Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

29.10.2021

vieraskirjoitus:

Vanhan Kuun vaihe 

Lauantaina 30.10. Mars siirtyy skorpionin merkkiin. Marsin kvinkunssi kaksosten merkissä olevalle Kuunnoususolmulle herättää tulevaisuuden magneetit täyteen tehoon. Kvinkunssi on alitajuinen haastekulma, jossa odotukset tai vaatimukset voivat yli korostua. Saatamme kokea synnytyspainetta. Raskauden loppuvaihe voi olla tukala, joten ymmärrettävästi aina ei ole helppoa ottaa rennosti.  

”Perhonen voi syntyä vain koteloitumisvaiheen kautta. Koteloitumisvaihe on väistämätön, sen yli ei voi hypätä, sillä kaikki avautuu ja paljastuu hitaasti, vaihe vaiheelta, omalla ajallaan, eikä sitä voi pakottaa.”-Ram Dass 

Aurinko on skorpionin merkissä. Auringon ja perääntyvän Khironin välinen kvinkunssi nostaa elämänhalun tarpeet pintaan. Se ei välttämättä tarkoita mutkatonta tai selkeää tilaa, vaan voi pikemminkin tuntua terävältä pakotteelta ja tunteelta, että olisi oltava enemmän elämässä kiinni. Kun aika on ollut pitkään intensiivistä ja raskasta, puolustusmekanismit saattavat nousta pintaan. Toisilla se voi nostaa väsymyksen tai luovuttamisen tunteita, kun taas toisilla se voi liittyä esimerkiksi aggressiivisuuden tunteisiin. Puolustusmekanismeja on paljon ja ne ovat hyvin erilaisia. Siksi on hyvä tunnistaa reaktioiden ja tunteiden taustalla olevat syyt. Näin haasteelliset tunteet voivat purkautua eri tavoin. Voimme ehkä ymmärtää itseä ja toisia ihmisiä uudella tavalla.  

Merkuriuksen kvinkunssi perääntyvälle Neptunukselle saattaa turhauttaa, koska ajatuksista ei ole helppo saada kiinni. Juuri kun koemme olevamme linjassa itsemme kanssa, punainen lanka saattaa kadota. Merkurius on vaa`an merkissä. Merkurius kulkee moneen eri suuntaan ja yhdistää erilaisia tekijöitä yhteen. Posteljoonin tavoin se kulkee siltaa edestakaisin. Onko se rakentava sillanrakentaja vai hajottava voima, riippuu monesta tekijästä.  

Oheiseen sunnuntain karttaan on merkitty ajalliset kvinkunssit. 

"Laajemmassa mielessä kotinamme voi toimia kaikki se, mihin olemme hengen tai tunteen tasolla ehdollistuneet, mikä saa meidät tuntemaan olomme mukavaksi. Tätä psykologista kotiympäristöä kuljetamme mukana, olemme sitten missä tahansa maan pinnalla. Kutsumme sitä alitajunnaksi ja ratkaisee alitajuiset reaktiotapamme ja tunnetyyppimme." - Frances Sakoian & Louis S. Acker 

Merkuriuksen sekstiili Venukselle ja Junolle keventää tunnelmaa. Venus on jousimiehen merkissä ja konjunktiossa Junon kanssa. Venuksen ja Junon sekstiili Jupiterille avaa uusia mahdollisuuksia. Kun mukaan otetaan Merkuriuksen ja Jupiterin välinen kolmio, täydentyy pikkukolmio kuvio. Merkuriuksen ja Pluton välinen neliö voi olla hyvä muistutus, kuinka tärkeää on välillä ottaa tilaa ja miettiä mitä ja miten kommunikoimme. Usein näemme muissa olevia haasteita, mutta emme omiamme. Tämä ei tarkoita, että tulisi etsiä syyllisiä tai syyttömiä, vaan pikemminkin käydä itsensä kanssa sisäinen keskustelu, jossa tunnistamme tämänhetkisen tilanteemme. Silloin kun emme ole puolustuskannalla, voimme nähdä asiat eri valossa. Siksi aika on otollinen vetäytymiselle ja oman itsen sekä elämäntilanteen jäsentämiselle.  

