Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Janne Laakso

Janne Laakso

22.6.2021

vieraskirjoitus:

Keskikesän taikatemppu

Hoblaa, huudahtaa maailmankaikkeus. Samalla heilahtaa taikatikku ja alkaa tapahtumaan. Asiat tuntuvat menevän kuin itsestään eteenpäin, ilman, että tarvitsee ihmetellä yhtään mitään. Kaikki menee juuri niin kuin halutaan menevän ja oikeaan aikaan. Ei ole väliä kuka johtaa tai ei johda temppua. Tällä kertaa Senor Granadan ja Lady Manhattanin kannattaa pysyä kaukana tästä leikistä vaikka hauskoja ovatkin. Kaikkihan heidät muistavat.

Ihmisyydessä ja kiireellisyydessämme emme yksinkertaisesti kykene havainnoimaan asioita näin. Me tunnemme ja koemme asioita. Tietyistä asioista saamme mielihyvää ja toisista mielipahaa. Me emme näe kovin syvälle ja pitkälle asioita. Tarvitseeko kaikkien nähdäkään kaikkea? Ei tietenkään kaikkien tarvitse nähdä kaikkea. Jotta ymmärtäisimme elämän tarkoituksen sekä miksi joku asia tapahtuu tai miksi asiat ovat tietyn lailla, on ykseyttä ymmärrettävä edes hitusen. Maailmassa on yksi kysymys mihin haluaisimme saada vastauksen - mikä on tämän kaiken tarkoitus, elämän siis. Kysymystä on pohdittu tieteessä ja taiteessa kautta aikojen. Olemme etsineet vastauksia maasta, kuusta ja aurinkokunnastamme. Olemme lähettäneet aluksen toiseen aurinkokuntaan mukanaan kuvia ihmisestä, eläimistä sekä erilaisia äänitallenteita maapalloltamme. Miksi? Kuvitellaanko, että kun lähetämme "neulan" avaruuteen niin "joku" olento törmää siihen? Kyllä korkeamman värähtelyn omaavat olennot löytävät meidät, ovat siis löytäneet jo. Toinen asia on, että vastaukset kaikkiin kysymyksiin ovat lähempänä kuin osaatte arvatakaan. Vastaukset ovat meissä itsessämme, ei sen lähempänä, eikä sen kauempana.

cool Astrologisten tulkintojen kesäale on alkanut! cool

Kuumaa kesäkyytiä tiedossa rajoitetun ajan astrologisten tulkintojen kesäkaupassa. Tulkinnat alkaen jopa 5,14€. Tule ja löydä kesäisen kepeän hinnoittelun lomasta juuri se omaan elämäntilateeseen sopiva tulkinta! Siirry Astro.fi sivuston kesäkauppaan tästä!

Me ihmiset emme yksinkertaisesti muista, miksi olemme olemassa

Juuri tämän takia maapallomme asiat ovat niin kuin ne ovat. Niin, se kysymys mikä on tämän kaiken tarkoitus? Siihen tietysti liittyy sivujuonia ja monia muita kysymyksiä. Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko muilla planeetoilla elämää? Mitä meidän oikeasti pitäisi täällä maapallolla tehdä, että olisimme onnellisia? Kyllä te ja me kaikki tiedämme vastaukset näihin, ovathan ne vastaukset kaikki meidän sisällämme. Jos ihmiset oikeasti tajuaisivat vastaukset näihin, niin maapallolla loppuisi sodat, nälänhätä, kilpailu, masennus, työnteko sellaisenaan, rahatalous jne. Miettikää, kuinka pienestä on koko homma kiinni. Pelkästään siitä, että me muistaisimme tämän, miksi olemme täällä ja mikä tämän tarkoitus on? Kuoleman jälkeen on ikuisuus, eikä kuolemaa ole. Itse näen toisinaan edesmenneitä ihmisiä ja tietyin ajoin kykenen kommunikoimaan heidän kanssaan. Avovaimo kykenee samoin, vielä vahvemmin ja koko ajan. On tuhansia ihmisiä, jotka tähän kykenevät. Onko siis kuoleman jälkeistä elämää? Turha kaiketi vastatakaan.

