Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

2.7.2021

vieraskirjoitus:

Ollako vai eikö olla? 

Heinäkuu alkaa ristiriitaisissa tunnelmissa. Vaikka Uranuksen tuulahdukset keventävät keskikesän Auringon energiaa, Khironin neliö vaatii veronsa. Myös perääntyvän Saturnuksen kvinkunssi saattaa tuntua hankalalta ja turhauttavalta rasitteelta. 

Vaikka ilmapiiri kevenee, vanhat väsymykset voivat tuntua haasteellisilta. Saatamme yliarvioida energiatasomme. Yhtäkkiset innostumiset voivat piristää ja saada innostumaan. Innostumisesta kannattaa nautiskella sopivalla levon ja toiminnan yhteiskoktaililla.  Kerrytämme voimia tulevaan syksyyn ja talveen, eikä siinä ole kyse nopeudesta, vaan puhtaasta olemisen tilasta.  

Jos minulta kysytään, onko painovoima-aaltoja olemassa vai ei, vastaukseni on, että en tiedä. Mutta ongelma on hyvin mielenkiintoinen. -Albert Einstein 

Ollako vai eikö olla? Aivonystyröitä on hyvä aktivoida sopivilla ärsykkeillä, vaikkei sitä kautta saisikaan suoria tai valmiita vastauksia. Perääntyvän Neptunuksen neliö Merkuriukselle voi tuntua juuri tältä. Merkurius on perääntyvän vaiheen jälkeen varjoalueellaan 7.7. saakka. Elohopea on omassa merkissään, ollessaan kaksosissa, joten jonkinlaista pureskeltavaa se tarvitsee, jottei turhaudu täysin. 

Tietokoneet ovat hyödyttömiä. Ne antavat vain vastauksia. -Pablo Picasso 

Perjantaina Venus on 5 astetta ja Mars 12 astetta leijonan merkissä. Pariskunta on yhdessä, vaikkei tiiviissä konjunktiossa olekaan. Perääntyvän Saturnuksen oppositio saattaa aiheuttaa kädenvääntöä maskuliinisten ja feminiinisten energioiden välillä. Uranuksen neliö taas voi lisätä vauhtia sekä irtiottoja. Siinä missä Venus symboloi arvomaailmaa, nautintoja sekä rakkautta, Mars symboloi toimintaa, konkretiaa sekä nautintoja fyysisemmällä tavalla. Parhaimmillaan ne hakevat yhteisen sävelen harjoittelun kautta ja voivat tukea toistensa päämääriä varsin tahdikkaasti. Haasteena voi olla kamppailu tai sisäinen paini siitä, riittävätkö rahkeet kummankin tarpeisiin. Uranuksen energia ei ole sovittelevaa, vaan se saattaa nostaa kytkintä vauhdikkaasti. Siksi on parempi heittäytyä riippumaton armoille, kun tehdä liian radikaaleja päätöksiä ahtaanpaikan tunteen sanelemana. 

Khiron, perääntyvä Juno sekä Kuunsolmut antavat tukensa Marsille, että Venukselle. Kun paineet alkavat purkautua, voimme laskeutua rentouttavaan sekä parantavaan olotilaan. Antaa riippumaton kannatella, jotta voimme katsoa tulevaisuuden suuntaviivoja luottavaisemmalla mielellä.  

Perääntyvä Juno on Kuunlaskusolmulla jousimiehen merkissä ja oppositiossa kaksosten merkissä olevaan Kuunnoususolmuun. Kun sekä Saturnus, Khiron että Venus sekä Mars tukevat molempia solmuja, voimme rakentaa terveestä materiaalista tulevaa ja omannäköistä kotia. Riippukeinussa on hyvä miettiä asioita, jotka tuntuvat itselle luontaisilta. 

Kauneus alkaa siitä hetkestä, kun päätätä olla oma itsesi. - Coco Chanel

Lempeää alkanutta heinäkuuta! 

Ystävällisin terveisin  
Johanna Vilén 
http://www.kuussajamaassa.com/

Ohessa lisätietoa alkavasta uudistetusta Astrologian alkeet verkkokurssista

Lisätietoja Tämän linkin kautta

Sekä tulevasta Asteroidit workshopista
Lisätietoja Tämän linkin kautta

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  

Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm).
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.  

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...