Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

6.8.2021

vieraskirjoitus:

Leijonanportti ja Uusikuu 

Sunnuntaina 8.8 klo 16:50 on Uusikuu 16 astetta leijonan tulimerkissä. Placidus huonejärjestelmällä Aurinko, Kuu ja Merkurius ovat kartan 8. eli skorpionin ja Pluton huoneessa. Perääntyvän Khironin kolmio Auringolle sekä Kuulle tuo uusiutuvaan aikaan eheyttävän lisänsä. Uranuksen neliö sitä vastoin lisää arvaamattomuutta sekä levottomuutta. 

Muinaiset egyptiläiset uskoivat, että kissat säilöivät itseensä auringonvaloa silmiensä kautta. Öisin auringonvalo heijastui niiden silmistä ja niin kauan kuin kissan silmät hehkuisivat öisin, oli toivoa, että aurinko nousisi myös seuraavana päivänä. 

Uudenkuun kartalla Merkurius on 23 astetta leijonassa. Perääntyvä Pluto sekä perääntyvien Neptunuksen ja Pallaksen konjunktio haastavat sanansaattajan alitajuisten haastekulmien myötä. Tästä muodostuu Jumalan sormi suurkuvio. Merkuriuksen ja perääntyvän Jupiterin oppositio voi lisätä paineen tunnetta, jolloin sanallisen arkun kanssa on hyvä olla entistä tarkempi. Uudenkuun kartalla Merkurius ja Jupiter neliöivät nousevan merkin sekä vastapäätä olevan laskevan merkin. Tästä muodostuu Suuriristi kuvio. On hyvä tunnistaa kommunikoinnin, ajattelun sekä tiedostamisen riskit. Keskiviikkona 11.8. Merkurius siirtyy neitsyen maamerkkiin. 

Hiljaisuus on se alkuaine, josta suuret asiat muovaavat itse itsensä. — Thomas Carlyle 

Venus on Uudenkuun kartalla 20 astetta neitsyen merkissä. Venuksen oppositio Neptunukselle sekä Pallakselle voi sekoittaa tai saada puolustusmekanismit liikkeelle, kun taas Pluton kolmio tukee sekä vahvistaa oman arvomaailman tunnistamista. 

Kuunnoususolmu on 8 astetta kaksosissa ja kartan 7. huoneessa. Samaisessa ihmissuhteiden huoneessa ja merkissä on Lilithin sekä Cereksen konjunktio. Vatsapäätä oppositiossa kartan 1. huoneessa on Kuunlaskusolmu sekä Juno 8 astetta jousimiehen merkissä.  

Kun mukaan otetaan Mars, joka on 6 astetta neitsyen merkissä, sekametelisoppa on valmis. Mars neliöi Kuunsolmut, Cereksen, Lilithin sekä Junon. Kartan 1. sekä 7. huone liittyvät ihmissuhteisiin sekä omaan identiteettiin. Uranuksen väljä kolmio Marsille voi tuoda keveitä tuulahduksia. 

Siinä missä Venus symboloi rakkautta, elämästä nauttimista sekä arvomaailmaa, Mars edustaa toimintaa, tekoja sekä konkretiaa. Nyt kun kummatkin ovat neitsyen merkissä, ne ovat luonteeltaan analyyttisen tarkkakatseisiä sekä maadottuneita. Tämä tukee jokaisessa meissä olevaa feminiinistä sekä maskuliinista tasapainoa. Voimme miettiä selkeämmin elämän isoja suuntaviivoja, toiveita sekä valintoja. 

Intohimot ovat portteja sieluun. - Baltasar Gracián 

Vaikka ajassa on haasteita, siinä on myös vahvuuksia. Saturnuksen sekä Junon positiiviset aspektit Kuunsolmuille sekä Keskipäivänpisteelle eli Mc:lle että Keskiyönpisteelle eli Ic:lle on enemmän kuin toivottavaa. Mc on 9 astetta vaa`an ja Ic 9 astetta oinaan merkissä. Valonkantaja Vesta lisää omistautuvaa valoa keskipäivän kirkkauteen. Haavoittunut parantaja sekä tietäjä Khiron perääntyy keskiyön syvissä tunnelmissa, joten kipureaktiot voivat nousta pintaan. Ajassa on ristiriitaisia tunnelmia. Toisaalta kurottelemme valoa ja tulevaisuutta kohti, mutta väsymys ja vanhat kivut sekä pelot nostavat päätään.  

Yksi syy siihen, miksi viihdyn kissojen seurassa, on niiden viehtymys mukavaan oleiluun. - Compton Mackenzie 

26.7.-12.8 on Leijonanportti aika. Uudenkuun aika tukee kokonaisuudessaan sydämen äänen kuulemista, merkityksellisyyttä sekä itsensä vahvistamista. Tämä on mitä parhain aika ladata itsensä rakkaudellisella lämmöllä, joka parantaa sekä auttaa jaksamaan että nauttimaan elämästä. Meissä sekä meillä on enemmän kuin osaamme ajatellakaan. 

Se mitä on takanamme tai edessämme, on pientä verrattuna siihen, mitä on sisällämme. - Ralph Waldo Emerson

Oheisen linkin kautta löydät Uudenkuun ja Leijonanportti ajalle tehdyn työkirjan 10€ hinnalla.
Uudenkuun työkirja

Lempeää Uudenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 

http://www.kuussajamaassa.com/

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...