Onko toisilla planeetoilla asutusta, olemmeko yksin?

Pallomme sijaitsee galaksissa, jossa on 600 miljoonaa muuta tähteä. Galakseja on ääretön määrä Universumissa. Universumeita on ääretön määrä. Vastaus on kyllä ja sanon tämän käsi sydämellä. Olen itse kokenut maan ulkopuolista elämää, oikeaa elävää organismia, joka ei ollut kotoisin tältä planeetalta. Tulen tästä julkaisemaan lisää tulevaisuudessa.

Yllä olevat asiat ovat juuri niitä, jotka määrittävät meidän taikatempun teon edellytykset. Kysymme koko ajan, miten tämä temppu tulisi tehdä? Taikatemppu onkin yksinkertaisempi mitä luulette, koska ei ole mitään taikatemppua. Me kuvittelemme, että on olemassa jokin temppu. Se temppu olemme me itse. Siis olemme itse se temppu sekä taikuri. Me teemme elämämme ja päätämme miten elämme sen. Ei ole mitään "kohtaloa", joka vain tapahtuisi. Sitä voidaan kyllä syyttää, mutta on muistettava - kaikki on illuusiota, egon tekemää harhaa. Mutta kuvitellaan nyt sitten, että olisi taikatemppu, mikä pitäisi tehdä. Jannen taikakoulussa tempun tekemiseen ei tarvita mitään, muuta kuin muistamista. Muistakaa, kuka olette ja mistä tulette, niin silloin se taikatikku heilahtaa ja kaikki muuttuu hetkessä.

Maailma on täynnä erilaisia eksperttejä, talousneroja, lääkäreitä, professoreja, säveltäjiä jne. Osa tietää kaikesta tekniikasta kaiken, osa osaa leikata aivoja, osa osaa säveltää hienoja sinfonioita.

Mutta kuka osaa sen, mikä on? Sen kykenee ainoastaan taikurit, elämän taikurit.

Ihmeellistä näissä kaikissa experteissä on se, että he eivät ole kyenneet ratkomaan maailman talousongelmia, nälänhätää, lopettamaan sotia, vaan ovat saaneet maapallon yhä syvempään kaaokseen. Näiden ratkomiseen tarvitaan siis taikureita - teitä, hyvät ihmiset.

Taikatempun tekeminen

Useimmilla ihmisillä on vääränlainen käsitys olemisesta ja tekemisestä. Ihmiset ajattelevat hyvin useasti, että kun saamme toisen työn, sitä kautta enemmän rahaa ja sitten voimme saavuttaa paremman elämän. Voimme ostaa kenties auton, asunnon tai veneen ja sitten nauttia kaikesta. Kun pääsemme kesälomalle, niin voimme nauttia elämästämme ja perheistämme. Tällöin vasta rakkaus voi kukoistaa. Kuvittelemme, että omistaminen tuo olemista – asunto antaa elämän, ihmissuhde antaa rakkauden jne. Taikatempussa käännetään kaikki ylösalaisin. Meidän tulee olla onnellisia ja sitten alkaa tekemään asioita, mitä haluamme. Tällöin saamme juuri sen mitä olemme todellisuudessa halunneet olla tai halunneet omistavamme.

Suuren taikatempun tekeminen voidaan naamioida yhteen sanaan - Manifestointi. Ette loppujen lopuksi tarvitse taikasauvaakaan tähän kaikkeen, ainoastaan ajatuksen. Antakaa ajatuksen lentää, antakaa huulenne liikkua ja nauttikaa, mitä olette luoneet. Varokaa kaikkea mitä "toivotte", saatte sen hyvinkin todennäköisesti. Ei tämän taikatempun tekeminen sen vaikeampaa ole. Te teette sen itse vaikeaksi. Jos egonne haluaa jotain, niin se ei tarkoita, että te todella haluatte sitä. Ego on valheellisuuden perikuva. Sielunne tietää kaikesta kaiken.

