Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

8.9.2021

vieraskirjoitus:

Elämä on rytmiä!

Millaisena me maailman näemme? Mikä on meidän käsityksemme, mistä kaikessa on kyse? Onko tämä laboratorio, jossa meidät alistetaan erilaisille kokeille ja katsotaan, miten reagoimme? Onko tämä jonkinlainen ala-aste tai yliopisto, jossa ankara kosminen auktoriteetti kasvattaa meistä diplomin arvoisia? Onko tämä vain merkityksettömien ja mielivaltaisten tapahtumien sarja?

Tuohon viimeiseen on vaikea uskoa, jos on nähnyt selvästi, ettei näin voi olla. Tosin näin voi nähdä vain, jos antaa itselleen mahdollisuuden katsoa ihmettä sen kirkkaisiin silmiin.

Entä jos? Entä, jos tämä kaikki on Suurta Tanssia?

Jos kaikessa on kyse askelista, rytmiin asettumisesta, musiikin kuulemisesta? Oletko koskaan ollut suuressa tapahtumassa, jossa kaikki tanssivat, liikkuvat, laulavat ja taputtavat yhdessä? Mikä voima ja elämän riemu siinä elääkään! Kaikki ovat yhdessä, yhtä, ja silti kaikki liikkuvat ja elävät myös yksilöinä, oman liikkeen sisällä.

Musiikki on aina, vaikka emme sitä kuulisikaan. Sfäärit soivat ja antavat maailmalle loputtomia rytmejä: kolibrin siiven iskun silmää nopeammasta värähdyksestä kosmiseen suurvuoteen, 25920 vuotta. Ihminen hengittää noin 18 kertaa minuutissa. Yksi kuunsolmun kierros on noin 18 vuotta. Ihminen hengittää siis elämänsä ”arkkityyppisen” pituuden, 72 vuoden, aikana noin 25920 kertaa. Ja tasauspisteet kiertävät koko eläinrataa yhden asteen verran noin 72:ssa vuodessa. Ja 72 kertaa 360 astetta on 25920… Kaikki on yhteydessä, liikettä, hengitystä, tanssia… Kaikki on rytmiä, johon me voimme tuoda omat liikkeemme, oman ilmaisumme elämän ilosta.

Meidän aikamme on hyperventilaatiota, epärytmiä, hengityksen tukahduttamista ja infektioita. Hengitys (mikä ihana sana!) tuo meille terveyden! Hengitä ilmaa, ilmaiseksi. Hengitä elämää, elääksesi. Meillä on hengityksemme, sisään ja ulos, meistä maailmaan, maailmasta meihin. Mutta meillä täytyy olla myös henkinen hengitys, yhteys siihen, mistä me synnyimme, kun kaikki oli tähtipölyä.

Tarot on spirituaalisen hengityksen tapa

Me ajaudumme henkiseen happikadon tilaan, jos me emme hengitä ollenkaan pystysuoraan, kosmoksen sfääreihin, ja takaisin. Se kaikki on rukouksia ja siunauksia, meditaation kysymyksiä ja vastauksia ilmestyksinä, ihmeiden arkipäivää.

Tällä viikolla on taas iloksemme tässä Suuressa Tanssissa se viikko, jolloin käymme ruutujen ääreen yhdessä. Se on osa minun rytmiäni, se on ilo yhdistyä yhteisen ilon ja kiinnostuksen ääreen. Meillä on tällä viikolla pöydällä neljä Suurta Salaisuutta, jotka kaikki yhdistävät Virtaamisen ja Luomisen maailmaa, ne kaikki kertovat siitä, miten Henki voi elää Sielumme maailmassa, luoda siellä, Suurta Tanssia.

Me saamme ja osaamme hengittää vapaasti ulos ja sisään, jos uskallamme. Henkiseen hengitykseen tarvitsemme pientä apua. Me tarvitsemme rukousta ja meditaatiota, tänäkin päivänä, ehkä jopa enemmän kuin koskaan ennen. Me tarvitsemme jonkun itsellemme sopivan tavan. Itse rakastan sitä ”tietoisuuden karttaa”, joka on piilotettu Tarotin sisään, Elämänpuun ihmeelliseen kasvukertomukseen. Tule mukaan kuuntelemaan! Avaako se Sinulle musiikin, jonka tahtiin tanssia?

Webinaari alkaa tuttuun tapaan keskiviikkona, tällä kertaa siis 8.9. 2021, kello 19. Aiheena ovat Suuret Salaisuudet Paavi, Rakastaja, Vaunut ja Oikeus.

Aloitamme varsinaisen Suuriin Salaisuuksiin liittyvän kurssijakson klo 19.00, mutta pölisemme hauskoja jo 18.30 alkaen. Olet siis tervetullut mukaan Youtubeen milloin tahansa lähetyksen aikana. Noin klo 20.00 siirrymme kyselytunnille ZOOM:n puolelle. Zoom:n kyselytunti on käytössä vain kurssin ostaneille henkilöille. Samalla päättyy Youtube striimi.

HUOMIO: Illan tallenne jää vain Tarot Paratiisin Puut kurssilaisten käyttöön.

https://www.youtube.com/channel/UCnPL4WBq8HXR4aqVw-yteGQ

Tervetuloa, Rakkaat Ystävät, tunnetut ja tuntemattomat…

Terveisin

Astrologit Timo Kalliokoski ja Seppo Tanhua

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...