymistä tulevat eri lajin edustajat. Heitä on monia ja heillä kaikilla on omat tehtävänsä. He ovat halunneet tulla auttamaan maaplaneettaa, jotta elinolosuhteenne säilyisivät sellaisina, että voitte jatkaa elämäänne eteenpäin ihmiskuntana.

K: Minkälainen merkitys Suomella on nyt ja tulevaisuudessa värähtelytaajuuden nousuun maailmanlaajuisesti? Minkälainen merkitys suomalaisilla ihmisillä on värähtelytaajuuden nousun suhteen, vaikka olemmekin pieni kansa ihmisten mittapuussa katsottuna?

V: Suomella tulee olemaan suuri merkitys värähtelytaajuuden nousuun maailmanlaajuisesti. Suomi on malliesimerkki tasa-arvoisesta demokraattisesta valtiosta, jossa kansalaiset pääsevät periaatteessa päättämään omista asioistaan. Suomi on harvinaislaatuinen esimerkki, kun miettii historiaa, miten Suomi on säilynyt ja hoitanut asiansa. Suomi tulee näyttämään esimerkkiä ja täältä tullaan hakemaan malleja ja oppeja siitä, miten jatkossa tullaan muodostamaan tulevaisuudessa eri alueiden asioita, sitten kun aika on kypsä.

K: Miten ihmiset tulevat kokemaan värähtelytaajuuden nousun omassa kehossaan ja mielessään. On ihmisiä, jotka ovat jo heränneet ja on niitä, jotka eivät vielä ole. Ihmiset, jotka eivät ole vielä heränneet, mitä he tulevat kokemaan?

V: Kaikkien ihmisten ei ole tarvekaan herätä tälle "henkistymiselle". Heille tulee tietynlainen myötätunto toisia kohtaan, herää halu auttaa toisia ihmisiä, yrityksiä, lähimmäisiä myöskin valtion rajojen ulkopuolella. Syntyy yhteinen vastuunkanto asioista, sydäntietoisuuden herääminen, vaikka nämä ihmiset eivät tätä tunnistaisikaan. "Heränneet ihmiset" tulevat huomaamaan, että näiden "ei heränneiden ihmisten" sydäntietoisuus on auennut. Kaikki ihmiset kokevat tällä hetkellä fyysisiä tuntemuksia värähtelytaajuuden noususta johtuen. Ne voivat olla fyysisiä kipuja, joko hetkellisiä tai pidempiaikaisia. Ne voivat olla kokemuksia, että kalloa avataan, kolmatta silmää kihelmöi, sydämen kohdalla tuntuu omituisia tuntemuksia. Ihmiset, jotka ovat "heränneet", tuntevat erityisesti maaenergian hyvin vahvana. Huomaatte myös, miten Äitimaan energian puhdistuminen vaikuttaa maaenergian tuntemiseen. Yksi tärkeä tehtävä tällä hetkellä onkin lähettää Äitimaalle parantavaa energiaa, valoa ja rakkautta.

K: Ihmiskuntaan tarvitaan värähtelytaajuuden nousua. Ihmiset voivat huonosti. Mistä tämä ihmisten pahaolo todellisuudessa johtuu? Mitä he kokevat, mitä he ajattelevat, ettei oma elämä suju?

V: He huomaavat, että asiat mitkä aiemmin tuottivat iloa ja tyydytystä tuntuvat tällä hetkellä merkityksettömiltä tai voivat olla jopa vastenmielisiä. Se tyytymättömyys tähän oravanpyörään, mitä he ovat suorittaneet päivästä ja vuodesta toiseen kyseenalaistamatta mitään, alkaa purkautumaan kehollisina tuntemuksina. Samoin he alkavat tajuta, että elämässä on paljon muutakin kuin työnteko ja rahan saaminen sekä perustarpeiden tyydyttäminen. He alkavat ymmärtämään, että heissä on myös tämä toinenkin puoli; sielullinen ja henkinen. He tiedostamattaan alkavat kaivata sisältöä elämäänsä eri tavalla kuin aikaisemmin. Tämä voi aiheuttaa masennusta, ahdistuneisuutta sekä aggressioita. Saattaa myös alkaa purkautumaan ulos erilaisia tunteita, mitä aiemmin ei ole kokenut eikä pysty itsessään tunnistamaan. Ihmisistä puretaan myöskin vanhoja kokemuksia ja traumoja, niin edellisistä elämistä kuin nykyisestäkin elämästä. Tällä hetkellä puretaan monien sukupolvien aikaisia karmoja, sukujen karmoja. Nämä purkautuvat siten, että aletaan kyseenalaistamaan asioita mitä on ennen aina tehty, mitä on opetettu sekä halutaan muuttaa näitä, koska elämä ei voi jatkua näin. Tätä kautta puhdistautumistyö alkaa ihmisissä sisällä ja näin ollen oma energeettinen kenttä muuttuu sekä muuttaa ympärillä olevaa värähtelytaajuutta nostaen sitä.

K: Miten ihmisten kannattaisi keskittyä jokapäiväisessä elämässä havainnoimaan ja ymmärtämään henkimaailmaa ja sen olemassaoloa?

V: Hiljentymällä

K: Mitä erilaisia kokemuksia voi hiljentymällä saavuttaa?

V: Paras keino on mennä luontoon, keskittyä, olla hiljaa ja tarkkailla luontoa, seurata mitä siellä tapahtuu, kuunnella ääniä, mitä siellä kuuluu. Voitte tunnustella maata, miltä se tuntuu, haistella eri tuoksuja, olla yhtä luonnon kanssa, olla yhtä äiti maan kanssa. Tätä kautta aukeaa jo paljon henkimaailmasta. Luonto on täynnä henkiä. Jokaisessa puussa ja kasvissa on henki. Mitä enemmän viettää aikaa luonnossa itsensä kanssa ja kokee yhtä luonnon kanssa, aukeaa henkimaailma. Tästä on hyvä aloittaa. Meditaatio on myös oikea keino ymmärtää ja kokea henkimaailmaa.

K: Mikä olisi korkeamman entiteetin ohje tai terveiset ihmiskunnalle tässä ajassa?

V: Iloitkaa. Te ihmiset olette liian vakavia, murehditte aivan liikaa asioista. Iloitkaa joka hetkestä ja kaikesta mitä teidän ympärillänne on. Nauttikaa asioista mitä teillä on. Katsokaa ja nähkää elämän hienous kaikessa. Ajatelkaa, että jokainen asia mikä täällä on elossa tai luotu, on teitä ja toisianne varten. Kunnioittakaa kaikkea elämää ja kaikkea luotua. Käyttäytykää sillä lailla, että kaikki mitä te näette, on ainutlaatuista, arvokasta ja ainutkertaista. Te voitte tuntea tämän jumalaisen energian tuulessa, lehtien värinässä, linnun lauluna tai kukkien tuoksuna. Avatkaa silmänne sille ja uskaltakaa nähdä jumalainen läsnäolo kaikessa mikä teidän ympärillänne koko ajan on.

 

 

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Tämän lisäksi olen mukana Tietoisuus Ry:n hallituksessa.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.tietoisuusry.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...