Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

1.10.2021

vieraskirjoitus:

Valonsilta

Perjantaina Aurinko on 7 ja Mars 10 astetta vaa`an merkissä. Vastapäätä oppositiossa on perääntyvä Khiron haastamassa Auringon sekä Marsin maskuliiniset energiat. Aurinko sekä Mars ovat tiukoilla myös perääntyvän Uranuksen sekä perääntyvän Pallaksen kvinkussien myötä. Ensi viikolla olevan Uudenkuun aikaan tämä kuvio on tarkimmillaan. Tästä hieman myöhemmin lisää.

Paineet ja jännitteet voivat tuntua raskailta. Khiron on haavoittunut parantaja, jonka symboliikkaan liittyy luonnollisen rytmin palauttaminen. On hyvä kuunnella normaalia tarkempaa kehon viestejä sekä toimia sen mukaisesti. Siinä missä joku tarvitsee lepoa nukkumisen tai vetäytymisen myötä, toisella se voi olla luonnossa liikkumista tai hyvässä seurassa olemista.

Kun virtaava vesi kohtaa tiellään esteen, joka tukkii sen tien, se pysähtyy. Se kokoaa massaansa ja voimaansa, ja nousee pikkuhiljaa esteen tasolle, ja lopulta ylittää sen. Älä sinäkään käänny ja pakene, koska takaa et löydä mitään arvokasta. Älä myöskään ryntää suin päin kohti vaaraa. Tee niin kuin virtaava vesi. Pysähdy ja kerää voimiasi, kunnes edessä oleva este ei enää tuki tietäsi. -I. Ching

Oppositio on merkitty keltaisella ja kultainen ilma kolmio violetilla värillä kartalle.

Perääntyvä Merkurius on perjantaina 24, sunnuntaina 22 ja keskiviikkona Uudenkuun kartalla 20 astetta vaa`an merkissä. Sanansaattajan kolmio perääntyvälle Jupiterille on luonnollisesti positiivinen asia, mutta sen suhteen on hyvä olla tarkkana. Saatamme olla liian optimistisia omien voimavarojen tai jaksamisen suhteen ja luvata tai odottaa liikoja. Perääntyvän Pluton neliö sekä perääntyvän Neptunuksen kvinkunssi saattavat tuntua kiviltä kengissä. Jotta voit olla rennommin, on hyvä olla tarpeeksi aikaa tyhjätä kenkiä rauhassa. Yllättävät oivallukset voivat löytyä, vaikka kenkiä tyhjätessä.

Aikaansaamisen jalon taidon lisäksi hallitse myös se jalo taito, että jätät asioita tekemättä. Elämän viisaus muodostuu epäolennaisuuksien eliminoimisesta. — Lin Jutang

Perjantaina Venus on 22 astetta skorpionin merkissä. Vaikka neliö Jupiteriin on haasteellinen, Neptunuksen sekä Pluton positiiviset kulmat tukevat Venuksen aistivaa ja nautinnollista puolta. Ehkä viikonlopun aikana on hyvä ottaa tilaa nauttia niistä asioista, joille ei koskaan tunnu jäävän aikaa. On paljon asioita, joita on suhteellisen helppo toteuttaa, kun vain ottaa niille otettavan ajan. Voit vahvistaa aistejasi. Muistatko miltä vasta leikattu nurmikko tuoksuu? Pystytkö palauttamaan mieleesi laineiden äänen maatessasi veden äärellä kauniina kesäpäivänä? Tai kuinka sauna rentouttaa lihakset ja lämmittää ihoa? Mitkä maut ovat jääneet parhaimpina mieleesi? Löydä itsellesi tähän hetkeen sopivimmat asiat, jotka vahvistava ja ravitsevat sinua. Torstaina 7.10. Venus siirtyy jousimiehen merkkiin.

Keskiviikkona 6.10 kello 14:05 on Uusikuu 13 astetta vaa`an merkissä. Mukana paketissa on Mars samoissa asteluvuissa. Jos olet ottanut sitä ennen Khironin neuvoista kopin, Uudenkuun aikainen oppositio voi olla korjaavaa aikaa. Haavoittunut parantaja pääsee toteuttamaan tietämystään käytännössä ja uusiutuvat energiat kantavat pitkään.

Oppositio on merkitty violetilla ja Jod kuvio keltaisella värillä kartalle.

Uudenkuun kartalle muodostuu Jod eli Jumalan sormi suurkuvio. Uranus on 13 astetta härän merkissä ja Pallas 12 astetta kalojen merkissä, Auringon, Kuun ja Marsin ollessa Jodin kärkenä. Alitajuiset vaatimukset voivat ylikorostua. Toisilla se korostuu enemmän itseä kohtaan, kun taas toisilla muita ihmisiä kohtaan. Uudenkuun nouseva merkki on jousimies ja vastapäätä oleva laskeva merkki on kaksosissa. Laskeva merkki on 9, Ceres 12 ja Lilith 8 astetta kaksosissa. Kuunnoususolmu on 6. huoneessa muistuttamassa levon ja puhdistautumisen tarpeesta. Kukapa meistä ei aika ajoin kerryttäisi Kuun kulhoa liian täyteen, joten on hyvä pistää vedet virtaamaan. Siinä missä viikonloppu on levon aikaa, Uudenkuun ja tulevan viikon puoliväli on puhdistumisen sekä sisäisen vahvistumisen aikaa.

Olemme ihoon käärittyjä tähtiä. Valo, jota etsit, on aina ollut sisällä. -Rumi

Oheisen linkin kautta löydät 10€ hinnalla tulevan Uudenkuun työkirjan.

Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...