Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.7.2021

Räjähtävä alku heinäkuulle

Mielenkiintoista päästä kokemaan heinäkuun alun ehdottomuus ja kapinallisuus näissä omissa ympyröissä. Ainakin Lomaskooppi tehtiin juuri niin kapinallisesti, kuin ajankuva vaatii. Perinteiseen malliin tottuneet saavat aiheen esittää ankaria vastalauseita lomatunnelmissa kasatulle tuotannolle. Vastalauseita tulee riittämään kaikelle tavallisesta poikkeavalle tekemiselle etenkin heinäkuun kahden ensimmäisen viikon aikana ja aivan huipussaan mussuttaminen tulee olemaan heti heinäkuun ensimmäisinä päivinä.

Kun alamme tekemään asioita jotenkin poikkeavalla tavalla, tapahtuu aivan varmasti myös virhearviointeja, eikä kaikki mene ollenkaan putkeen. Siitä huolimatta suosittelen rohkeaa irrottelua kaikessa omassa tekemisessä. Vaarallisinta on pitäytyä vanhoissa uomissa vain siksi, että se on aikaisemmin toiminut hyvin ja tuntuu siksi turvalliselta. Kaikki todellakin muuttuu ympärillämme niin nopeasti, ettei sitä pysty järjellä ymmärtämään. Nyt on paikallaan löytää se puhtaimmin omintakeinen tyyli asiaan kuin asiaan muiden reaktioita pelkäämättä.

Melkoisia ahdistavia tuntemuksia on tiedossa kaikille, jotka ovat ajautuneet liian tiukkoihin raameihin omassa elämässään. Parasta tällaisessa tilanteessa on se, että korjausliike on täydellisesti omissa käsissä ja siihen ajatukseen kannattaa nyt keskittyä kaikissa elämääsi hankaloittavissa tilanteissa. Kapinallinen tunnelma on ehdottomasti paikallaan, mutta ei liian aggressiivisesti. Riittää kun pystyy ahdistavassa tilanteessa ajattelemaan, että tämä surkeus on päättymässä. Tällä ajatuksella muutos tulee toteutumaan nopeammin ja kivuttomammin, kuin kukaan osaa kuvitella.

Myös ihmissuhteet ovat hurjan kovalla koetuksella tunteiden leiskuessa alkuviikosta korkeimmillaan Venuksen ja Marsin tehdessä saumatonta yhteistyöyä vapauden ja riippumattomuuden puolesta niin rakkaussuhteissa kuin ystävyyssuhteissa. Kaikenlainen sitominen ja rajoittaminen törmää teräksiseen kosmiseen muuriin ja moni tulee vapauttamaan itsensä milloin mistäkin itse luomastaan vankilasta.

Pientä opastusta heinäkuun energioihin voi hakea lomaskooppivideon lisäksi Timo Kalliokosken kuukausihoroskoopista heinäkuulle.

Kesä terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...