Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

14.9.2021

vieraskirjoitus:

Mystinen kanavointi - Yhteys itseensä

Maailma on täynnä mystisiä asioita. Yliluonnolliset asiat ja kokemukset ovat juuri näitä, mitä emme aina kykene ymmärtämään. Onko yliluonnollisia asioita olemassakaan? Pikemminkin monet ”yliluonnolliset asiat ovat täysin luonnollisia asioita ja tapahtumia. Olemme ainoastaan unohtaneet tiettyjä asioita ihmiskunnan kehitysvaiheessa. Johan intiaanitkin aikoinaan palvoivat erilaisia toteemipaaluja ja rakennelmia. Vieläkin löytyy sademetsistä heimoja, joilla on omat uskomusmenonsa. Nykypäivänä länsimaissa kanavointi on yksi näistä mystisistä asioista, joissa voidaan välittää tietoa tai viestiä Universumin eri paikoista, mutta myöskin edesmenneiltä sukulaisilta. Mitä siinä todellisuudessa tapahtuu ja miten se on mahdollista?

Mitä kanavointi ylipäänsä on?

Ihmisillä on kuvitelma, että kyseessä on jotain salamyhkäistä yhteydenottoa tuonpuoleiseen, savun ja erilaisten kilkuttimien kanssa? Yleensä kun sanotaan ääneen sana kanavointi, osa ihmisistä on, että vau ja osa lähtee pelosta "karkuun". Kanavointi ei ole mitään salamyhkäistä tai mystistä. Se ei ole pelottavaa, eikä se todellakaan ole vaarallista. Osa ihmisistä pitää sitä höpö höpönä, mutta heille sanottakoon, että kannattaa tutustua tarkemmin tieteeseen. Tiedekin osaa jotain asiasta selvittää. Kyse ei ole sen kummemmasta, kuin energiasta ja sen lukemisesta ja tulkitsemisesta.

Kanavointi on jokapäiväistä meille kaikille

Osa sen tuntee ja tietää, osa ei ole edes koskaan kuullutkaan tai ajatellut sitä. Meillä jokaisella on siis henkiopas, joka ohjaa meitä lähes kaikessa. Henkiopas näyttäytyy meille kaikille, ajatuksina ja tunteina. Joskus ihmiset ihmettelevät, mistä tietynlaiset ajatukset tai tunteet tiettyihin asioihin tulevat, niin henkioppaaltahan ne. Me kaikki siis kanavoimme, joka päivä ja koko ajan. Teemme sen vain eri lailla.

Tietyt ihmiset kykenevät hiljentymään ja saamaan juuri tiettyä tietoa, tietyllä hetkellä. Siinäkään ei ole mitään ihmeellistä. Senkin me kaikki voimme tehdä koska vain. Tässä kysytäänkin taitoa poissulkea ego ajatuksistamme ja keskittyä vain "tulevaan" tietoon. Jotkut tekevät sen istuen hiljaa, toiset tekevät musiikkia, toiset kirjoittavat ja jotkut saavat tietoonsa, vaikka tieteellisiä kaavoja, kuten E=mc2. Tämäkin on ”saatu” yli 100 vuotta sitten, mitä vieläkään ei oikein ymmärretä täysin. Beethoven sävelsi 7-vuotiaana ensimmäisen sinfoniansa. Itselläni se tulee kirjoituksen muodossa. Joskus tulee mieleen tietty aihe, mistä pitää kirjoittaa, joskus tulee taas koko kirjoitus päähäni, minkä sitten vain naputtelen sormillani koneelle. Mielenkiintoiseksi asiasta tekee sen, että kaikilla teksteillä ja kirjoituksilla on tarkoituksensa, joka on juuri oikeaan aikaan kirjoitettu ja julkaistu oikeassa foorumissa. Kun kaikki tekstit sitten laitetaan yhteen läjään ja ihmettelen, miksi olen ko. aiheista kirjoittanut, syntyykin tarkkaa tarkempi sointu tiettyihin asioihin. Kuten olen huomannut omista teksteistäni, niin kaikilla aiheilla on ollut hyvinkin aikansa ja paikkansa lukijoille.

Moni aina kysyy, kuinka puhdas kanavoitu tieto on, tai kuinka varmistaa sen aitouden. Ei ole muuta kuin puhdasta tai aitoa tietoa. Ei ole väärää tai likaista tietoa. Kyse on egosta. Kuinka paljon annamme egon tulla väliin ja keksiä omia asioita kanavointiin. Silloinhan onkin kyse ”satutuokiosta”, jossa ego keksii tarinoita. Tieto mikä "toiselta puolelta" tulee, on täysin puhdasta, rakkaudellista, aitoa ja täyttä tavaraa, aina. Ei sieltä välillä tule joku kertomaan tarinoita, vaan henkimaailman tavoitteena on auttaa ihmisiä ja asia mitä kerrotaan, on juuri oikeaan aikaan, oikealle henkilölle. On toki paljon kanavointeja, jossa kerrotaan tulevaisuuden tietoa ja niitä ei sitten tapahdukaan. Tulevaisuuden ennustamisesta on kyse ja se on eri juttu.

