Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

17.9.2021

vieraskirjoitus:

Majakan valossa 

Auringon ja perääntyvän Pluton kolmio on vahvaa ja intensiivistä aikaa, jossa yhdistyy elämänvoima sekä palava intohimo. Sitä vastoin Auringon ja perääntyvän Jupiterin kvinkunssi saattaa aiheuttaa ahtaan paikan kammoa. Jupiter laajentaa sen, mihin osuu. Jos käytämme Aurinko voimaamme liian kiihkeästi, poltamme kynttilää molemmista päistä. Hyvätkin asiat kuluttavat. Tasapaino on silta, joka yhdistää oikeat mittasuhteet tekemisen sekä levon välillä. Kun Aurinko on neitsyen merkissä, sen valo on viisasta ja tutkailevaa.  

"Mikä on elämän tarkoitus? Se oli kaikki - yksinkertainen kysymys; sellainen, joka taipui sulkeutuvan yhden vuoden aikana. Suuri ilmoitus ei ollut koskaan tullut. Suuri ilmoitus ei ehkä koskaan tullut. Sen sijaan oli vähän päivittäisiä ihmeitä, valaistumisia, otteluita, jotka löysivät odottamatta pimeässä; tässä oli yksi. "- Virginia Woolf, Majakka 

Kartta 1. Olen laittanut oheiseen karttaan violetilla viivalla viikonlopun Kuun etenemisen. Tyhjä ympyrä kuvastaa sen sunnuntain ja maanantain vastaisen yön kohtaa. 

Torstain vaihtuessa perjantaihin Kuu on 3 astetta vesimiehen merkissä. Perjantain aikana se ohittaa perääntyvän Saturnuksen. Lauantaina Kuu menee perääntyvän Jupiterin ohi ja aktivoi Jupiterin kvinkunssin Auringolle.  Lauantain vaihtuessa sunnuntaihin, se menee kalojen merkkiin. Kuu on nopea liikkeinen. Se aktivoi sisäistä alitajuista maailmaa, unia sekä tunteita. Kvinkunssi on alitajuinen haastekulma. Se nostaa esille asiat, joissa vaadimme itseltämme liikaa. Se on luonteeltaan terävä ja piilevä. Näitä asioita kohtaamalla, voimme kohdata varjomme ja tätä kautta vapautua monenlaisista painolasteista.  

"Elämän rikkaus syntyy vastakohtien ja ristiriitojen jännitteistä. Kaikki elollinen pitää sisällään vastakkaisia voimia. " -Claes Andersson 

Merkurius on vaa`an merkissä. Merkuriuksen ja Jupiterin kolmio tukee ajattelua. Sanansaattaja kulkee kaikkien kerrosten läpi ja yhdistää erilaisia tekijöitä, jotta voimme ymmärtää niitä paremmin. Merkuriuksen voi ajatella esimerkiksi oikean ja vasemman aivopuoliskon välisenä siltana. Merkuriuksen ja perääntyvän Neptunuksen kvinkunssi, saattaa hämmentää ja vaikeuttaa ajatuksen kulkua. Merkurius on varjoalueella ennen 27.9. alkavaa perääntyvää vaihetta. Siinä missä Neptunus aiheuttaa hämmennystä, Merkuriuksen ja Pluton neliö tuo paineen tunnetta. Nyt ei kannata antaa pelkojen tai ahdistuksen hallita, vaan pikemminkin puhdistaa posteljoonin kulkureitit helpommin kuljettaviksi. Ajattelu on parhaimmillaan viisautta, mutta liiallisena se sekoittaa ja vie kauemmas olennaisesta. 

"Puolet erehdyksistämme syntyy siitä, että käytämme tunteita silloin kun pitäisi ajatella ja ajattelemme silloin kun pitäisi tuntea. " - J.C. Collins  

Venus on aikamoisen paineen alla. Se on Jod kuvion kärkenä. Kuunnoususolmu, Lilith sekä Ceres ovat kaksosten, perääntyvä Khiron oinaan ja Venus skorpionin merkissä. Venuksen ja Saturnuksen neliö pitää tiukassa otteessa, eikä kovin helposti ota ärsykkeitä käsiteltäväksi. On hyvä tarkistaa omien puolustusmekanismien syvempää merkitystä. Ensi viikon puolella tarkentuu Venuksen ja perääntyvän Uranuksen oppositio. Jos olemme käsitelleet kipupisteitä, Uranuksen tuulahdukset helpottavat ja keventävät. Jos emme ole, saatamme väistellä sisäistä painetta. Tällöin tunnelma on kuin neljän ruuhkan keskellä. 

Kartta 2. Tässä kartassa on merkitty Venuksen, Kuunnoususolmun, Lilithin, Cereksen sekä Khironin välinen Jod kuvio 

Keskiviikkona 15.9. Mars siirtyi vaa`an merkkiin. Marsin kolmio Kuunnoususolmulle sekä sekstiili Kuunlaskusolmulle tukee oman elämän suuntaviivan ja kasvusuunnan löytymistä sekä vahvistumista. Sitä onkin hyvä pohdiskella, sillä ensi viikon tiistaina on Täysikuu ja keskiviikkona on Syyspäiväntasaus. Se on olennainen tarkistuspiste ja monin tavoin merkittävää aikaa, jossa voimme vahvistaa sisäistä valoa sekä keskittyä sydämen sykkeen ja oman luonnollisen rytmin väliseen yhteistyöhön.  

"Elämä on puhdas liekki, ja me elämme sisässämme olevan näkymättömän auringon mukaan."  — Sir Thomas Browne

Oheisen linkin kautta löydät tulevan Täydenkuun työkirjan 10€ hinnalla.
​Täydenkuun työkirja

Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...