Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

12.10.2021

vieraskirjoitus:

Sokka irti – nyt räjähtää

Vihdoin alkaa tapahtua. Joko sinä olet huomannut mitään liikettä elämässäsi tai pääkopassasi? Monet asiat ovat jumittaneet viikko- ja kuukausitolkulla oikein kunnolla, mutta hyvä uutinen on, että Pluto ja Saturnus ovat nyt lopettaneet perääntymisensä ja alkaneet kuukausien flegmaattisuuden jälkeen edetä. Se lupaa etenevää energiaa myös meidän kaikkien omaan elämään ja projekteihin. Entä miltä oikein tuntuu juuri nyt omissa nahoissasi tuo Aurinko, Mars ja Merkurius -yhtymä? Astrologia on pelkkää teoriaa niin kauan kuin sitä ei omassa elämässään todeksi havaitse.

Itselläni on tuo jälkimmäinen voimakolmikko oman nataali-Plutoni päällä parhaillaan tykittämässä. Pluto-Mars-yhtymä, jota Aurinko vielä lataa, kuvaa hyvin aggressiivista soturienergiaa, ja tässähän voisi hyvinkin alkaa lätty lätisemään, jos ei ole yhtään tarkkana oman energiansa ja sen suuntaamisen kanssa. Merkurius on myös mukana menossa, lisäämässä sanojen voimaa ja sapelia. Koska omalla kartallani on muutenkin pysyvästi Mars-Merkurius-kimppa, niin kun alan toimia, ja ilmaista itseäni, se tapahtuu yleensä aina sanojen säilän kautta.

Aggressiot nousevat esiin

Saturnuksen pukiessa taas ulkopusakkaa päälleen, päiväunilta herättyään, minä huomasin, että seuraava taso tai vaihe omassa kehityksessä on aggressioiden hallittu ilmaiseminen. Sisäisen soturin haarniskan alta pilkottavia pelkoja tässä on työstetty jo kuukausikaupalla ja tultu tutuksi niiden perimmäisen olemuksen kanssa, mutta viha onkin sellainen työkalu, että sitä pitäisi osata käyttää oikein, jotta ei haavoita ketään. Miten siis?

Minä löysin sisältäni äkillisen tarpeen kirjoittaa punk-biisejä, ladata kaikki voimalliset sanomiseni ensin yhteen tiiviiseen pakettiin, yhteen biisiin, kunnes seuraavana aamuna alkoi jo tuntua, että materiaalia syntyy useampaankin vuodatukseen. Sillä aggressiota, sitä minulle on kertynyt roppakaupalla tässä vuosien saatossa. Jos en pura sitä jostain päästä, niin sokka todellakin on kohta irti, ja pää räjähtää. Silloin voi tulla sanottua vähän ikävästi kanssaihmisille ja jälkipyykkiä saa selvitellä kenties kauankin. Soturi voi silloin haavoittaa myös itseään.

Mutta punk! Siinä sitä saa haistatella koko maailmalle ja sanoa asiat juuri niin kuin ne ovat. Saa käyttää sanoja, saa käyttää runomittaa ja riimejä, saa käyttää nokkeluutta ja taitoa, ja saa nostaa keskisormet ilmaan ja irvistää. Tämä taitaa olla Pluton ja juuri nyt vaikuttavan Mars-Merkurius-Aurinko-kontaktin voimallinen esiintulo omassa elämässäni. Eikös se Jumalan sormi, eli YOD-kuvio, juuri osoittanut uudenkuun kartalla samaan suuntaan. Jumalallinen inspiraatio lienee siis  kaiken takana. Tähän henkiseen sotaan ja taisteluun lähdenkin eri asein.

Hillityt käytöstavat, ennen kaikkea

Tiedät varmaan hyvin sen, miten aikuisen, kypsän tiedostavan ihmisen, etenkin omasta henkisestä kasvustaan kiinnostuneen yksilön, tulee hillitä käytöstään. Ei saa syyttää ketään muita, on otettava vastuu omasta käytöksestä ja ennen kaikkea ajattelun laadusta ja tunteiden rakentavasta ilmaisusta. On mietittävä miten voin itse muuttua, jotta maailma ympärilläni muuttuu. On tehtävä sisäisestä ulkoista, eikä mietittävä miten nuo muut vaikuttavat minuun. Toisin sanoen, on istuttava ruotuun ja käyttäydyttävä. On kenties painettava alas itsessään impulsiivinen halu reagoida aggressiivisesti, puhua suunsa puhtaaksi ja näyttää muille närhen munat – jos eivät ole niitä vielä nähneet.

