Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.9.2021

Rakkauden sumusuunnistus

Vähintään ristiriitainen tunnelma syntyy tämän viikon planeettakuvioita katsellessa. Viikko alkaa Auringon ja Neptunuksen oppositiolla (Punainen vahvennettu viiva kartalla), joka sumentaa maisemaa ihan hyvällä tarkoituksella. Melko säännöllisin aikavälein pääsemme kohtaamaan aikajakson, joka ikään kuin sattuman kaupalla tuo näkyviin asioita, joita emme muuten uskoisi todeksi. Totuus paljastuu yhdestä jos toisestakin asiasta siksi, että olemme hiukan kosmisessa pöllyssä ja törmäämme vahingossa elämässämme vaikuttaneeseen valheeseen. 

Tätä vaihetta seuraa kuitenkin onnekkaasti Auringon kolmio Plutolle, joka puolestaan auttaa rakentamaan jotain paljon parempaa paljastuneen valheen raunioille. Eräänlainen arkielämän luovuuden kulta-aika hemmottelee meitä loppuviikosta. (Vihreällä merkityt osat kartassa). Kaikki, mistä ihan oikeasti innostumme, tulee onnistumaan uskomattoman hienosti.

Tällaista kuviota kutsutaan "mahdollisuuksien kolmioksi" (Yksi punainen ja kaksi vihreää aspektiviivaa). Mahdollisuus piilee siinä, että hyväksyy kohtaamansa vaikeuden tai häiriön viestinä omasta hyväuskoisuudesta tai aiheettomasta ideaalisuudesta ja on sen jälkeen valmis määrittämään oman tilanteensa uudelleen. Haluamme aina nähdä elämän itsellemme parhaassa mahdollisessa sävyssä ja siksi suljemme silmämme tapahtumilta, jotka viestittävät toisenlaista totuutta. Nyt siis paljastuu asioita, joilta olemme silmämme sulkeneet ja sehän on valtavan hieno asia. Pääsemme aloittamaan niiltä osin puhtaalta pöydältä uudelleen. Auringon kolmio Plutolle varmistaa, että jokainen tämän oivalluksen omaksuja pystyy kääntämään hetkellisen tappion juhlavaksi voitoksi.  

Loppu viikolla Venus tulee neliöön Saturnuksen kanssa (punaiset neliöt) ja silloin joudumme katsomaan silmästä silmään omaa tekopyhyyttämme eli sitä olemmeko toimineet rakkaudesta vai tavoitelleet voittoa toisen kustannuksella rakkaudessa tai läheisessä ihmissuhteessa. Jos olet tehnyt jonkun palveluksen ihan vain velvollisuuden tunnosta, niin nyt tulet huomaamaan, ettei siitä tosiaan tule minkäänlaista kiitosta, vaan pikemminkin päinvastoin. Tällainen jakso tuo tullessaan pettymyksiä omiin aiheettomiin odotuksiin erityisesti rakkauselämässä, mutta myös muissa ihmissuhteissa.

Rakkaudessa voi pettyä vain omiin odotuksiin ja on hengen köyhyyttä syyttää siitä omaa kumppania. Kukaan läheisemme ei koskaan tee mitään väärin meitä kohtaan, etkä Sinä voi tehdä väärin läheistäsi kohtaan. Kaikelle käyttäytymiselle on olemassa erittäin perusteltu syy jossain läheisessä tai kaukaisessa menneisyydessä. Tekomme ovat vaistonvaraisia, vaikka kuinka niitä etukäteen pohtisimme. Myös pohdinta on vaistonvaraista. Meillä on pohjana vain tähän asti eletty tämänkertainen fyysinen elämä ja ties kuinka monta aikaisempaa elämää. Sieltä löytyy täysin pätevä syy jokaiselle tekemällemme ratkaisulle, jota joku pitää oikeana ja joku toinen vääränä.

Sinä voit ja Sinun tulee seisoa rohkeasti ja ylpeänä omien ratkaisujesi takana silloinkin, kun joku niihin katkerasti pettyy. Esoteeristen lakien mukaisesti olemme oikeutettuja pettymään vain itseemme ja sehän se vasta onkin hölmöläisen hommaa. Asiat eivät tule koskaan menemään odottamallamme tavalla maaliin saakka. Jossain vaiheessa jokainen juttu tulee tiensä päähän ja silloin on viisainta valita uusi polku ketään syyttelemättä.

Neptunuksen hallitessa ajankuvaa, ovat tarotit yksi parhaista keinoista herättää oma alitajunta ratkaisumoodiin. Tarotit "puhuvat" selkeintä kieltään juuri tällaisten jaksojen aikana. Parhaat ratkaisut eivät ole tavanomaisia ja siksi on hyvä päästää symbolien viisaus kaivelemaan esille kokonaan uutta näkökulmaa.  Tarotkorteilla ja alitajunnallasi on mystinen yhteys toisiinsa. Anna korttien selventää ja neuvoa sinua tällä viikolla, sillä ajattelusi ei siihen tällä hetkellä kykene. Luota intuitiosi viisauteen ja valitse joko kolmen tai viiden kortin pöytä antamaan vastauksia mielessä pyöriviin kysymyksiisi.

HUOM! 2.-3.10.2021 järjestetään Oulussa Ilon Valkeat hyvinvointimessut. Tule sinne moikkaamaan minua ja Jussia, niin saat halauksen lisäksi 3kk Astrokalenteria veloituksetta joko uutena tilaajana tai lisäaikana nykyiseen tilaukseesi. Lisäksi pidämme siellä luennon lauantaina ja työpajan sunnuntaina. Katso tarkempi ohjelma tästä: Ilon Valkeat ohjelma

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...