Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.7.2021

Irrottautumisen sietämätön keveys

Kaikesta tarpeettomasta painolastista irrottautuminen on koko loppuvuoden teema ja tällä viikolla Auringon tehdessä oppositiota Plutolle saamme luvan kanssa olla positiivisella tavalla äärimmäisen itsekkäitä vapautta etsiessämme. Sisäinen paine oman mission toteuttamiseen tai vain oman suunnan säilyttämiseen on etenkin alkuviikosta todella korkealla ja sen kuuluu tuntua liikkeelle pakottavana levottomuutena. Olemme ihmiskuntana kiihtyvällä vauhdilla kokemassa korkeampaa ja korkeampaa värähtelyä kaikkialla ympärillämme ja mikä tärkeintä omassa kehossamme.

Jollain ihmeellisellä tavalla jokainen ihminen tunnistaa vahvemmin ja vahvemmin oman henkisen päämääränsä, joka ei useinkaan ole sanalliseen muotoon pakotettavissa. Se on vain vahva tunne siitä, miten kuuluu toimia ja minne kuuluu mennä juuri tänään. Tällä mahdollisimman itsenäisellä ja itselle rehellisellä tekemisellä osallistumme omalta osaltamme uuden maailman luomiseen tietämättä vielä yhtään mitään siitä, millainen maailma tästä onkaan syntymässä. Varmaa on, että nyt valmistumassa oleva todellisuus tulee olemaan vapaampi, iloisempi, turvallisempi ja mielekkäämpi kuin se, missä juuri nyt koemme elävämme.

Todellisuudessa elämme koko ajan täydellisessä ja täysin tasapainoisessa maailmassa, mutta emme vielä osaa sopeuttaa itseämme tähän ihanaan todellisuuteen. Lukemattomien saagojen, ennustusten ja jopa ilmestyskirjan mukaan olemme juuri nyt saavuttamassa tällaista korkeamman ymmärryksen tilaa, josta käsin ei tarvitse tuomita ketään yhtään mistään. Pakonomaisen vaikuttamisen sijasta on uskomattoman helpottavaa siirtyä sivusta seuraajan etuoikeutettuun asemaan. Maailmassa tapahtuu se mitä tapahtuu ja se on kaikille täsmälleen sama ilmentymä ulkoisilta puitteiltaan. Eroamme toisistamme vain siinä, miten suhtaudumme kohtaamiimme konkreettisiin tapahtumiin.

Venuksen ja Marsin tehdessä yhtymää keskenään, voimme tavallista tehokkaammin tehdä totta tämän hetken unelmistamme, joita voivat olla yhtä hyvin unelmatorttu kahvin kera kuin päiväunet riippumatossa. Parannamme tätä maailmaa parhaiten löytämällä näitä täydellisestä harmoniasta kertovia hetkiä omaan elämäämme. Jotta tämä voi tapahtua, tulee ensin pystyä irrottautumaan omista alitajuisista velvoitteista milloin mitäkin tai ketäkin kohtaan. Värähtelyn kohotessa on koko ajan helpompi antautua ajan ja paikan luonnolliselle virtaukselle pakottamatta itseään yhtään mihinkään.

Se monien tavoittelema taivas ei todellakaan ole kaukana, vaan aivan kohdalla koko ajan. Ymmärrämme tämän todellisuuden kuitenkin vain palanen kerrallaan ja nyt on syytä keskittyä näiden palasten kokemiseen. Olemme niin orientoituneita suorittamiseen, että tällainen elämästä nauttiminen saattaa tuntua sietämättömän ahdistavalta - ainakin aluksi. Voin kuitenkin vakuuttaa että jokainen nautinnollinen hetki itsellesi aidoimmassa ja parhaalta tuntuvassa paikassa tekee elämästäsi pala palalta kevyempää, hauskempaa ja kaiken lisäksi merkittävämpää kuin osaisit ikinä uskoa.

Uskalla siis ottaa tämän viikon tavoitteeksi velvoitteista ja vaatimuksista irrottautumisen sietämätön keveys.

 

Vielä ehdit käyttää hyväksesi sietämättömän keveät kesähinnat astrokaupassa

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...