Kanavoinnin tarkoituksena on auttaa ihmisiä maallisessa elämässä

Henkimaailma onkin varsin "innokas" antamaan meille neuvoja ajattelemaan sekä toimimaan meidän parhaaksemme erilaisissa tilanteissa. Henkimaailman ja henkilön välissä on vain ego, joka saattaa muuttaa kanavoinnin tietoa. Egoon taas vaikuttaa ihmisen omat käsityksensä elämästä ja asioista. Jos tämä ego saadaan kytkettyä mahdollisimman paljon pois pelistä, on kanavoitu tieto "puhtaampaa". Egoa ei kuitenkaan voida, eikä ole tarkoituskaan kytkeä pois päältä kokonaan, koska ihmiselämän "suola" onkin egossa. Tällä tarkoitan, että ego on juuri se mikä pitää meidät hengissä, ihmisruumiissa.

Kaikissa uskonnollisissa kirjoissa ja teoksissa on kanavoitua tietoa

Kautta aikojen on ollut erilaisia ennustajia eri nimikkeillä. On ollut profeettoja ja shamaaneja ja vaikka mitä. Raamatussakin on mainittu näistä ennustajista ja profeetoista, tunnetuimman ehkä olleen Johannes ennustaja, josta on kirjoitettu ilmestyskirja. Kaikissa kirjoituksissa on sama teema - Jumalten viestejä ihmisille.

Se mikä itseäni hämmästyttää kanavoinnissa on, että me itse tiedämme jo kaikki ne samat asiat, mitä kanavoija meille kertoo, koska se sama tieto löytyy sisältämme. Kyse on kollektiivisesta tiedosta, joka kaikilla on, ei vain tietyillä henkilöillä. Henkimaailman tieto on siis jo meillä täällä maanpäällä. Miksi siis kysyä jostain muualta? Tietysti kanavoijat antavat meille vahvistuksia asioista. Kanavoinnin suurin mysteeri onkin varmaan tulevaisuuden ennustaminen. Jotkut ovat puhuneet, että itse Kristus kävi antamassa tietynlaisen tiedon, että ensi viikolla tapahtuu sitä tai tätä. Sitä ei voi tehdä kukaan, ei edes itse ”Universumin päällikkö”. Meillä ihmisillä on elämässämme vapaa tahto tiettyihin asioihin ja me valitsemme tietyltä osin polkumme. Kun kanavoinnissa "näkyy" tulevaisuus, niin se tarkoittaa ainoastaan ja vain yhtä aikaikkunaa tai polkua, joka on mahdollista toteutua tietyin tarkoituksin. Mikäli valitsemme toisen tien, niin se ei välttämättä tapahdukaan. Siksi onkin vaarallista alkaa ennustamaan kanavoinnissa tulevia tapahtumia. Vaikka meillä on vapaa tahto, niin tietyt asiat vain tapahtuvat, vaikka mikä olisi. Se kuuluu taas omaan sielunsuunnitelmaamme, joko saadaksemme tietyn kokemuksen tai opin. Itse karma kuuluukin sielunsuunnitelmaamme. Muistakaa, että karma ei tarkoita aina negatiivisia asioita elämässämme, vaan se saattaa tuntua hyvinkin positiiviselta. Eli tietyt asiat ovat tapahtumia, jotka toteutuvat joka tapauksessa. Näitä asioita voidaankin kanavoinnin kautta tuoda julki ihmisille, koska ne vaan ovat ja tapahtuvat. Itselläni tuntuu olevan aika moni asia, jotka vaan tapahtuvat, ihan ilman vapaata tahtoa. Olenkin suorittamassa täällä karmallisia tehtäviä, auttaen ihmiskuntaa.

Muistettakoon, taas jälleen kerran yksi asia. Ei ole kuin yksi, ykseys. Kanavoinnissakin me keskustelemme vain ja ainoastaan itsemme kanssa, joten kuunnelkaa sisimpäänne.

Oheisella videolla Minna-Maaria kanavoi Seppo Tanhualle henkimaailman tietoja, mitä Seppo halusi kysyä. Kuten videolta huomaa, niin kaikki asiat tulevat rakkaudella, välittäen ja auttaen meitä maan asukkaita. www.5dhealing.fi

Rakkautta kaikille

Terveisin
Janne Laakso

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso 53v. Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Asetuin ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021 Kristallipuolueen listoilla Helsingin vaalipiirissä.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.jannelaakso.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...