Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.7.2021

Astrologin uusi elämä

Kiitos kaikille eri kanavissa syntymäpäivääni muistaneille ja muistaville. Ehdottomasti arvokkain syntymäpäivälahjani on se, että luet tätä blogia, facee, instaa tms. Suurin haaveeni jo kansakoulun viidennellä luokalla oli tulla kirjailijaksi. Kirjoitin jo silloin koko vihon mittaisia aineita, jotka lähes poikkeuksetta sain lukea koko luokalle äidinkielen tunnilla. Niistä pitivät muut oppilaat ja onneksi myös opettaja, jota yläkouluun siirtyessäni pelkäsin niin paljon, että sain ensimmäisen päivän aamuna pahan vatsakrampin ja passituksen kotihoitoon. Tarkemmin en muista, miten homma siitä sitten eteni, mutta suuri osa elämäni tärkeistä muutoksista on tapahtunut jännittyneissä ja jopa pelottavissa tunnelmissa.

Tänäänkin olen jännittynyt, mutta en todellakaan peloissani. Mitä tapahtuu, kun astrologi jää eläkkeelle? Mitä meille tapahtuu? Siis minulle ja Sinulle. Sinulle, joka olet tärkein osa suuren kouluaikani unelman toteutumista. Olen lukenut valtavan määrän loistavia kirjoja ja päässyt tapaamaan häviävän pienen osan niiden kirjoittajista, mutta nuo tapaamiset ovat ikimuistoisia kohokohtia elämäni sillisalaatissa. Koen olevani etuoikeutettu voidessani jatkaa kirjoittamistani ja puhumistani Sinulle ja muille elämän alkemiasta kiinnostuneille niin kauan kun tällä planeetalla tallaan ja näppäimet tottelevat kahden sormeni hitaita ja koko ajan hidastuvia käskyjä.

Tällä hetkellä kirjoittaminen tuntuu vieläkin henkilökohtaisemmalta viestistä juuri Sinulle. Minun kokemuksessani olemme ihmeellisessä ja kauniissa yhteydessä keskenämme jo ennen kuin saat tämän tekstin luettavaksesi. Uskon, että miljoonia lukijoita tavoittava kirjailija on samalla tavalla yhteydessä jopa satoja vuosia myöhemmin kirjaa lukevaan ihmiseen. Niin moni teos tuntuu olevan kirjoitettu juuri Minulle. Miten ihmeessä tällainen on mahdollista.

Petin yleisöni festareilla

Minulla oli luento aiheesta parisielujen mysteeri astrologian valossa, mutta en jostain ihmeellisestä syystä pystynytkään lähestymään tätä rakkauden kiehtovaa ilmiötä aiemmin suunnittelemallani tavalla. Aivan täydellinen seinä nousi vastaan astellessani täpötäyteen luentotilaan. Olin melkein yhtä peloissani, kuin yläkouluun siirtyessäni. Miksi ihmeessä minulla ei ollutkaan mitään sanottavaa? Miksi olin niin totaalisen tyhjä ja aivan armottoman yksin keskellä ihmispaljoutta, keskellä elämäni tärkeimpiä ihmisiä. Minulla ei ollut sitä annettavaa, mitä suurin osa oli tullut hakemaan. Alkuhapuiluni aikana jotkut saivat tarpeekseen sekavasta höpötyksestäni ja kauhun tunne hipoi taivaita. Pian kaikki lähtevät. Olenko tullut tieni päähän? Tässäkö tämä oli?

Uskaltaessani kohdata yleisön katseita, tunnistin enemmän ja enemmän kannustavaa ja hyväksyvää yhteyttä, myötätuntoa ja innokasta odotusta. Josko Seppo sittenkin saisi jostain langanpäästä kiinni? Sepolle se olisi kuitenkin ollut ylipääsemätön haaste ilman sitä aivan uskomatonta heimotunnelmaa, joka huokui koko tapahtumassa. Käsittelin rakkautta ehkä tuhat kertaa arkisemmalla tavalla, kuin olin alunperin kaavaillut, mutta nyt jälkeenpäin koen kauttani virranneen viestin vastanneen paikalla olleen heimomme sisäistä tarvetta parhaalla mahdollisella tavalla.

Luennon jälkeen tuli pienen astrokojumme tuolille tulkintaa vastaanottamaan henkilö, jonka kartalla loisti kaksoisliekkien ja parisielujen symboliikka kuin Daavidin Tähti. Tuon tulkinnan päättyessä ymmärsin parisielujen ideasta niin huikean ulottuvuuden, että ennakkoon suunnittelemani luentorunko lensi ajatusteni välityksellä näkymättömään roskakoriin. Samalla ymmärsin, etten sittenkään pettänyt yleisöä. Koko luentotapahtuman käsikirjoitus oli yhdessä kirjoitettu ja siihen osallistuivat täsmälleen yhtä tärkeinä tekijöinä niin luennolta alku minuuttien aikana poistuneet kuin luennon loppuun asti kuunnelleet. Sydämellinen kiitos kaikille luentoani seuranneille ja sydämellinen kiitos Sinulle, joka luet tätä yhdessä minun ja muiden lukijoiden kanssa kirjoittamaamme viestiä. Osuutesi on ratkaisevan merkityksellinen, oletpa kanssani samaa mieltä, lähes samaa mieltä tai täysin eri mieltä.

Parisielut ja kaksoisliekit / uusi ymmärrys

Tapasin Natural High Healing festivaaleilla silmästä silmään kymmeniä ellei jopa satoja ihania ystäviä lähes poikkeuksetta halaamisen säestyksellä. Keskinäinen yhteys tuntui poikkeuksetta valtavan hyvältä ja niin monet kohtaamiset suorastaan taivaallisilta ajattomilta hetkiltä. Tuon arvokkaan tulkintasession ansiosta oivalsin, että olemme todellakin parisielujen ja kaksoisliekkien heimo. Yhteys niin kohtaamiini miehiin kuin naisiin sai kerta toisensa jälkeen kyyneleet silmiini. Olemme kulta-ajan koittaessa löytämässä valtavan paljon romanttista kaksoisliekkikäsitystä suuremman rakkaudellisen yhteyden toistemme kanssa. Nyt alkuvaiheessa opettelemme sitä pienemmissä yksiköissä, mutta värähtelyn kohotessa tunnistamme kasvavassa määrin kaksoisliekkejä kaikkialla ympärillämme. Tämä on lopulta se Kulta-ajan toteuttava pysäyttämätön rakkauden voima, joka kaataa dualistiset materiaaliset rakenteet ympäriltämme.

Tätä kirjoittaessani koen yhteyttä Sinuun, joka luet tätä, eikä mikään voi olla upeampi synttärilahja kuin se, että tulet moikkaamaan, halaamaan ja kokemaan pyyteetöntä, puhdasta ja rakkaudellista yhteyttä tilanteessa kuin tilanteessa. Kohtaamisten kautta tämä ihana rakkaudellinen yhteys kasvaa kollektiiviseksi ja pysyväksi olotilaksi. Tuonne kommentteihin saa laittaa minulle synttärilahjaksi omia kokemuksia kohtaamisista ja kaksoisliekki kokemuksista.

 

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Mestari Harun blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...