Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.11.2021

Purkauksia tiedossa

Marraskuussa Mars rakentaa tiukkaa T-ristiä keskinäistä neliötä lähestyvien Saturnuksen ja Uranuksen kanssa kokolailla kuun puolivälissä. Muutosta ja murrosta toteuttavat energiat ovat korkeimmillaan sotaisan Marsin ampuessa sarjatulta kaikkeen sellaiseen tekemiseen, joka on omassa elämässäsi jämähtänyt paikoilleen. Hankalinta tässä kaikessa on tietysti se, että oman tilanteen hahmottaminen täytyy tehdä enimmäkseen siinä vaiheessa, kun seinät ovat jo kaatumassa päälle, eikä aikaa miettimiseen ole sekuntiakaan jäljellä. On vaan toimittava parhaan kykynsä mukaan ja hyväksyttävä, että jotain aikaisemmin tärkeänä pitämääsi jää väkisin tekemättä.

Paikoilleen saveen juuttuneen kiven siirtämiseen sitoutuminen on se huonoin ratkaisu. Ennen kuin koko tilanne ratkeaa, on pakko tehdä jotain muuta. Esimerkiksi kaivaa ne pikku kivet pois sen ison kiven kyljestä ja hyväksyä samalla, että suunniteltu aikataulu ei tule pitämään paikkaansa. Marraskuussa ongelmatilanteiden syntyminen ei ole kenenkään huonoutta, vaan yleisen ja kollektiivisen tilanteen ajautumista kestämättömään ahdinkoon. Ahdistavalta tuntuva olotila on sekin yhteistä omaisuuttamme, vaikka elämässä ulkoisesti olisi kaikki ihan hyvin.

Saturnus edustaa kehoa ja kehomme resursseja, jotka moni on ajanut liian tiukille. Vanhalla menetelmällä ei mitenkään voi pysyä elämänrytmissä mukana. Jollain tavalla omaa osuutta päivittäisessä elämässä on pakko pystyä keventämään tai käy huonosti. Terveys on monista syistä nyt tavallistakin herkemmässä tilassa influenssakauden tehdessä tuloaan ja vastustuskyvyn  ollessa kohtalaisen matalalla ihan vain astrologisia merkkejä seuraamalla. Lisäksi on aiheellista olla hereillä kaikkien omien valintojen suhteen ja hyväksyä itsestä huolehtiminen nyt tärkeimmäksi tehtäväksi.

Koko loppuvuosi on kriittistä ja räjähdysherkkää aikaa myös maankuoren ja viime tietojen mukaan myös auringonpilkkujen osalta. Auringossa tapahtuu lähikuukausien aikana voimakkaita purkauksia, joiden vaikutusta keholliseen ja mentaaliseen terveyteen ei kukaan pysty ennustamaan. Siksi on valtavan arvokasta olla armelias itselleen ja ymmärtää, kuinka pieniä valtaosa päivittäisistä murheistamme lopulta on. Kun olemme armeliaita itsellemme, olemme sitä automaattisesti myös muille ja se on lopulta ainoa kunnollinen keino selvitä tästä loppuvuodesta ehjin nahoin.

3.11.2021 Keskiviikkona katselemme jälleen Tarottien maailmaa yhdessä Timon kanssa ja Suurten salaisuuksien kolme viimeistä korttia istuvat marraskuuhun uskomattoman tarkasti. Kannattaa tulla kuulolle alla olevan linkin kautta Youtube kanavallemme keskiviikkona 18.45, jolloin aloitamme.

https://www.youtube.com/channel/UCnPL4WBq8HXR4aqVw-yteGQ

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...