Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.7.2021

Nyt alkaa Uusi vuosi ja uusi elämä

Kuten ehkä jo ehdit lukea viime viikolla tulleesta viestistä, vietämme tänään maanantaina Mayojen uudenvuoden ensimmäistä päivää. Minulle Maya-tietoisuus on alkanut avautumaan jo lähes 30 vuotta sitten aiheeseen ensi kertaa tutustuttuani. Jostain syystä Maya-kalenteri ja maya kulttuuri termpaisivat minut välittömästi mukaansa kiehtovaan mystiseen maailmaan, jonka syvintä totuutta tai olemusta edelleenkin vain arvaillaan. Oman Maya-merkkini "Valkoinen Galaktinen Peili" koen enemmän omakseni kuin horoskooppimerkkini Ravun tai kiinalaisen astrologian Tuli Apinan, joka toki tuntuu sekin erittäin omalta.

Selvimmän todistuksen Maya-merkkini sopivuudesta sain lukemalla Maya-astrologiset tulkinnat "Maya - Elämäntulkinta ja Maya-Elämän olosuhdetulkinta" jotka antoivat ja antavat edelleen todella paljon luottamusta omaan elämäntehtävääni ja henkiseen päämäärääni. Maya-syklejä, eli Mayojen ajankuvaa seuraan "Maya-astrokalenterista".

Tänään maanantaina nämä upeat Maya-tulkinnat ja kaikki muut tulkinnat ovat viimeistä päivää kesähinnoin tilattavissa.

Olemme koko ajan käynnistämässä uutta kaikkein pisintä 26000 vuoden mittaiaista Maya-kalenterin jaksoa. Tämän viimeisen fraktaalin alku tunnetaan Harmonisena Konvergenssina, jonka huipennus tapahtui syklin päättyessä 21.12.2012. Lieneekö sattumaa, että juuri tämä vuosi löytyy USA:n vaakunan ja dollarin setelin pyramidista kultaisena pyramidin katekivenä, joka määrittelee Kulta-aikaan siirtymisen jaksoksi yhden katunin eli noin 20 vuotta. Kulta-ajassa olemme sen mukaan noin vuonna 2032.

Maya-kalenterissa jokainen päivä on pyhitetty jollekin kollektiiviselle henkiselle elämäntehtävälle. Tällä hetkellä koen tärkeimmäksi asiaksi oman sydämen syklin lähes sokean seuraamisen. Alitajuiset ja meitä uuteen aikaan ohjaavat tuntemukset käyvät päivä päivältä voimakkaammiksi, eikä niiden seuraamisessa tunnu aina olevan mitään järkeä. Ajankulun nopeuduttua jo äärimmilleen, emme millään pysty etukäteen arvioimaan tekemistemme vaikutuksia. Asioita vain tapahtuu ja kaikella tapahtuvalla on koko ajan suurempi ja suurempi pyhä tarkoitus.

Luota oman elämäsi tarkoitukseen ja päivittäisiin impulsseihin tavalla, joka ei anna mahdollisuutta määritellä kovinkaan tarkasti huomisen päivän tapahtumia. Omien päätösten sitominen tulevaisuuteen on minulle ja monille ystävilleni jo täysin mahdotonta. Emme pysty lupaamaan oikeastaan yhtään mitään kenellekään emmekä edes itsellemme. Tällaisessa ajattomuudessa on pakko löytää aito rakkaus ja luottamus omaan itseen ja sitä kautta jokaiseen kanssaihmiseemme.

Värähtelyn kohotessa jokainen vihareaktio kostautuu häiriöinä, sairauksina ja onnettomuuksina omassa elämässä. Ollessasi tasapainossa itsesi kanssa, et tuomitse ainuttakaan kanssaihmistäsi yhtään mistään ja silloin koet koko ajan olevasi onnellisempi ja täysin varma jokaisesta ottamastasi askeleesta. Jotkut tahot pyrkivät kääntämään ihmiset toisiaan vastaan ja valitettavasti onnistuneet siinä erittäin hyvin. Muutos ei lähde päättäjistä, ei lääkäreistä, eikä lakimiehistä. Muutos rauhaan ja rakkauteen voi tapahtua vain minussa ja Sinussa.

Rakkauden lähettiläinä meidän tulee antaa jokaiselle lähimmäiselle täysi ja ehdoton oikeus tehdä omat ja oikeaksi kokemansa päätökset koronasta, maskeista, rokotteista ja muista mahdollisista ohjeistuksista. Meillä on kaikilla oma sielunsuunnitelmamme ja sen mukaan me aivan varmasti toimimme, eikä siihen ole kenelläkään puuttumista. Jokaisen tulee siis luottaa omaan sisäiseen ääneensä kaikissa nykyisissä ja tulevissa tilanteissa ja jokainen voi kantaa vastuun vain omista ratkaisuistaan. Eletään siis rauhassa itsemme kanssa tämän uskomattoman sekamelskan keskellä.

 

Vielä ehdit käyttää hyväksesi sietämättömän keveät kesähinnat astrokaupassa

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...