Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

20.7.2021

vieraskirjoitus:

Nyt mennään eikä vaan meinata

Kaikki muistavat varmasti Seppo Tanhuan luennon evoluutiohyppy kulta-aikaan vuodelta 2019. Edelleen luento hämmästyttää sekä kummastuttaa itseänikin moninkin tavoin. Luento todella oli alkupamaus monelle henkilölle henkisyyden polulla. Tuolloin kuunneltuani Seppoa olin suorastaan ”haavi auki” kaikelle siitä mitä mahdollisesti oli tuleman. Kukaan ei vaan osannut todellakaan kuvitellakkaan mitä vuosi 2020 ja siitä eteenpäin konkreettisesti pitäisi tuleman. Nyt me se kirjaimellisesti nähdään ja koetaan sekä fyysisesti, että henkisesti kaikilla soluillamme. Tiedostammeko tai ymmärrämmekö kuitenkaan, mitä Kulta-ajassa tulee tapahtumaan?

Seppo kirjoitti viimeisimmässä blogissaan; Uraani halkeaa ja räjähtävää heinäkuuta tiedossa, jossa kyllä kuvataan sitä tunnelmaa, mitä tulossa on. Nyt moni haukkoo henkeä ja ihmettelee, että eihän siinä ole kyse mistään Kulta-ajasta, vaan enemmänkin ruosteisesta ajasta, jossa vaan koetellaan ihmisiä sekä ihmiskuntaa entistä enemmän.

Rakkaat lukijat, ei tarvitse haukkoa henkeä. Nauttikaa kesästä, auringosta, jäätelöstä ja kaikesta siitä, mihin itse voitte vaikuttaa. Ei kannata repiä pelihousuja, raivostua uutisista, mitä meille syötetään tai mätäpaiseista mitä pinnan alta pulppuaa yhteiskunnassamme. Olemme kovaa vauhtia mennossa parempaa aikakautta, vaikka siltä ei välillä tunnu. Kaikki kuuluu asiaan, jotta ihmiset ympäri maailmaa heräisivät siihen tosiasiaan, keitä me olemme ja miksi olemme täällä. Joudumme todentotta sukeltamaan vielä jonkun aikaa tietynlaiseen aikakauteen, jotta tuntisimme ja ymmärtäisimme tuon kulta-ajan ihanuuden, merkityksen sekä tarkoituksen.

Kulta-ajan luonne

Voiko tarunhohtoista suurta aikaa, jolloin elämä olisi ylevämpää tulla? Voiko ihmiset elää onnellisena ja vailla huolia? Onko mahdollista, että ei olisi sairauksia ja kuolemaa? Nälänhätä olisi poistettu maapalloltamme ja kaikkialla vallitsi oikeus ja järjestys, eikä sotia käytäisi? Kuulostaa utopistiselta ja samaan aikaan todella kultaiselta-ajalta, mitä kaikki haluaisivat. Kaikki olisi nyt jo mahdollista, mikäli näin haluaisimme. Ihmiskunta ei siis halua näitä. Haluamme olla ahneita, oma hyväisiä, jossa toisen ihmisen, eläimen ja luonnon kunnioitus on vähäisempänä sivuseikkana elämässämme. Tätä olemme halunneet jo kauan aikaa. Kaikkeen on ratkaisu ja se on juuri se mitä on tapahtumassa. Uraani halkeaa ja räjähtävää on tiedossa. Meitä ei koetella tai muutenkaan kiusata. Kaikki kuuluu suureen Universumin suunnitelmaan, jossa meidät herätetään todellisuuteen. Voittajasta ei ole epäselvää, eikä sen kummemmin lopputuloksestakaan. Meidän kaikkien on vain hoidettava oma osuutemme ja huolehtia itsestämme. Emme voi ottaa vastuuta muista, eikä se ole tarkoituskaan. Osa meistä on toki tullut planeetallemme auttamaan muita. Siinäkin on hyvä muistaa, että omasta voimasta on huolehdittava ensin, jotta jaksamme auttaa kanssakulkijoitamme.

Miksi sellainen kulta-aika olisi ylipäätänsä olemassa?

Itse olen ymmärtänyt ikuisen elämän pelisäännöt sekä syyn miksi olemme täällä. Me synnymme maailmaan ihmisinä, vaikka olemmekin pohjimmiltamme henkisiä, kuolemattomia olentoja. Olentoina emme pysty kokemaan fyysisiä asioita, jotka keräämme muistoina kollektiiviseen tietoisuuteen. Maapalolla pääsemme kokemaan aidoimmillaan dualistisen elämän. Ei ole hyvää, ellei ole pahaa - on vain. Miten voisimme kokea hyvää, jos emme tiedä mikä on pahaa? Miten osaisimme määrittää, onko joku kylmää vai kuumaa, ellemme kokisi niitä molempia? Tämä kaikki on dualismia. Näin ollen ihmiskunnan on käytävä läpi "paha" ennen kuin tajuamme mitä todellisuudessa on se hyvä. Me, jotka pääsemme sen nyt 2020 luvulla kokemaan, olemme etuoikeutettuja maapallon historiassa. Kun kaikki "paha" tulee koettua, niin valo saapuu ja ihmiskunta pääsee elämään ilman orjuutusta, ilman korruptiota, ilman että miljoonia lapsia katoaa vuosittain pallollamme. Sotia ei sellaisenaan enää ole, nälänhätää ei enää tunneta, uskonnot eivät enää ihmisiä pelottele. Kaikki on kirjoitettu suureen suunnitelmaan ja se menee juuri niin kuin pitää. Mikään ei tapahdu sattumalta eikä vahingossa. Sen me tiedämme sieluissamme.

