Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Vesi-Tiikerin vuosi 2022

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2022

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2022. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Timo Kalliokoski

Timo Kalliokoski

8.7.2021

vieraskirjoitus:

Syksy tulee. Oletko valmis?

Tarot on ystävä. Ja sen ystävät ovat myös ystäviä. Meitä kaikkia yhdistää sama kiinnostus oman sisäisen maailmamme tutkimiseen ja näiden löytöjen jakamiseen. Tarot on kieli, jolla sielu puhuu, ja jolla puhumme sieluistamme toisillemme ja itsellemme.

Entä kesä? Onko se Tarotin aikaa?

Ulkoinen maailma vyöryy aistiemme kautta sisään ja vaatii meitä osallistumaan elämän virtaan, sen sykkeeseen ja valovoimaan. Eihän silloin sovi mennä pimeään huoneeseen, itsetutkiskeluun, laboratorioon tai oratorioon… Ei ehkä sovi, elämälle on sanottava kyllä.

Mutta elämään kuuluu kiertokulku, ajan juoksu. Koko pieni Arcana on rytmiä, se on erilaisia vaiheita ja tiloja, jotka virtaavat toisiinsa, se on meidän elämämme tanssin koreografia. Ehkä haluamme tosiaan kesällä tanssia vapaina ja vapaasti, ilman tätä sisäistä peiliä, vain kuunnellen järven yli kantautuvaa elämän sykettä.

Meditaatio ja kesä eivät oikein itsellänikään kulje täysin käsi kädessä. Mutta kuinka iloinen voikaan olla satunnaisesta Maljojen Ysistä, muistutuksesta siitä, että olet onnellinen, elät ja olet juuri tässä. Meditaatio ja Tarot ovat myös kärsivällisiä ystäviä. Niitä ei harmita ollenkaan, vaikka et muistaisikaan heitä kaikkina päivinä, kesällä, kun omakin rytmisi on improvisoitua ja impulsiivista. Tarotin juuret ovat niin syvällä, että se elää edelleen tuhansia vuosia, kuten se jossakin muodossa on jo elänyt.

Syksy tulee, Tarot herää ja kutsuu

Nyt on paras tilaisuus varautua syksyn kylmiin ja pimeneviin villasukkailtoihin. Saat meille niin rakkaan tarotverkkokurssimme ”Paratiisin Puut” kesähintaan 50€ / norm 78€. Kurssi on uskomaton lahja meille kaikille Tarotin ystäville ja se yhdistää meidät jälleen myös webinaarien ääreen heti, kun illat alkavat pimetä.

Syksyllä viimeistelemme oppimamme hovikorteista, kyvykkyyden ja tasapainon vahvistajista. Ja sitten siirrymme käsittelemään Suuria Salaisuuksia. Jos Pieni Arcana kertoo oman elämäsi rytmeistä, Suuri Arcana kertoo ihmiskunnan tarinan. Se kertoo valtavista asioista, suurista rytmeistä. Ja siitä, millainen luku Sinä olet tässä Viisauden ja Rakkauden yhdistämisen tehtävässä…

Liity tähän ystävien piiriin jo nyt, nosta itsellesi Onnellisuus, Maljojen Yhdeksäs salaisuus, elämän ilo.

Terveisin,

astrologi Timo Kalliokoski

Palaa Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Timo Kalliokoski

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Astrosofiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Tähtipoika tutkii, meditoi, ja kirjoittaa. Pyynnöstä teen myös omanlaisen tulkinnan Sinulle.

www.leveetaelamaa.com

Timo Kalliokoski

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...