Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.8.2021

Usvassa onnen lähteille

Pääsemme vaihtamaan syyskuun tunnelmiin suorastaan kutkuttavissa energioissa Marsin tehdessä oppositiota Neptunukselle ja tietysti samaan aikaan kolmiota Plutolle. (punaisella merkitty mahdollisuuksien kolmio kartalla) Tällainen yhdistelmä sisältää option monenlaisille odottamattomille onnistumisille, toki sillä ehdolla, että osaat suhtautua hankaliinkiin asioihin ja tilanteisiin tietoisella positiivisella uteliaisuudella. Mitä uskomattoman upeaa tästä kaikesta voikaan seurata?

Hyvä esimerkki on yhteinen ystävämme ja tarottien mestari Timo Kalliokoski ja puolisonsa Sari, joiden auto ylikuumeni eli kiehui kuivaksi Kiehuvan tienristeyksessä Kouvolassa. Timo ja Sari olivat pitämässä yhteistä (super suosittua) luentoa "Uuden ajan maatilat" Virta Päivillä Haminassa ja kotimatka tyssäsi Kouvolan seudulle. He lähettivät kuvan kuoharin kaatamisesta skumppalasiin Tampereelle lähtevää junaa odotellessa. Heillä ei todellakaan keittänyt, vaan tilanne kääntyi käden käänteessä jännittäväksi seikkailuksi kivojen kouvolalaisten nuorten iloisessa seurassa. Auton keittämisen tarkoitus ei sen kummemmin ole vielä selvinnyt, eikä ehkä selviäkään, mutta kaasuautojen huoltopiste löytyi kahdeksan kilometrin päästä. Sinne menopeli matkusti hinurin kyydissä.

Virtapäivien luentojen yhteinen teema oli luonnon ja luonnollisuuden ylivertainen viisaus, jossa tärkeimmät elämää ja terveyttä ylläpitävät tekijät osoittautuivat mm. bakteereiksi ja viruksiksi, jotka toimivat viimeisinä vahteina kehon itseparannus mekanismissa. Ilman näitä luonnon tasapainosta huolehtivia silmälle näkymättömiä partikkeleita, ei koko nykyistä elämää olisi olemassa maapallolla. Flunssa ja influenssa ovat äärimmäisen tärkeitä immuunijärjestelmää ylläpitäviä ilmiöitä. Väkivaltainen puuttuminen niiden mekaniikkaan tuhoaa perusterveen ihmisen luontaisen puolustusjärjestelmän ja jälki tulee olemaan sen mukaista. Tehokkaimmaksi immuunijärjestelmää tukevaksi jutuksi selvisi dopamiinia tuottava iloinen, positiivinen mieli ja päivittäiset kohtaamiset halausten kera. Maria Nordin kertoi omista kursseistaan, joilla opetellaan konkreettisesti kääntämään mikä tahansa koettelemus puhtaaksi kiitollisuudeksi, jolloin lopputulos on aina rakentava ja innostava. Tutustu upeisiin kursseihin klikkaamalla Marian nimilinkkiä. Se saattaa olla tämän vuoden tärkein löytösi.

Ai niin ja sitten vielä ne sydämen asiat tällä viikolla. Venus ja Vesta lähestyvät käsi kädessä neliötä Plutolle (Siniset neliöt). Viikon lähestyessä loppuaan lisääntyy kohtaamisten intensiteetti riemastuttavalla tavalla. Jotkut riemastuvat positiivisesti ja jotkut negatiivisesti. Saat ihan itse päättää, kumpi tulee olemaan Sinun riemastumisesi malli. Samaan aikaan Venus lähestyy ihanan positiivista kolmiota Jupiterille, joten kiukulle ei parane antaa tilaa, vaikka kuinka pettyisi kumppanin/ystävän tempauksiin. Jotain todella upeaa on tarjolla, jos malttaa mielensä ja löytää sen arvokkaan kiitollisuuden. Tarot kortit toimivat hyvänä suunnannäyttäjänä tällä viikolla.

Vesta ja Venus yhdessä kuvaavat kosmisia valokohtaamisia, joista pääsimme nauttimaan Virtapäivien iloisessa ja rakkaudellisessa ilmapiirissä Haminassa. Samaa lämpimien halausten konsptia suosittelen toteuttamaan tällä viikolla kaikissa mahdollisissa tilanteissa ystäviä ja hyviä tuttuja tai kivoja uusia ihmisiä kohdatessasi. Maailma muuttuu hurjalla vauhdilla valoisammaksi ja terveellisemmäksi päivittäisten valokohtaamisten ja valohalausten välityksellä.

P.S. Planeetta Uutiset syyskuulle ilmestyvät aikaisintaan torstaina ihanien vastoinkäymisten iskettyä kyntensä kuvaus- ja tallennusprojektiimme. Syyskuu tulee olemaan todella mahtava kiitollisuustesti, mutta siitä sitten enemmän toivottavasti viimeistään torstaina 2.9. ilmestyvällä videolla.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...