Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.10.2021

Rinnakkaistodellisuus - Mitä se on?

Edessämme on jännittävä viikko. Ei niinkään planeettojen valossa, vaan sen valtavan tietomäärän, joka on jaossa Hengen ja Tiedon virtuaalimessuilla 16.-17.10.2021  (Liput vain 20€/pv eli 40€/koko luentotarjonta) Lipun lunastaneet voivat katsoa ohjelman 7 päivän ajan messujen jälkeen.

Liput messuille tästä linkistä

Omassa osuudessani käsittelen Kulta-aikaan liittyvää profetiaa ja uuteen aikakäsitykseen liittyvää rinnakkaistodellisuutta osana sitä konkreettista todellisuutta, jossa parhaillaan elämme.

Muuta ohjelmatarjontaa katsoessamme voimme todeta sen keskittyvän menossa olevaan suureen kosmiseen muutosprosessiin useiden asiantuntijoiden näkökulmasta katsottuna. luennoitsijoiden tarkempi esittely

Tervetuloa mukaan molempina päivinä.

 

Voiko koulurakennus olla myrkyllinen?

Tämän maanantain videotallenne käsittelee ajankohtaista aihetta, joka koskettaa suurta osaa suomalaisista. Emme ole ehkä tulleet ajatelleeksi kuinka valtavan paljon huoneilmassa olevat myrkyt voivat vaikuttaa lasten ja aikuisten terveyteen. Eikä ainoastaan fyysiseen terveyteen, vaan ehkä jopa enemmän siihen henkiseen puoleen. Tulin tämän haastattelun ja aiempien keskusteluiden perusteella vakuuttuneeksi siitä, että aivan liian moni nuori koululainen tulee väärin tuomituksi levottomuutensa, keskittymiskykynsä puutteen tai uupumuksensa vuoksi. Kuinka monessa tapauksessa syynä voisi olla koulurakennuksen hengitysilman myrkyllisyys. Luultavasti paljon useammassa, kuin osaisimme kuvitella.

Tästä syystä haluan omalta osaltani olla tukemassa asiasta tehtävää tutkimusta, jolle virallinen taho ei suostu antamaan lainkaan rahoitusta. Voimme yhdessä olla mahdollistamassa tätä videolla esitettävää tutkimusprojektia ja saada päättäjät havahtumaan ongelman suuruuteen. Ilman tällaista perusteellista ja lasten terveydentilaa seuraavaa tutkimusta ja sen tuloksia parannusta asiaan ei ole odotettavissa ehkä kymmeneen vuoteen. Se on liian pitkä aika altistaa lapsemme vakaville sairauksille, jotka olisivat vältettävissä yksinkertaisella ja edullisella sisäilmatutkimuksella.

Tutkimuksen rahoitus on toistaiseksi mahdollinen vain joukkorahoituksella, johon on aikaa osallistua lokakuun loppuun saakka. Mukaan pääsee 20€ summalla tai halutessaan voi ottaa isommankin paketin. Tuota summaa vastaan saa haltuunsa tutkimuksen kansallisen tuloksen, kansainvälisen tietopaketin tai suunnitelman oman lapsesi koulun sisäilman tutkimiseen. Joukkorahoitusvaihtoehdot löytyvät alla olevasta linkistä.

Tutustu joukkorahoitukseen täällä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...