Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

24.9.2021

vieraskirjoitus:

Kuumatka

Tiistaina 21.9. oli Täysikuu kalojen merkissä. Keskiviikkona 22.9. klo 22:20 oli Syyspäiväntasaus, jolloin Aurinko siirtyi vaa`an merkkiin. On uuden ajanjakson aika.

Syyspäiväntasaus aloittaa pimeän vuodeajan. Voimme juhlia samaan aikaan kiitollisuutta menneestä kesästä, sadosta sekä lämmöstä, mutta myös vastaanottaa pimeä ajanjakso vastaan. Syyspäiväntasauksesta alkaa astronominen syksy, joka jatkuu talvipäivänseisaukseen saakka.

Sunnuntaina Aurinko on 3 ja Mars 7 astetta vaa`an merkissä. Perääntyvä Saturnus on 7 astetta vesimiehen merkissä. Kuunnoususolmu on 3, Lilith 7 ja Ceres 11 astetta kaksosten merkissä. Edellä olevien tekijöiden välille muodostuu kultainen ilmakolmio. Sunnuntain vaihtuessa maanantaille Kuu on 10 astetta kaksosten merkissä.

Olen merkinnyt karttaa kultaisen kolmion sekä Kuun matkan perjantaista sunnuntain ja maanantain väliseen yöhön. Ison ympyrän sisällä oleva pienempi ympyrä vastaa sunnuntai yön Kuun asemaa.

Sunnuntai viimeistelee Täydenkuun sekä Syyspäiväntasauksen jälkeisen Kuun matkan. Ohittaessaan Kuunnoususolmun, Lilithin sekä Cereksen se vapauttaa feminiiniset jumalattaret. Jokaisella meillä on oma kasvusuunta sekä sielun suunnitelmamme. Ajallisesti on hyvä miettiä, mitkä asiat ovat tässä hetkessä itselle merkittäviä ja mihin tulisi voimansa kohdistaa.

Kun henki on vahva, niin vähäkin työ
Riittää maailman luomiseen
- Juice Leskinen, Musta aurinko nousee

Merkurius on vaa`an merkissä. Merkuriuksen ja perääntyvän Pluton neliö voi tuskastuttaa intensiivisyydellään. Merkurius on varjoalueella ennen 27.9. alkavaa perääntyvää vaihettaan. Merkuriuksen ja perääntyvän Jupiterin kolmio saattaa lisätä innostumista ja uusien asioiden suunnittelua. Kannattaa olla maltillinen lupausten suhteen, koska huomaamatta voimme kerätä kalenterin liian täyteen. On hyvä ottaa tarpeeksi tilaa mahdollisille muuttuville tekijöille.  Näin on tarpeen vaatiessa tilaa tunnistaa sekä hioa suunnitelmia.

Oi, jos sulle voisin antaa kaikkein kauneimman
Tämän maailmani pallon valtavan
Mutta enhän sitä tee, pieni hetki riittänee
Kun sun vierelläsi näin olla saan
- Rauli Badding Sommerjoki, Paratiisi

Venus on skorpionin merkissä ja oppositiossa perääntyvän Uranuksen kanssa. Liiallista levottomutta voi rauhoittaa esimerkiksi luonnossa olemisen avulla. Myös konkreettiset asiat voivat maadoittaa. On kyse ruoanlaitosta, saunomisesta tai vaikka urheilusta, on hyvä että on aikaa aistia tekemiseen liittyvää tunnelmaa. Silloin se on sielun ruokaa parhaimmillaan. Venuksen kolmiot perääntyville Pallakselle sekä Neptunukselle tukee yhtäaikaisesti harmoniaa, arvomaailmaa, nautintoja että sisäistä sielun maisemaa. Pallaksen mukana olo auttaa saamaan kiinni asioista, joilla voimme ylläpitää hyvinvointia tulevaisuudessakin.

Syyskuun loppupuolella on perinteisesti vietetty suomalaista syysjuhlaa Kekriä. Ennen sitä vietettiin sitä mukaa kun kesän työt oli tehty. Juhlaa saatettiin viettää loppukesästä aina pitkälle syksyyn saakka. Juhlan aikana syötiin runsaita aterioita, nautittiin sadosta ja valmistauduttiin talvea varten. Tämä on sisäisen maailman valon sekä runsauden aikaa.

`Rauhallinen sydän näkee juhlintaa, missä tahansa kylässä.`- Hindulainen sananlasku

Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Astrologit Timo Kalliokoski & Seppo Tanhua:

ALOITA ILMAINEN KOKEILU: Tarot verkkokurssi -Paratiisin Puut

Tule mukaan tutkimaan Tarotin syvyyksiä! Paratiisin Puut kurssi on valmistettu juuri Sinulle, joka haluat tehdä syvemmän alkemiallisen matkan oman mielesi maisemiin ja mikä hienointa: voit edetä kurssilla haluamaasi tahtia eteenpäin. Saat nyt Paratiisin Puut-tarot verkkokurssin ensimmäisen osion veloituksetta käyttöösi. Sen jälkeen Sinun on helpompi päättää, haluatko hankkia koko kurssimateriaalin käyttöösi….

Siirry tutkimaan kurssin osa1: lantit sisältöä tästä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...