Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

30.9.2021

Planeetta Uutiset Lokakuulle

Lokakuun horoskooppi yleiskatsaus Timo Kalliokoski:
Kosmiset jättiläiset jatkavat peruutusvaihteella, mutta itse voit kääntyä etenevään liikkeeseen! Sinulla on itselläsi paljonkin valtaa ja voimaa hyödyntää etenemään kääntyvien Saturnuksen ja Jupiterin voimia. Helppoa se ei ole, mutta se on mahdollista. Tämä kuukausi pyytää meiltä itsenäisyyttä ja kasvamista kohtaamaan ja ymmärtämään omat kohtalon kehykset. Peruuttavat ulkoplaneetat antavat ulkopuolisella vaikuttamiselle ja hallinnalle mahdollisuuden oman itsehallintomme yli. Sinä voit itse päättää oman valtakuntasi, oman ihmisyytesi, valinnoista. Suuri kynnys oman vapauden käsittämiselle osuu 10. päivään, kun peruuttava Merkurius on yhtymässä Marsin ja Auringon kanssa. Nämä hetket ovat suuria lahjoja tämän hetken ja oman itsen oivaltavalle yhdistämiselle.

Tämä 10. päivä on se hetki, jolloin ymmärrät suurella kirkkaudella sen, voitko todella toteuttaa itseäsi ja luovaa voimaasi (Mars) vapaasti. Tarkkaile tässä vaiheessa kuukautta erityisen tarkasti millaisia ajatuksia ja reaktioita tunnetasolla herää. Saatko elää itsesi näköistä elämää? Onko Sinulla mahdollisuus luoda itsestäsi käsin, ilolla ja rakkaudella? Onko elämä edes siedettävää? Onko näköpiirissä jotakin, mikä voisi tilannetta parantaa? Ehkä kaikki onkin ihan hyvin… Silloin voit ilman muuta jatkaa valitsemallasi tiellä, mutta uskon, että aika isolle ryhmälle tämä hetki tulee olemaan jonkinlainen käännepiste. Se on se piste, jossa joko menetetään oman itsemääräämisoikeuden rippeetkin tai valmistaudutaan käännökseen, ottamaan valta omaan elämään takaisin.

Puolessa kuussa rytisee, taas. Näitä tekstejä, vaikka kirjoitankin aika paljon etukäteen, ei voi kirjoittaa ottamatta ulkoisen maailman tapahtumia huomioon. En tiedä, miten näitä voisi myöskään kirjoittaa sulkemalla omat käsitykset ja vaikutelmat pois. Kahtiajako tuntuu syvenevän päivä päivältä ja perheet ovat yhä vaikeammissa tilanteissa, koska käsitykset tilanteen todellisuudesta ja tarvittavista toimista voivat poiketa niin rajusti. Suhteet ovat tästä syystä koetuksella töissä, perheissä ja ystävyydessä. Meidän täytyy katsoa, mikä on se tulevaisuus, jota nyt itsessäni luon: onko se hyväksymisen ja rakkauden tulevaisuus, vai rajoittamisen ja pakottamisen tie? Venus liikkuu Jousimiehessä, joka auttaa meitä ymmärtämään totuuksia. Se saa auttaa meitä nyt ymmärtämään, mille tulevaisuudelle meidän pitää olla uskollisia.

Terveisin
astrologit Seppo Tanhua, Timo Kalliokioski ja Arto Virtanen

MAINOS:
Astrologi Seppo Tanhua: Tämä aika ja meneillään oleva koko loppuvuosi 2021 tarjoaa meille monia tilaisuuksia tietoisuutemme muutokseen ja uudelleen kalibrointiin. Suosittelen ihan jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...