Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

27.8.2021

vieraskirjoitus:

Kun suljen silmäni 

Aurinko on siirtynyt neitsyen merkkiin. Neitsyen tarkkaileva ja viisas energia tulee tarpeeseen, sillä Pluto, Neptunus, Uranus, Khiron, Saturnus, Jupiter sekä Pallas Athene ovat perääntyvässä vaiheessa. Voi olla vaikea tavoittaa luonnollisesti soljuvaa elämäntuntua. Perääntyvät vaiheet ovat hyviä jaksoja saattaa loppuun keskeneräisiä asioita.

Näkösi tulee selväksi vasta, kun voit katsoa omaan sydämeesi. Kuka katsoo ulos, näkee unia; joka katsoo sisälle, herää. - Carl Jung 

Auringon neliöt kummallekin Kuunsolmulle, Lilithille, Cerekselle sekä Junolle valaisee elämäntehtävän kasvusuunnan sekä menneisyyden pisteen ja niissä olevat jumalattaret. Auringon valo voi tuntua liian kirkkaalta. Jos puolustusmekanismit aktivoituvat, on hyvä muistaa pitää tarpeeksi hengähdyshetkiä.  

Saturnuksen positiiviset kulman Kuunsolmuille, tukee varjotyöskentelyä. Omiin varjoihin tutustuminen voi vapauttaa voimavaroja enemmän kuin uskommekaan. Hyvin usein saatamme oikeuttaa oman haasteellisen käyttäytymisen, kun koemme olevamme uhattuja. Puolustusmekanismien aktivoiduttua asioiden mittasuhteet kasvavat ja pienistä asioista voi kasvaa isoja. Omien varjojen kohtaaminen voimistaa, lisää vastuullisuutta sekä merkityksellisyyden tunnetta.

Maanantai yön ja aamupäivän aikana Kuu ylittää Lilithin, Kuunnoususolmun sekä Cereksen. Nämä ovat tavalla ja toisella Kuun symboliikan alaisia. Vaikka tämä on ajallisesti nopeasti ohi menevä jakso, se aktivoi sisäiset jumalattaret tarkistamaan onko maaperä tarpeeksi hedelmällistä tulevaisuutta ajatellen.

Ihminen ei tule valaistumaan kuvittelemalla valon hahmoja, vaan tekemällä pimeys tietoiseksi. – Carl Jung 

Tässä kartassa on vahvistettu Auringon neliöt Kuunsolmuille, Lilithille, Cerekselle sekä Junolle. Kuunlaskusolmua ei ole merkitty karttaan, mutta se on Kuunnoususolmua tarkasti vastapäätä 6 astetta jousimiehen merkissä. 

Viikonlopun aikana Merkurius alkaa irtaantua Neptunuksen sekä Pallaksen oppositiosta. Merkurius on neitsyen merkissä ennen kuin siirtyy maanantaina 30.8. vaa`an merkkiin. Vaikka Neptunus sumentaa sanansaattajan matkantekoa, Pallaksen mukana olo voi rakentaa uudenlaisia ajatusverkostoja. Jupiterin alitajuinen haastekulma eli kvinkunssi lisää levottomuutta. Merkuriuksen sekä Pluton kolmio taas tukee syvempää syy-yhteyksien ymmärtämistä sekä ongelmien ratkaisua.

Olemme luoneet nykyisen maailman ajattelullamme, joten emme voi muuttaa sitä ilman, että muutamme ajattelutapaamme. —Albert Einstein

Venus on vaa`an merkissä ja oppositiossa Khironiin. Viikonlopun edetessä Venus lähestyy Vestan omistautuvaa liekkiä. Viikonlopun alkaessa Saturnus, Juno sekä Ceres ovat positiivisissa kulmissa Venukseen nähden.  Tätä on hyvä tietoisesti hyödyntää maadoittamalla sekä rauhoittamalla aikatauluja.

Mars on neitsyen merkissä ja oppositiossa Pallakseen sekä Neptunukseen. Ajassa oleva matalapaine saattaa uuvuttaa monin eri tavoin. On hyvä miettiä elämän perusrakenteita. Toimivatko rutiinit? Mitä asioita tulisi viimeistellä ja mitä vahvistaa? Voimmeko tehdä jotain jaksamisen ja hyvinvoinnin eteen? Tämä on puhdistautumisen aikaa, jolloin voimme vapautua vanhasta energiasta. Tällöin näemme kirkkaammin, mitä meillä jo on.

Jos omistat puutarhan ja kirjakokoelman, sinulta ei puutu mitään. – Cicero 

Kaunista viikonloppua! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Oxygen Advantage HENGITYS ZOOM 26.8.2021

Koska kaikki eivät eilen päässeet ruuhkan vuoksi läpi eilen 26.8.2021 seuraamaan hengitys-zoom lähetystä, löytyy se tallenteena tästä alta. Huom. videolla kerrottu kurssi on tarjouksessa vain 28.8.2021 lauantaina klo 24.00 saakka.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...