Kesän taikaa

Elämme suuren juhlan aikaa. Onhan meille suomalaisille ollut keskikesä yksi tärkeimmistä juhlista. Juhannukseen on liittynyt aina taikoja, jotka ovat olleet mukanamme vuosisatoja kansanperinteistämme lähtien. Olemme etsineet tulevia aviopuolisoja kaivoista ja erilaisista kasveista sekä ennustaneet naimaonneamme rohdoista. Olemme saaneet kukista taikavoimia, ihmetellyt metsässä aarteita ja vaikka mitä. Maagisuutta ja taikuutta ei siis keskikesän juhlasta ole puuttunut. Sellaisena se kannattaa pitääkin.

Kansanperinteissä on Juhannustaikaan aina liittynyt jollain lailla luonto, kasvit ja pellot. Siinä se taika vasta piileekin. Luonto on puhtaimmillaan ja taianomaisin meillä juuri Juhannuksena. Kuunnelkaa lintujen sirinää ja laulua, mitä he haluavat meille kertoa. Pukekaa ne sanoiksi itsellenne. Kuunnelkaa metsien ja tuulen huminaa, tuntekaa tuulenvivahdus ihollanne. Kysykää mitä luontoäidillä on asiaa. Tuntekaa jalkapohjienne alla Äiti maan syke, kuinka se hengittää. Tuntekaa se energia ja rakkaus, mitä pallomme yrittää teille viestittää. Teille on annettu silmät millä nähdä koko Universumi kauneudessaan, korvat millä kuulla maailmankaikkeuden sanaa ja nenä millä nuuhkia tuoksuja. Voitte nähdä puiden ja metsien aurat, tuntea tutut energiat ihollanne taikka edesmenneiden tuoksut. Sulkekaa silmänne ja ajatelkaa omaa sisäistä taikatemppuanne. Elämän taikatemppua. Miten voisitte sen suorittaa?

Kysykää itseltänne, mitä todellisuudessa haluatte ja taikatemppu on valmis. Kaikki lähtee ajatuksesta ja päättyy tekoon. Toteuttakaa itseänne juuri sellaisena täydellisyytenä kuin olette. Luokaa itseänne sekä elämäänne. Eläkää, älkää halutko mitään.

Hyvää Juhannusta ja rakkauden taikatemppuja kaikille.

Terveisin
Janne Laakso

 

Palaa Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Janne Laakso

Olen Janne Laakso 53v. Helsingistä, perheellinen ja hyvinvointialan yrittäjä. Olen toiminut lähes koko elämäni turvallisuusalalla eri tehtävissä, kansainvälisessä yrityksessä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt mm hyvinvointialaan, niin fyysiseen kuin henkiseenkin. Tällä hetkellä omistan yrityksen 4 D Meditation & Wellness, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen henkiseen hyvinvointiin. Asetuin ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021 Kristallipuolueen listoilla Helsingin vaalipiirissä.

Omaa henkistä kasvumatkaani ja sisäistä unelmaani työstän rakkauden, totuuden ja ilon kautta. Ihmisten auttaminen, välittäminen sekä pyyteettömyyden esilletuonti ovat lähellä sydäntäni. Kasvun ja totuuden matkalla etsin Universaalia hyvinvointia elämääni, sekä haluan jakaa sitä sanomaa kaikille teille muillekin kirjoitusteni muodossa. Toisinaan kasvaminen ja siihen liittyvä totuus kieltämättä koskettaa, satuttaa, pelottaa, mutta myös rakastaa ja vapauttaa meidät oman egomme vallasta antaen sielumme valon hiljalleen alkaa kukoistamaan ennen näkemättömällä tavalla. Tervetuloa seuraamaan henkisenmatkan aiheisia blogejani.

T. Janne Laakso
www.jannelaakso.fi

Janne Laakso

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...