Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

20.9.2021

Se on sitten siinä - ei kahta sanaa

Täydenkuun herkistä ja mahdollisuuksia tarjoavista tunnelmista näyttää olevan kaksi hyvin erilaista poistumistietä. Merkuriuksen neliö Plutolle ja Venuksen oppositio Uranukselle eivät jätä tilaa epärehellisyydelle itseäsi kohtaan viikon edetessä pidemmälle. Sinulla on etenkin alkuviikosta ainutlaatuinen mahdollisuus edetä täysin omaa polkuasi johonkin kokonaan uuteen ja ehdottomasti innostavaan suuntaan intuitiotasi kuuntelemalla. Pelkkä liikkeelle lähtö ei kuitenkaan nyt riitä yhtään mihinkään. Siinä omassa suunnassa on pitäydyttävä tiukasti koko tämä viikko.

Maanantai ja tiistai saattavat vaikuttaa kohtalaisen helpoilta omaa reittiä hakiessasi, mutta keskiviikkona saatat hyvinkin tarvita Tarot-kortteja tai jotain muuta ulkoa päin tulevaa kannustusta suunnassa pysyäksesi. Merkurius tarkassa neliössä perääntyvään Plutoon ei salli itsellesi valehtelemista, eikä kenenkään toisen mielistelemistä loppuviikon aikana. Mikäli olet helpolla päästäksesi mennyt lupailemaan enemmän kuin ilolla olet valmis tekemään, niin se saattaa kostautua repivinä erimielisyyksinä läheistesi kanssa. Venuksen oppositio Uranukselle loppuviikolla kysyy tiukasti: Oletko aivan varmasti vapaa seuraamaan sydämesi ääntä ja nauttimaan kohdallesi tulevista yllättävistä mahdollisuuksista.

Liian sitovat olosuhteet saavat kattilan kiehumaan yli ilman mitään näkyvää syytä ja silloin ei sanoja säästellä. Ellet halua keittää tällaista soppaa, niin pidä heti maanantaista alkaen todella tiukasti kiinni oikeudestasi täysin omaan aikatauluun ja aikataulusi muuttumiseen. Uranus heittää tiellemme sattumanvaraisesti isoja onnen seteleitä ja niihin voi törmätä vain itsellesi rakkaissa paikoissa itsellesi rakkaitten ihmisten sallivassa seurassa.

Sikäli kun asiasi ja ihmissuhteesi ovat suurinpiirtein kunnossa, ei mitään kiehumista tai muitakaan ongelmia ole odotettavissa. Kaikkien kannalta on kuitenkin parasta antaa itselle ja toisille mahdollisimman paljon tilaa ja vapautta elää itsensä näköistä elämää. Vaikeinta on antaa tuo elintärkeä vapaus itselleen ja vain siitä tällä viikolla on lopulta kysymys. Jos olet löytänyt voiman ja rohkeuden olla ja elää aitona itsenäsi, ei Sinulla ole mitään tarvetta kontrolloida toisenkaan elämää. Keskinäinen ahdistus on poikkeuksetta seuraus kyvyttömyydestä hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Silloin alkaa etsiä hyväksyntää toiselta ja peto on irti.

Aidossa rakkaudessa ei tarvitse tehdä vaihtokauppaa yhtään mistään. Kun molemmat osaavat tehdä itsensä onnellisiksi ilman kumppanin apua, asettuu rakkaus taloksi ja tarinalle tulee onnellinen loppu. Sama totuus pätee lasten ja vanhempien välisissä suhteissa ja ystävyyssuhteissa. Todelliset ystävät eivät ole millään tavalla toisistaan riippuvaisia.

Tällaista läksyä siis tällä viikolla ja muistathan että, keskiviikkona 22.9.2021 klo19 on jälleen live Tarot-lähetys Astron youtube kanavalla. Jatkamme suurten salaisuuksien parissa. Tervetuloa kuulolle.

Youtubeen linkki: https://www.youtube.com/channel/UCnPL4WBq8HXR4aqVw-yteGQ 

Tutustu Tarot Paratiisin Puut verkkokurssiin tästä.

Terveisin 

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...