Vaikka on paljon asioita, mihin emme voi vaikuttaa, on myös niitä mihin voimme. Torstaina 4.11. klo 23:14 on Uusikuu skorpionin merkissä. Tällöin Aurinko ja Kuu ovat 12 astetta skorpionin merkissä. Vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Uranus samoissa asteissa. Tuleva Uusikuu on vahvasti uusiutuvaa aikaa. Myös Plejadit ovat Uudenkuun kartalla vahvasti korostuneina. Mytologisesti he valaisivat esimerkiksi merenkulkijoiden matkaa, ohjaten ja suojaten heitä. Nyt ajallisesti Plejadit ohjaavat meitä löytämään omaa tulevaisuuden suuntaviivaa. 

”Hiljaisuus on tila, jossa ihminen voi kuljeskella omassa syvyydessään. Voin olla yksin oman itseni kanssa ja tuntea, kuka olen. Olenko tyytyväinen siihen, mitä olen juuri nyt? Onko jotain sellaista, mitä minun täytyy tehdä voidakseni olla se, joka haluan olla? Sitä on hiljaisuus: olla yksin oman itsensä kanssa ja ajatella, mitä haluaa olla ja tehdä.” -Anne Fried

Ajallisesti käymme läpi vähenevän eli laskevan Kuun aikaa. Viimeistelemme ja saatamme loppuun keskeneräisiä teemoja ennen tulevaa Uudenkuun aikaa. Tunnelma voi olla uupunut ja mahdollisesti raskasmielinenkin. Kuu kulkee leijonan merkistä neitsyeen ja ohittaa vaa`an merkissä olevan Merkuriuksen sekä skorpionin merkissä olevan Marsin. On enemmän kuin sallittavaa ottaa aikaa lepäämiselle. Usein vaadimme itseltämme liikoja, ilman että huomaamme sitä. Kaikella on aikansa. Vanhan Kuun aikaan on toivottavaa suhtautua lempeästi ja ymmärtäen mahdollisesti vaihteleviin tunteisiin sekä voimavaroihin. Kohta alkaa taas uusi kierros. 

”Kukat kukkivat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden kukintaan. Lehdet putoavat, koska tietyt olosuhteet johtavat niiden putoamiseen. Kukat eivät kuki yksistään, eivätkä lehdet putoa itsestään, väärään vuodenaikaan. Kaikella on aika ilmetä ja aika kadota”. – Buddha 

Oheisen linkin kautta https://www.campwire.com/buy_flexible/a619b4a1-2d95-46b0-a5fd-6fc62612ff04 voit ostaa Uudenkuun työkirjan 10 € hinnalla. Työkirjassa tämän kertaisen Uudenkuun tunnelmia, mytologiaa, tietoa Plejadeista sekä harjoituksia, joilla vapauttaa luovuus ja energiat luonnolliseen voimaansa.

Lempeää viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Suuri Hengitys webinaari 28.10 tallenne

Eilen tuli paljon kyselyitä siitä että, jääkö 28.10.2021 pidetystä webinaarista tallennetta. Webinaari tallennnettiin jotta mahdollisimman moni teistä saa nauttia Timon opeista näin jälkikäteenkin. Olkaapa hyvä.

Timo Lampenin ohjaama Hengityksen peruskurssi alkaa 1.-22.11.2021. TARJOUS ASTRON seuraajille Neljä 1,5h valmennusta viikon välein 124€ (norm. 199€). Tarjous voimassa Astron asiakkkaille 30.10.2021 klo23.59 saakka. Hengityksen peruskurssille voitte osallistua tämän linkin kautta.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...