Mutta mihin se kaikki aggressio sitten katoaa, jos sitä ei saa ilmaista? Jos pitää vaan meditoida, mietiskellä ja hiljentyä, puhdistaa kehoa ja mieltä kaikesta myrkyllisyydestä. Voin kertoa, että eihän se mihinkään katoa. Se elää meissä ja vaatii päästä ulos. Ja jos emme ole varuillamme, se odottaa juuri sopivaa hetkeä, juuri sopivaa voimalatausta ja esimerkiksi Pluton tai Marsin kontaktia omalle kartallemme, jolloin kamelin selkä katkeaa, ja alkaa lennellä puun (tai luun) kappaleita ilmassa. Silloin voi nappi napsahtaa kipeästi, ja sitähän ei koskaan tiedä, että onko kyse vain korkeasta verenpaineesta ja suonen tykyttämisestä otsalla, vai tapahtuuko oikeasti jotain haaveria. Kaikki tunteet meissä tarvitsevat väylän tulla kuulluksi, ilmaistuksi ja hyväksytyksi. Myös ne rumat ja rujommat tunteet, jotka haarniskan alla pullottavat sydämen sykkeen tahdissa.

Höyryt ulos

Punk-lyriikka voi hyvinkin pelastaa oman nahkani, etten ala räjähdellä siellä sun täällä, väärissä tilanteissa, silmät viiruna ja kädet nyrkissä. Sillä aggressiota minuun on kertynyt erilaisten tapahtumien ja tilanteiden sekä erityisesti karujen ihmissuhdekokemusten myötä. Odotan jo sormet syyhyten, että saan kaiken ketutuksen itsestäni ulos. Erityisesti takkinsa kääntäneistä nettimiehistä minulla on muutama sana sanottavana. Enkä tällä kertaa todellakaan aio miettiä mikä minussa kenties oli vikana, mitä minä olisin voinut tehdä toisin, tai kuinka estäisin tällaisen vastaisuudessa. Sillä kun viimeisin Tinder-mies poisti viestiketjumme, syntyi biisi nimeltä DELETOI SANAT. Niille miehille, jotka eivät osaa puhua tunteistaan, vaan lähtevät lätkimään, voisin omistaa biisin SINUN SYY. Ja kohta myös SOKKA IRTI – PÄÄ RÄJÄHTÄÄ löytyy levylautaselta. Oikein tunnen, kuinka solar plexukseni ja napachakrani alkavat jo voimistua, kun otan oikeuden sanoa oman totuuteni. Otan tunteeni haltuun, läväytän ne paperille enkä alistu. Oikeaa verta tässä taistelussa ei tarvitse vuodattaa, ja sydänverenikin on jo heleän punaista, moneen kertaan kirkastettua.

Punk-biisissä saa luvan kanssa revitellä ja repostella, saa osoittaa sormella ja saa sanoa niin, että sylki suusta lentää. Se on koko musiikkilajin olemassaolon perusta. Kyllä räpissäkin saa riimitellä, ja metallimusiikissa uhota, mutta punk valitsi minut. Ehkä siksi, että minä olen syntynyt samoihin aikoihin kuin punk syntyi, 70-luvun lopussa. Ihan äidinmaidossa en ole sitä juonut, mutta kyllä se jostain lapsuudesta puskee läpi.

Mikä voisi siis olla sinun keinosi päästää höyryjä pellolle? Jonkun pitää päästä ulos juoksemaan tunteita tasoittaakseen, joku toinen taas harrastaa nyrkkeilyä tai ampumista. Kovin ovat maskuliinisia, marsmaisia harrastemuotoja, mutta aggressio liitetään perinteisesti miehisyyteen, räjähtävään testosteroniin. Naisten täytyy löytää oma tapansa ilmaista sitä. En voi kertoa kenenkään puolesta, mikä on oikea tapa kellekin, mutta jottai tarttis tehrä oman päänupin aggressioiden järjestelemiseksi. Sillä vaikka kuinka pitäisi keskittyä rakkauteen, valoon ja anteeksiantamiseen, niin minun karttani Mars-Saturnus-oppositio sekä parhaillaan ohikulkeva Mars-Pluto-transiitti ainakin kaipaa myös kipakampaa toimintaa.

Se on siis pistettävä hihat taas palamaan ja alettava sanoittaa omat vihantunteet sisimmästä pellolle.

Seuraavaksi pitää varmaan perustaa bändi. Sanat ja huuto: V. Karjalainen.

Ensi viikolla puolestaan Jupiter ja Merkurius alkavat taas edetä. Odotan jännityksellä, mitä kaikkea minun elämässäni sitten lähtee käyntiin. Ainakin sanoja, sanoja, enemmän sanoja.

Sisäinen Soturi -tulkinta on täynnä voimallista energiaa. Voit tutkia sen avulla, mihin sinun kannattaa isoimmat ponnistelut tässä elämässä kohdistaa. Jokaisella meistä on haasteita, mutta samaan aikaan myös paljon potentiaalia. Kun tutkit omaa astrologista karttaasi syvällisemmin, voit valita ne taistelut, jotka kannattaa kohdata ja voittaa, ja jättää väliin turhemmat rekiretket, joista ei juuri kiitosta heru. Tutustu Sisäinen Soturi -tulkintaan tästä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...