Mitä ihmisten sitten tulisi tehdä? Osa ihmisistä on kirjoittanut itselleen sielunsuunnitelman, että herääminen tapahtuu ja alamme ymmärtämään mikä on leikin nimi ja elämän säännöt. Nämä ihmiset tulevat "siirtymään" eri värähtelytaajuuteen henkisellä tasolla. Puhutaan 4D:stä ja 5D:stä. Maapallo, missä nyt elämme on 3D mallia. Tosin erilaiset mallit ovat vain ihmisten omia kehittelemiä malleja. Ihmisissä yksinkertaisesti herää lisää aisteja, millä pystymme kommunikoimaan maailmankaikkeuden energian kanssa. Se ei nytkään ole epätavallista, sillä onhan maassamme sekä maailmalla nyt jo meedioita ja kanavoijia, jotka tähän pystyvät todistetusti. Ihmisten sinänsä ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki on ohjattua ja antaa maailmankaikkeuden energian virrata. Ohjeena itse antaisin, että pitäkää silmät auki ja olkaa avoimia asioille. Tällöin olette ottaneet vastaan sen, mitä Universumi teille yrittää tarjota päivittäin. Huomaatte, ettei ihmeitä olekaan, vaan kaikki vain on.

Minkälaisia tapahtumia on sitten luvassa?

On puhuttu siitä, että on alkamassa tietynlainen tapahtumasarja. Tuo tapahtumasarja on jo kylläkin alkanut ja on kovaa vauhtia menossa parempaan päin. Kaikki tulee tapahtumaan nopeutetulla aikataululla. Tärkeää on tässä ajassa, että pidämme huolta itsestämme sekä läheisistämme. Meidän tulee huolehtia omasta jaksamisesta sekä värähtelytaajuudestamme. Tämä tarkoittaa sitä, että emme lähde pelon tielle, ettemme ole hermostuneita, ettemme tunnemme raivoa tai vihaa ketään kohtaan. Näillä oma värähtelytaajuutemme laskee ja samalla saamme aikaan solujen immuunitehon laskun. Ihmisten tulisi nauttia olostaan ja tuntea kiitollisuutta, myötätuntoa, rakkautta sekä anteliaisuutta sekä itseämme, mutta myös muita kohtaan. Tällä saamme oman värähtelytaajuutemme pysymään korkealla, joka lisää onnellisuutta omassa elämässämme.

Siis huolehtikaamme itsestämme. Ulkopuoliset asiat korjaantuvat sen myötä. Voitte olla varmoja siitä, että asiat vain loksahtavat paikoilleen ajan kanssa. Tässä ajassa syntävät lapset suurimmilta osin ovat jo ns. Kristallilapsia. Moni varmaan kummastelee, mitä nämä Kristallilapset ovat? Monet ovat huomanneet kehossaan olevia kummallisia olotiloja. Toisilla on fyysisiä oireita tai ”kummallisia” olotiloja, joita kukaan tai mikään tiedekään ei osaa tulkita. Tämä juuri sitä oman kehon muutosta kristallikehoksi. Elimistömme DNA:n muuttuessa solutasolla, tulemme kykenemään parantamaan itse itsemme aikojen saatossa, korkeamman värähtelytaajuuden ansiosta. Asiat tapahtuvat tosin mielestämme ”hitaasti”, mutta siihenkin on syynsä. Nykyinen fyysinen olemuksemme ei värähtelytaajuuden muutosta kestäisi. Se mitä värähtelytaajuuden ja solutasojen muutos aiheuttaa, niin kuvitelkaapa tulevaisuuden terveydenhuoltojärjestelmää.

Maaplaneetan sielunsuunnitelmassa on hyvinkin tarkkaan määritetty kollektiivisen tietoisuuden muutos. Se kiihtyy entisestään ja näkyy ensin yksilötasolla ja henkilökohtaisilla muutoksilla. Ihmiset heräävät tästä unesta todellisuuteen. Ajatusmallit muuttuvat ja tämän kautta koko yhteiskunta ja erilaiset yhteiskuntajärjestelmät tulevat kokemaan suuren muodonmuutoksen. Tästä tulen vielä kirjoittamaan erikseen tulevaisuudessa.

Universaalit lait muokkaavat toimintojamme enemmän ykseyteen, erillisyydestä. Ihmisten oma voima valjastuu ja sitä kautta oman jumaluuden merkitys kasvaa. Oman voiman kasvaessa sielunmuistista vapautuu todellisuus sekä kollektiivinen tietoisuus, joka merkitsee huomattavien keksintöjen aika kautta eri tieteen aloilla. Näiden avulla pääsemme taas lähemmäs Kultaista aikakautta.

Älkää siis ihmiset huoliko kaikesta, mitä koette tai näette. Se on pelkkää näytelmää ja todellisuus on ”oven takana”. Kulta-aika on todellista, jossa saamme elää rauhaisaa yhteisöllistä ykseyden aikakautta, jossa rakkaus on suurempaa kuin se oman edun tavoittelu ja itsekkyys. Nauttikaa nyt kesästä, rakkaudesta ja kaikesta. Kovat ajat on edessä ennen kultaisen oven avaamista, jossa valo laskeutuu maan päälle.

Ihanaa kesää kaikille!

Kesä terveisin
Janne Laakso

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso 53v. Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Asetuin ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021 Kristallipuolueen listoilla Helsingin vaalipiirissä.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.jannelaakso.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...