Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.10.2021

Kovat piipussa

Tällä viikolla Mars täräyttää tarkan neliön Plutolle täysikuun hetkellä 20.10. On turha yrittää aavistella, mitä näin voimakas ja ehdoton energia voisi tuoda juuri Sinun tai minun elämään. Sodan jumala Mars kohtaa kriittisessä kulmassa elämän ja kuoleman planeetan Pluton kaikkein herkimmällä alitajunnan hetkellä täysikuun loistaessa taivaalla. Astrologinen symboliikka antaa muutaman tärkeän valmistautumisvinkin, joista saattaa olla hyötyä oman pysäyttämättömän energiasi kohtaamisessa.

Mars on aina johonkin omaan tarkoitukseesi kohdistettua pyhää energiaa, jossa henki hallitsee materiaa. Mars laittaa asioita liikkeelle ja toisaalta pysäyttää sellaisia juttuja, jotka estävät tai rajoittavat henkistä kehitystäsi. Tehdessään neliötä Plutolle saa Mars ennen näkemättömän hetkellisen voimalatauksen, jonka kohdistaminen Sinun kannaltasi oikeaan kohteeseen suorastaan ampuu Sinut uudelle ja mielekkäämmälle radalle elämässäsi. Kun tämä tapahtuu täydenkuun aikaan, ilmentää mielekkyys itseään alitajuisten tuntemusten kanssa. NYT ON PAKKO TEHDÄ JOTAKIN!

Viisainta olisi pyrkiä olemaan etukäteen ajattelematta, mitä tässä nyt sitten pitäisi tehdä. Kuvittele itsesi vaikka gladiaattoriksi suljetulla areenalla. Et voi tietää, millainen vastustaja tai peto ampaisee kimppuusi portin avautuessa. Voit vain odottaa mahdollisimman keskittyneenä ja valmiina kaikkeen mahdolliseen. Elämme nyt koko maapalloa ravistelevaa energistä vaihetta, jossa jokaisen tietoisen sielun energia yhdistyy kollektiiviseen tietoisuuteen ja saamme sitä kautta käyttöömme sellaisen aseistuksen, ettei kenelläkään ole mitään pelättävää.

Voit meditoida tätä täysin omassa ohjauksessasi olevaa voimaa ja energiaa heti tästä maanantaista lukien viikonloppuun saakka. Milloin tahansa voi tapahtua mitä tahansa. Nyt on aika luottaa vain itseesi sataprosenttisesti. Jokaisen on otettava oma paikkansa suurella areenalla ja luotettava omaan henkiseen voimaan ja korkeampaan tietoisuuteen. Väittelyyn, kiistelyyn tai väkivaltaan turvautuminen tarkoittaa taistelun häviämistä. Meidän tehtävämme Valon Sotureina on säilyttää malttimme kaikissa tällä viikolla eteemme tulevissa tilanteissa ja tehdä silti epäröimättä kaikki se mikä tuntuu itsestä nyt oikealta.

Sinun osasi voi olla ottaa rauhallisesti ja olla tekemättä mitään erikoista tai paahtaa menemään hullun lailla jonkun juttusi kanssa. Molemmat vaihtoehdot ja kaikki siltä väliltä ovat yhtä oikeita. Vain Sinä tiedät oman paikkasi areenalla. Pysy omassa voimassasi ja omassa energiassasi, olipa se mitä tahansa ja sanovat muut mitä tahansa. Voittajat säilyttävät malttinsa ja saavat myös aiheellista arvostusta osakseen.

TAROT LIVE Suurten Salaisuuksien parissa jatkuu jälleen keskiviikkona 20.10.2021 klo18.30

ja sitä pääsee seuraamaan Astron Youtube kanavalta tai kurssin osanottajana kurssilaisille suunnatun Zoomin välityksellä. Pääset aloittamaan kurssin ilmaiseksi alla olevasta linkistä, jolloin pääset osallistumaan myös varsinaisen kurssin jälkeen tapahtuvaan keskusteluun. Kurssin testaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää käytännön tasolla miten upeasti Tarotit toimivat oman tietoisuuden kasvattamisessa työvälineenä. 

Aloitamme varsinaisen Suuriin Salaisuuksiin liittyvän kurssijakson klo 19.00, mutta pölisemme hauskoja jo 18.30 alkaen. Voit siirtyä seuraamaan läheetystä jo klo 18.30. Noin klo 20.00 siirrymme kyselytunnille ZOOM:n puolelle kurssilaisten kanssa. Samalla päättyy Youtube striimi. Illan tallenne jää vain Tarot Paratiisin Puut kurssilaisten käyttöön.

HUOMIO: Tarot verkkokurssi ryhmälle lähetetään huomenna erillisenä viestinä ZOOM linkit keskiviikon lähetykseen.

ILMAINEN OSIO: Elämänpuun salaisuudet 1: Lantit

Henkinen alkemia sisältää neljä vaihetta, jotka vastaavat Tarotin neljää eri maailmaa. Maaelementin Lantit ovat aina valmistavia, kehittäviä viestejä. Ne kehottavat aina löytämään oman lahjakkuutesi todellisen voiman…

Ensimmäinen kurssi valmistaa Sinussa edellytyksiä ymmärtää omia mahdollisuuksiasi ja opettaa Sinulle Elämänpuun ensimmäiset salaisuudet:

Mitkä ovat elämäsi neljä maailmaa, mitä ne tarkoittavat, miten kasvu valoon tapahtuu.

Ota käyttön verkokurssin ILMAINEN ALOITUSOSIO TÄSTÄ

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...